Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osoba chętna na transport jak rozumiem? Jak tak to nick Sonia1, a imię Paulinka :loveu::loveu: Dla mnie pani Paulinka ;)
Gdyby się na dogo w najbliższym czasie nie pojawiła, bo wolniuteńkiego Neta ma, to dryndnę do Niej ;)
Jenka !! Jak ja się cieszę !! :multi:Goniu, dzięki za info. :cool3:

Posted

Umowa musi byc podpisana z osobą do której Kładka jedzie , czyli z hotelikiem-Sonia 1 bedzie miała ze soba umowę. . Oczywiście w schronie wiedza ,że sunia jedzie do hotelu i ,że dalsza adopcja jest jak najbardziej mozliwa.;)
Kładka jest zaszczepiona na wsciekliznę(mam nadzieję,ze szczepienie nie wyszło) i ma chip.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Poproszę numer tel do Mori abym mogła przekazac Soni1;) w sprawie transportu. Ze schroniskiem juz wszytko uzgodnione- czekaja tylko na info kiedy Kładka jedzie.[/quote]
Już wysylam numer telef Morii do Wioli. A jak będzie z papierami??Ktoś musi Kladkę formalnie adoptować, czy to jakos inaczej sie odbywa???Rozumiem, ze teraz już Aniu bierzesz w swoje ręce formalności???No i prosimy wszystkie cioteczki o wplacanie deklarowanych kwot na konto Ihabe..Ona będzie robila nam rozmiczenia i przelewala kase na konto Wioli.

Posted

Jutro Kładeczka wieczorkiem pojedzie. Zabiorę dziewczynę i pustą umowę. Podpiszemy na miejscu. Z Morii jestem umówiona, ze schronem również. Dam Wam znać jak wrócę. Kładka ma szczepienie ważne do 16.02.2010 no i ma czipa oczywiście. Kamilko a Ty jej coś na ucho klepałaś?
Kaskę wpłaciłam;)

Posted

[quote name='Sonia1']Jutro Kładeczka wieczorkiem pojedzie. Zabiorę dziewczynę i pustą umowę. Podpiszemy na miejscu. Z Morii jestem umówiona, ze schronem również. Dam Wam znać jak wrócę. Kładka ma szczepienie ważne do 16.02.2010 no i ma czipa oczywiście. Kamilko a Ty jej coś na ucho klepałaś?
Kaskę wpłaciłam;)[/quote]

Soniu1, dziękujemy Ci za pomoc, wymiziaj prosze od nas Kładeczkę i wszystkie psiaki u Morii a szczególnie proszę od ciotki ihabe to takiego Gufiaczka, dziadziusia, powiedz mu na ucho, że bardzo go kocham i szukam tego domku dla niego....a na razie niech bedzie szczęśliwy w najwspanialszym hoteliku na świecie u ciotki Morii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ihabe']Soniu1, dziękujemy Ci za pomoc, wymiziaj prosze od nas Kładeczkę i wszystkie psiaki u Morii a szczególnie proszę od ciotki ihabe to takiego Gufiaczka, dziadziusia, powiedz mu na ucho, że bardzo go kocham i szukam tego domku dla niego....a na razie niech bedzie szczęśliwy w najwspanialszym hoteliku na świecie u ciotki Morii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Cholerka, ale ja się z nim chyba nie zobaczę..:shake: no chyba że dojadę do Morii, ale planujemy umówić się z nią pod Elblagiem. Wszystko Morii przekażę, na pewno mu szepnie na ucho co trzeba;) Ja również Wam dziekuję za sprawną współpracę i za szansę dla małej.

Posted

[quote name='Sonia1']Ja tylko czekałam na znak;) Jutro kupię jakąś miskę, smycz, szeleczki i w drogę.A Wy trzymajcie kciuki,żebyśmy szczęśliwie dojechali i zeby mała szybko sie zaklimatyzowała.[/quote]

nawet nie wiesz jak bardzo trzymamy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mnie już palce zsiniały:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='sonikowa']Juz jutro? alez tempo...[/quote]

Ja tylko czekałam na znak;) Jutro kupię jakąś miskę, smycz, szeleczki i w drogę.A Wy trzymajcie kciuki,żebyśmy szczęśliwie dojechali i zeby mała szybko sie zaklimatyzowała.

Posted

BArdzo się cieszę....:multi::multi::multi:Ale i łzy wzruszenia też cisną mi sie do oczu..wierzę..naprawdę wierzę gdzieś w sercu, że Bobiś też maczał w tym wszystkim swoje kochane łapeczki:loveu::loveu::loveu:...mógł tam być razem z Kladeczką...:-(
No ale coz...jest jak jest i dziekuje wszystkim, którzy pomagali...:lol:
No i pamiętajmy o bazarku jakimś i koniecznie o zebraniu pieniążków, żeby nie zostawić z tym Ihabe...:roll:

Posted

[quote name='Sonia1']Ja tylko czekałam na znak;) Jutro kupię jakąś miskę, smycz, szeleczki i w drogę.A Wy trzymajcie kciuki,żebyśmy szczęśliwie dojechali i zeby mała szybko sie zaklimatyzowała.[/quote]
Sonia...kochana z Ciebie cioteczka naprawdę...gdybys była jednak u Morii..to masz jeszcze jedną misję...pozdrowić, wyściskać i ucalować Alfisia i też powiedzieć mu, że zabieramy sie za szukanie domku dla niego:lol::lol:jeśli nie dojedziesz do Wioli (to żałuj:eviltong::eviltong:) i przekaż uściski dla Niej:loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']proponuje aby nasza cioteczka ihabe zrobiła sobie ściągę z deklaracji jakie w między czasie robiła Gonia66 i rozesłała wici z nr konta do przelewu:p bo co niektórzy mogą sobie zapomnieć :eviltong:[/quote]

Cioteczka zrobi inaczej:evil_lol:
napisze nr konta tutaj a osoba zakładająca wątek ( nie sprawdziłam kto:oops:) wklei to na pierwszą stronę i będą mieli wszyscy zainteresowani.

No chyb, że regulamin cos mówi:angryy:

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]mbank: 21 1140 2004 0000 3302 0519 2280[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Iwona Haberko
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='marysia55']proponuje aby nasza cioteczka ihabe zrobiła sobie ściągę z deklaracji jakie w między czasie robiła Gonia66 i rozesłała wici z nr konta do przelewu:p bo co niektórzy mogą sobie zapomnieć :eviltong:[/quote]
MAsz rację Marysiu- to ważne, bo pewnie póki co Ihabe nie ma od nas złotówki na koncie- a przecież wypada jutro zrobić przelew na konto Morii za pierwszy miesiąc..(Ihabe...masz numer konta do Wioletki??Jeśli nie to Ci mogę przesłać- ja wysyłąm do Niej kaskę za Alfika):lol:
Ihabe...jak zrobimy w związku z tym??Bo to trzeba jutro powiedzieć dokladnie Morii(kiedy będą pienążki), żeby być wiarygodni:lol::lol:

Posted

[quote name='ihabe']Cioteczka zrobi inaczej:evil_lol:
napisze nr konta tutaj a osoba zakładająca wątek ( nie sprawdziłam kto:oops:) wklei to na pierwszą stronę i będą mieli wszyscy zainteresowani.

No chyb, że regulamin cos mówi:angryy:

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]mbank: 21 1140 2004 0000 3302 0519 2280[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Iwona Haberko
[/FONT][/COLOR][/quote]
Iwonko problem w tym, ze czasem deklarujące osoby mogą zapomniec o zlozinych deklaracjach(mnie sie to zdarza niestety- za dużo mam na głowie:oops::oops:- a wiem ze nie tylko ja. Więc wysylając PW do tych osob(no wiadomo ze nie do wszystkich- do nas nie musisz(Tych ktorzy stale są na wątku)...ale dziękui temu będziesz miala pewnośc a my będziemy spokojne, że kaska wplynie do Ciebie...:lol::lol:Jeśli nie masz czasu- mogę Ci pomóc w rozsylaniu PW- to w zasadzie tylko kilka osob:lol:

Posted

proponuje aby nasza cioteczka ihabe zrobiła sobie ściągę z deklaracji jakie w między czasie robiła Gonia66 i rozesłała wici z nr konta do przelewu:p bo co niektórzy mogą sobie zapomnieć :eviltong:

Posted

[quote name='gonia66']Iwonko problem w tym, ze czasem deklarujące osoby mogą zapomniec o zlozinych deklaracjach(mnie sie to zdarza niestety- za dużo mam na głowie:oops::oops:- a wiem ze nie tylko ja. Więc wysylając PW do tych osob(no wiadomo ze nie do wszystkich- do nas nie musisz(Tych ktorzy stale są na wątku)...ale dziękui temu będziesz miala pewnośc a my będziemy spokojne, że kaska wplynie do Ciebie...:lol::lol:Jeśli nie masz czasu- mogę Ci pomóc w rozsylaniu PW- to w zasadzie tylko kilka osob:lol:[/quote]

Macie rację ciotki, zrobię ściągę.
Poprosze o nr konta do Wioletki, jutro wpłacę pieniążki, wyłożę i już:loveu::loveu::loveu:
Jestem to winna Bobikowi:-(

Posted

[quote name='gonia66']Iwonko problem w tym, ze czasem deklarujące osoby mogą zapomniec o zlozinych deklaracjach(mnie sie to zdarza niestety- za dużo mam na głowie:oops::oops:- a wiem ze nie tylko ja. Więc wysylając PW do tych osob(no wiadomo ze nie do wszystkich-[B] do nas nie musisz(Tych ktorzy stale są na wątku)[/B]...ale dziękui temu będziesz miala pewnośc a my będziemy spokojne, że kaska wplynie do Ciebie...:lol::lol:Jeśli nie masz czasu- mogę Ci pomóc w rozsylaniu PW- to w zasadzie tylko kilka osob:lol:[/quote]
Do mnie też nie musisz;)

Posted

[quote name='ihabe']Macie rację ciotki, zrobię ściągę.
Poprosze o nr konta do Wioletki, jutro wpłacę pieniążki, wyłożę i już:loveu::loveu::loveu:
Jestem to winna Bobikowi:-([/quote]
Juz wysylam...nr konta na pw:lol:

Posted

[quote name='ihabe']jeśli zabraknie na pierwszy miesiąc to zapłacę różnicę.. .. Zrobimy bazarek i już i bedzie na następne miesiące....[/quote]
Jeżeli zrobicie bazarek i nadal będzie w czerwcu brakowac do 300zł,to pokryję różnicę...ja też jestem coś winna Bobisiowi:-(