Zazula Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Witam wszystkich yorkomaniaków! Mam pytanie- Jak to jest z kolorem włosków na główce? Wiem, że ma być złota, a mojej suni wybarwia się na srebrno. Przejrzałam masę zdjęć szczeniąt yorczków, i wszyskie one też miały jasnopopielate odrosty. To jak ma się rzecz? Gdzieś czytałam, że główka ma się wybarwiać od razu na złoto, i że trzeba zwrócić na to uwagę przy zakupie psiaka. A mnie się teraz zaczyna wydawać, że złoto to się pojawi z czasem. Proszę, powiedzcie mi, jak to jest w rzeczywistośći. Dzięki i pozdrawiam. :) Quote
misti_agatka Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Witam Cie Zazula W przypadku Coli jest tak, że ma w tej chwili na główce srebrne włosy (długości ok.5cm), ale już widać takie "ogniska" włosków złotych. Zauważyłam też, że za uszkami Cola ma jakby srebrne włoski, ale zaczynają one przybierać kolor brązowy. Cola ma w tej chwili 5 miesięcy. Quote
Adiraja Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Witaj na forum Zazula Szkoda , że przed założeniem topiku nie zapoznałaś się z treścią już istniejących oraz nie przedstawiłaś w topiku powitalnym. Takie tu u nas zasady i nie ma litości :wink: Tutaj znajdziesz listę tematów a na niej jeden poświęcony kolorkom i wybarwianiu się yorków. Quote
Zazula Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 O, najmocniej przepraszam! Co do przeglądania tematów, to zrobiłam to, właśnie powodowana ciekawością. Niestety, nic na temat wybarwiania główki nie znalazłam. Ale, być może, coś przeoczyłam, lub nie skojarzyłam tematu z treścią... Natomiast o tym drugim nie wiedziałam, zaraz tam skoczę. Jak zasady, to zasady! Dyscyplina musi być, jak w wojsku! :D Pzdrawiam Quote
Adiraja Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Zazulka , SUPER! Dziękuję za zrozumienie :) Zerknij do topiku "Wasze yorki i ich kolorki" , tam dość sporo pisaliśmy o wybarwianiu :) I tam również możemy dalej rozprawiać o kolorach na główce :wink: :) Quote
Recommended Posts