maarit Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Nie chcę się wtrącać - bo pytanie nie było do mnie- ale może coś takiego: " Bobik za TM- pomóżmy jego "żonie" Kładce opuścić schronisko - pilnie potrzebne są stałe deklaracje":roll::oops: Nie potrafię ładnie pisać - niech gonia66 potwierdzi... Quote
maarit Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Myślę że przez te 2 miesiące dorzucę minimum po 10 zł. Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Gonia13']Nie chcę się wtrącać - bo pytanie nie było do mnie- ale może coś takiego: " Bobik za TM- pomóżmy jego "żonie" Kładce opuścić schronisko - pilnie potrzebne są stałe deklaracje":roll::oops: Nie potrafię ładnie pisać - niech gonia66 potwierdzi...[/quote] NO..ja to dopiero nie znam sie na tych "klockach"...ale mnie tam sie tytuł podoba tylko nie wiem, czy nie za długi- tzn czy sie zmieści(bo zdaje się , że są jakieś ograniczenia liter w tytułach..:razz:)...:lol: Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Gonia13']Myślę że przez te 2 miesiące dorzucę minimum po 10 zł.[/quote] Dziękuemy cioteczko Goniu:eviltong::eviltong::loveu::loveu:Zaraz dopisuje Cie do deklaracji:lol::lol: Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='__Lara']A mnie to nikt tak ładnie nie powitał :mad: :evil_lol::eviltong:[/quote] Lara sory...ale jakos myślałam, że jesteś tu od początku- dlatego:oops::oops:No ale oczywiście Ciebie też witam serdecznie i dziękuję , ze jesteś:lol::lol: Quote
agata51 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 To deklaracja dwumiesięczna - 2 x po 25 zł. Później zobaczymy. Może któryś z moich podopiecznych do domku wreszcie sobie pójdzie. :mad: Lara, jakby chcieć ciebie za każdym razem specjalnie witać, emotikonek by nie starczyło! Każde twoje pojawienie się na dogo rozjaśnia najbardziej zachmurzony wątek niczym słoneczko! [IMG]http://nr1a.com/gifs/__SUN8.gif[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dostałam informacje ze schroniska, że Kładka ma lepsze samopoczucie- ma psie towarzystwo i znowu jest wesoła. W schronie cieszą się ,ze dla Kładki jest szansa hotelu.:p To teraz czekamy i zbieramy deklaracje!! Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='agata51']To deklaracja dwumiesięczna - 2 x po 25 zł. Później zobaczymy. Może któryś z moich podopiecznych do domku wreszcie sobie pójdzie. :mad: Lara, jakby chcieć ciebie za każdym razem specjalnie witać, emotikonek by nie starczyło! Każde twoje pojawienie się na dogo rozjaśnia najbardziej zachmurzony wątek niczym słoneczko! [IMG]http://nr1a.com/gifs/__SUN8.gif[/IMG][/quote] No pięknie, a teraz mnie cioteczka Agata nieźle zawstydziła :oops: Super, że cieszą się z hoteliku dla Kładeczki :loveu: Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='kamilawa'] Kładka siedzi teraz z innym staruszkiem jak ostatnio słyszałam i dobrze się dogadują... :)[/quote] Może nowa miłość będzie :loveu: Quote
kamilawa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Tytuł zmieniony. Niestety nie zmieściło się to co Gonia napisała... Napisałam podobnie. Jeżeli źle, to mówcie. Wszystko zmienię. Dziękuję tym osobom, którzy deklarują pieniążki. Ja postaram się rodziców namówić, na chociaż 20 zł miesięcznie, ale niczego nie obiecuję, bo narazie jest u nas trochę ciężko z kasą... [I]Super, że cieszą się z hoteliku dla Kładeczki :loveu:[/I] A jak moglibyśmy się nie cieszyć? :) Aniu, fajnie, że masz kontakt z kierowniczką :) Kładka siedzi teraz z innym staruszkiem jak ostatnio słyszałam i dobrze się dogadują... :) Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 No więc na teraz mamy taki stan "finansów": [U]Deklaracje stałe na dziś:[/U] [B]Ihabe- 50 zł Renata5- 15 zł Sosnikowa- 20 zł Gonia66- 15 zł[/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca)[/B] Będzie więc od lipca na pewno już 200 zł, ale: [U]do lipca deklarują wstępnie pomoc:[/U](razem na razie jest 35 zł) [B]Agata51- 25 zł Gonia13- 10 zł[/B] [U]Potrzebujemy Waszej pomocy kochane cioteczki...rozsyłajcie wątek, zapraszajcie dobre duszyczki...pomoc pilna- do wtroku mało czasu- a żebym mogla sie umawiać już na ostatni guzik z Morią- muszę mieć pewne deklaracje.[/U]..:roll::roll: Quote
kamilawa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Rozmawiałam z rodzicami. Mogę zadeklarować jedynie 10 złotych miesięcznie, ale to zawsze coś... Goniu, ile kaski trzeba tam miesięcznie ? Quote
Sabina02 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='kamilawa']Rozmawiałam z rodzicami. Mogę zadeklarować jedynie 10 złotych miesięcznie, ale to zawsze coś... Goniu, ile kaski trzeba tam miesięcznie ?[/quote] Z tego co wiem to chyba 300 zl... Quote
Sonia1 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 dołóżcie ode mnie 20zł na pewno jakoś uzbieramy, ja szykuję autko:) Quote
kamilawa Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Sonia1']dołóżcie ode mnie 20zł na pewno jakoś uzbieramy, ja szykuję autko:)[/quote] Pani Paulinko, wiedziałam, że Pani zawsze pomoże, hehe :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 To jest watek Kładki:lol:, ale tytuł zmieniony...zaczyna się od Bobika i może troche mylić;) Quote
sonikowa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Czyli piszemy o Kładce tutaj, a jej wątek zamykamy? To moze kilka zdjęc by dołozyć, Kładki solo... Goniu, jam Sonikowa, nie sosnikowa ;-) Drobiazg, ale w rozliczeniach to wiesz, porządek musi być ;-) Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Właśnie, tą wątek Bobika, a czytam o Kładce, trochę się już pogubiłam :cool1: Rzeczywiście się już pogubiłam - to wątek Kładki jednak :eviltong: Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [U]Dopisuję kolejne deklaracje::loveu::loveu:[/U] [B]Ihabe- 50 zł Renata5- 15 zł Sonikowa- 20 zł Gonia66- 15 zł [/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca) KAmilawa- 10 zł Sonia1- 20 zł[/B] [U]BArdzo bardzo dziękujemy kolejnym darczyńcom[/U]:loveu::loveu: Będzie więc od lipca na pewno już 230 zł, ale: [U]do lipca deklarują wstępnie pomoc:[/U](razem na razie jest 35 zł) [B]Agata51- 25 zł Gonia13- 10 zł TAk więc do lipca mamy deklaracjie na 165zł- potrzeba 300 zł... Sporo brakuje....cioteczki...mobilizujcie kolejne serducha...:lol::lol: Ps. [/B]A to wątek Kładeczki jest- nie Bobika- tylko Bobik jest w tytule...mnie nie przeszkadza...BO to Bobika nas tu "przyciągnął" niejako....ale zróbcie tak aby było dobrze:roll::roll: Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='sonikowa'] Goniu, jam Sonikowa, nie sosnikowa ;-) Drobiazg, ale w rozliczeniach to wiesz, porządek musi być ;-)[/quote] HAhah:oops::oops:przepraszam...tyle razy spotykałyśmy sie na watkach...zawsze myślałam, że jesy w środku "s"...a ucze dzieci czytania ze zrozumieniem:oops::oops:Na pewno wdzialas to wcześniej a ja nawet przez moment nie pomyślałam, że piszę źle...sory....:lol::lol: Quote
ewatonieja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 "Liebe Natalia, es tut mir so leid, eines unserer Mitglieder, die auch einen seit 1,5 Jahren aus Polen hat, schrieb mir gerade, sie würde beide nehmen, wenn dieser Hund stirbt (wir rechnen ehrlich seit 1 Jahr damit)... nun ist es zu spät. Aber vielleicht kann sie die Kladka noch nehmen, würdet Ihr die denn alleine rausgeben? An Jenny habe ich Deine Mail gesandt, damit sie das auf die Homepage setzen kann, wenn ihr Programm wieder läuft, was momentan überhaupt nicht funktioniert. Daher kann sie nicht aktualisieren, aber sie wird es ins Forum setzen. Lieben Gruss Beate" gdyby ktos mógł to przetłumaczyc bo rozumiem piate przez dziesiate :oops: Quote
ihabe Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='ewatonieja']"Liebe Natalia, es tut mir so leid, eines unserer Mitglieder, die auch einen seit 1,5 Jahren aus Polen hat, schrieb mir gerade, sie würde beide nehmen, wenn dieser Hund stirbt (wir rechnen ehrlich seit 1 Jahr damit)... nun ist es zu spät. Aber vielleicht kann sie die Kladka noch nehmen, würdet Ihr die denn alleine rausgeben? An Jenny habe ich Deine Mail gesandt, damit sie das auf die Homepage setzen kann, wenn ihr Programm wieder läuft, was momentan überhaupt nicht funktioniert. Daher kann sie nicht aktualisieren, aber sie wird es ins Forum setzen. Lieben Gruss Beate" gdyby ktos mógł to przetłumaczyc bo rozumiem piate przez dziesiate :oops:[/quote] Jutro po 10:00 będzie u mnie Ciocia z Niemiec :loveu:Przetłumaczy na 100% Ale moze i teraz ktoś moze to zrobic. Cora probowała ale nie jesteśmy pewne, wiec nie chcemy siać zamętu.:shake: Quote
sonikowa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [B]Ewatonieja[/B], ja tez rozumiem piąte przez dziesiąte, ale to jakby oferta dla Kładki.. Chyba, że źle rozumiem. Ja napisałam do Beate, że Bobik umarł i że Kładka została i że chcemy ją do hoteliku, ale nic mi nie odpisała na razie. Może jednak przeczytała moją wiadomość i zaczęła działać, sama nie wiem. Moge poprosić znajomego o przetłumacznie, ale dopiero jutro.. Zmienilam nieco moj post, co by zamieszania nie robić, bo niemiecki już zapomniałam co nieco ;-) Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 I co??Jeśli to oferta dla Kładeczki...to chcecie Ją tam oddać????... Quote
sonikowa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='gonia66']I co??Jeśli to oferta dla Kładeczki...to chcecie Ją tam oddać????...[/quote] Gonia, spokojnie ;-) Poczekajmy na tlumaczenie do jutra. Quote
Recommended Posts