Aurunia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 XXXIII Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Grudziądzu 18.04.2009. Opłaty za udział w wystawie wynoszą: a) wnoszone do 31.03.2009 r. wystawcy zagraniczni -pierwszy pies 70 zł (z katalogiem) 35 EURO -każdy następny 60 zł (bez katalogu) 30 EURO -klasa szczeniąt 35 zł 15 EURO b) wnoszone w dniu wystawy -za każdego psa 100 zł (bez względu na klasę i ilość psów) Interchampiony, wszystkie rasy polskie oraz psy/suki zgłoszone do klasy weteranów zwolnione są z opłat pod warunkiem wystawienia (bez katalogu). Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to czy zostanie wystawiony, czy też nie. W terminie do dnia 31 marca 2009 r. Kto się wybiera?? Quote
tigrunia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Oczywiście zgłaszam Buffinkę :loveu: :multi: Quote
tigrunia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Nie nachodziła się Zahi w szczeniakach :evil_lol: Quote
Aurunia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 tigrunia napisał(a):Nie nachodziła się Zahi w szczeniakach :evil_lol: No to prawda. Ale za to nachodzi się w młodzieży. Bo aż do listopada :cool3: Quote
tigrunia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Aurunia napisał(a):No to prawda. Ale za to nachodzi się w młodzieży. Bo aż do listopada :cool3: Ojej .. to Mł. Championat murowany :evil_lol: :loveu: Quote
Aurunia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 tigrunia napisał(a):Ojej .. to Mł. Championat murowany :evil_lol: :loveu: To to się jeszcze zobaczy ;) Quote
*kleo* Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Aurunia napisał(a):Moja też suka klasa młodzieży ;) No to spotkacie się z moją Gracją na ringu :) Quote
Gioco Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Aurunia'] Kto się wybiera?? Ja się wybieram - suki, klasa otwarta ;) Quote
tigrunia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ja wlaśnie wysłałam zgłoszenie, zapłaciłam także cacy :multi: Quote
tigrunia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Aurunia napisał(a):Fajnie że trochę nas będzie :loveu: Z nieoficjalnych źródeł wiem, że Enrico też będzie :loveu: Quote
Aurunia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dzięki dojściom i uprzejmości panienkibubu wstawiam stawkę na wystawę : Yorkshire Terrier, pies, szczeniąt - KEN GORZOWSKA PANORAMA Kaczmarek Sylwia - Bydgoszcz Yorkshire Terrier, pies, szczeniąt - POKERFACE KENDOS Kochig Gisela - Aachen Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - VIP CHILD-ALWARO Happy Baby Ranachowska-Pioch Bożena - Kartuzy Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - JACK Palio Chojnacka Wincentyna - Elbląg Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - HURGANE Con Buena Estrella Malinowska Anna - Gdynia Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - ENRICO E.G. Cardea FCI Góral Elżbieta, Marta - Koszalin Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - Begret ARMANI MICHELL Karaszewska Renata - Gdynia Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - ZEPHYR Lazuryt Wolnikowscy Grażyna, Maciej - Koronowo Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - WATERLO Akwamaryn Wrzesińska Katarzyna - Grudziądz Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - PRINCE YORK Milord Grot Izabela - Gdynia Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - MEFISTO Amigos Perros Ostrowski Adam Jakub Kruczek- Olsztyn Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - AMADEUS DUSZEK BIELUSZEK Stopa Magdalena - Chełm Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - Whisper Of Wind (FCI) X-MAN-AVALANCHE Pietrzak Elżbieta - Sławno Yorkshire Terrier, pies, otwarta - Clarus ROYAL FLUSH Siewierska Sabina Marzena Gibas- Bydgoszcz Yorkshire Terrier, pies, otwarta - DJ Bobo Carmina Burana Strugała Dorota - Piła Yorkshire Terrier, pies, otwarta - Blue Sansara AMADEUS ROYAL FLUSH Namyślak Anna - Poznań Yorkshire Terrier, pies, championów - LE PETIT PRINCE Cud Natury Data-Złoch Katarzyna - Gdynia Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - MADAME BUTTERFLY E.G.Cardea FCI Kaczyńska Beata - Bydgoszcz Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - QUEEN OF HILDOR POLAND FCI MATRICARIA Buszek Grażyna - Chojnice Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - LORA DEWANAGARI Kopietz Maria - Bydgoszcz Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - GRACJA Hel - Dar Kocieniewska Iwona - Grudziądz Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - BLUE MARIE ANTOINETTE Perla Pomerania Kalińska Dobromiła - Toruń Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - FIRE OF LOVE Lazuryt FCI Jaranowski Dariusz - Grudziądz Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - GWIAZDA od Samohy Hudzicka Bożena - Łabiszyn Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - SISI-JACQUELINE Mirabella en el Corazon Uściłowicz Ewa - Kosakowo Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - SOPHIE Dignitas Regia FCI Data-Złoch Katarzyna - Gdynia Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - SUZI Palio Chojnacka Wincentyna - Elbląg Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - VANESSA CANDY Begret Waś Elżbieta - Gdańsk Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - W-LULU z Łęczyckiego Grodu Jaśkiewicz Jolanta - Łódż Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - ZAHIRA Bakarat Adamowicz Adrianna - Kwidzyn Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - DIAMOND KISS Restart Kłobukowska Katarzyna - Juszkowo Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - SZOLOHEGYI Hermia Hermione Olczak Jacek - Konstantynów Łódzki Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - YUNONA BAKARAT Stopa Magdalena - Chełm Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - CADEAU DE LA VIE Yorkiss FCI Pietruszka Agnieszka - Szczecin Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - Whisper Of Wind (FCI) X-WOMAN-MYSTIQUE Pietrzak Elżbieta - Sławno Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - GINA BLUE Yorktown Koronka Edyta - Łochowo Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - SUNFLOVER As-Sadake Grzelczak Hanna - Gdańsk Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - PRINCESSA Mini Pasja Olczak Jacek - Konstantynów Łódzki Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - ISMENA z Kociego Dworu Owczarska Estera - Bydgoszcz Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - GISELLE E.G. Cardea FCI Góral Elżbieta - Koszalin Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - OHARA SCARLETT Dignitas Regia FCI Data Anna - Gdynia Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - CARMEN Jantarowa Chata Szypowicz Leszek - Gdańsk Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - HOLLY Gra-Afra Walendziak Grażyna - Pyrzyce Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - ABIGEJ Yorki Mariolki Okrucińska Mariola - Toruń Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - JASMINE Palio Chojnacka Wincentyna - Elbląg Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - JENIFER Palio Chojnacka Wincentyna - Elbląg Yorkshire Terrier, suka, otwarta - ASPRITTA Sweet Angel Paradise Palkowska-Lubowiecka Iwona - Szczecin Yorkshire Terrier, suka, otwarta - BIS MISS Ad Operam Filaber Małgorzata - Warszawa Yorkshire Terrier, suka, otwarta - SUPER TUŚKA Cymelia Balzam Teresa - Warszawa Yorkshire Terrier, suka, otwarta - ANGIE CHEEKY CHEERS Blue Sansara Namyślak Anna - Poznań Yorkshire Terrier, suka, otwarta - PRETY WOMEN-SILVER od Oridy Pawlak Monika - Włocławek Yorkshire Terrier, suka, otwarta - DECORIS CHARDONNEY Feter Małgorzata - Bydgoszcz Yorkshire Terrier, suka, otwarta - DOLCE GABBANA Inflancki Talizman Ranachowska-Pioch Bożena - Kartuzy Yorkshire Terrier, suka, otwarta - CZANA ROJDA Kędzierska Katarzyna - Rypin Yorkshire Terrier, suka, otwarta - PRINCESS LEIA Lazuryt Sawicka Katarzyna - Bydgoszcz Yorkshire Terrier, suka, otwarta - ROKSANA Herbu Bawaria Podgrudna Sławomira - Gdynia Yorkshire Terrier, suka, championów - ILUZJA Magiczna Gwiazda Lubowiecki Mariusz - Szczecin __________________ Quote
tigrunia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Super - dzięki Ada :multi: Ide zobaczyć czy na Inowrocław tez już dali liste :cool3: Quote
tigrunia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 No i po wystawie :loveu: Mamy lokatę II, ocenę obiecującą :loveu: Reszty nie zdradzę - niech sami się pochwalą :loveu: Quote
Gioco Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Gdzie można znaleźć fotki całej stawki z klasy otwartej - suki? :multi:Gratulacje dla wygranej - najpiękniejsza była i wygrała zasłużenie. Z całym szacunkiem ale championy przy tej suce mogły się schować i wcale nie pokazywać.:multi: Podłamała mnie klasa pośrednia suk - nie zauważyłam nawet jednej sztuki z dobrą budową, kolorem i bez smoleń na głowie - takiej co to by spełniała wszystkie te trzy rzeczy:roll: Quote
*kleo* Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jedyna w miarę udana fotka - Gracja wyjątkowo z moją mamą, ja byłam sekretarzem na ringu dobermanów i niestety wystawiać nie mogłam :/ Quote
Recommended Posts