Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten minus to pokryjemy z pieniędzy, który wpłynęły z Niemiec do Morii. Nie ma obaw :-)

A co do prowadzenie finansów, to nie wiem - może Ihabe poprosiłaby Gonię? Ona zbiera na psy, ja niestety nie..

Posted

Juz z Iwonka ustalilam, że pokryjemy z pieniedzy z Niemiec, tylko nie zabardzo bym chciała aby przychodzily do mnie pojedyncze wpłaty, zobaczymy jak to bedzie.

Posted

[B][U][I][SIZE=6][COLOR=#0000ff]podsumowanie na dzień 3 lutego 2010

[/COLOR][/SIZE][/I][/U][/B][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][I][SIZE=4][COLOR=red][B][U]wpłaty w maju:[/U][/B][/COLOR]
[/SIZE]
[/I]Sonikowa 30zł
Gonia13 10zł
renata5 15zl
Marysia55 20zl
Agata51 25zł
ihabe 50zl
Gonia66 5zł
Ania Milwa 20zł
Bjuta 50zł
Sonia1 20zł
====================
[B][COLOR=red]razem: 245 zł[/COLOR][/B]

[I][U][B][SIZE=4][COLOR=red]czerwiec:[/COLOR][/SIZE][/B][/U][/I]

bazarek od Ania+Milwa 60 zł
Gonia13 10zl
kamilawa 20
Sonia1 20
Agata51 25
ihabe 50
Gonia66 5
Bjuta 35
Bjuta 5[/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman]Sonikowa 40 zł[/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman]Renata5 15 zł[/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman]Marysia 55 30 zł
=============================
[B][COLOR=#ff0000]razem: 315[/COLOR][/B][/FONT][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][U][COLOR=#ff0000][I][SIZE=4]lipiec:[/SIZE][/I]
[/COLOR][/U][/B]Kamilawa: 20 zł
Bjuta: 10 zł
Sonia1: 20zł
Sabina: 100zł
ihabe: 50 zł
Marysia 50 zł ( 20+30złza paszport)
Renata5 15 zł
Sonikowa 20 zł
Agata51 20 zł
==============
[B][COLOR=#ff0000]razem: 305 zł[/COLOR][/B]
[/FONT][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000][B][I][U]sierpień:[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[B][/B]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Kamilawa: 20 zł
Bjuta: 10 zł
Sonia1: 20zł
Sabina: 100zł
ihabe: 50 zł
Marysia 20 zł [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=3][COLOR=#000000]Renata5 15 zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=3][COLOR=#000000]Patrycja 20 zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=3][COLOR=#000000]zdwrdwd 15 zł [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=3][COLOR=#000000]Ania Milwa 20 zł bazarek[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=+0][SIZE=3][COLOR=#000000]============================[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=3][B]razem: 300 zł[/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]

[I][U][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=4][B]wrzesień:[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/FONT]
[/U][/I]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]Bjuta 10 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]Sonia1 20 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]Sabina 200 zł ( IX i X)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]ihabe 50 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]Sonikowa 20 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]Marysia55 20 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][SIZE=3][COLOR=#000000]zdwrdwd[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] 15 zł
renata5 15 zł
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][COLOR=#000000]===============[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]razem: 235 zł + 100 zł na październik= 350[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B][I][U][SIZE=4]październik:[/SIZE][/U][/I][/B][/COLOR][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]ihabe: 50 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Agata51: 20 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Renata5: 15 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Sonia1: 20 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Bjuta: 10 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Bjuta ( dodatkowa wpłata) 10 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Marysia55: 20 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Gonia66: 25 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Gonia66 za bazarek 11zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Anias Milwa za bazarek 10 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]ZDWRDWD za X i XI 30 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Kamilawa 40 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]ihabe za bazarek 20 zł[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]====================[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=#ff0000] 281zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][FONT=Arial][/FONT][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=#ff0000][U]listopad:[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][FONT=Arial][/FONT][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sonikowa [B]30 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Bjuta: [B]10 z[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sabina02 [B]250 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Renata5 [B]50 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sonia1 [B]20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Marysia55 [B]20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]ihabe [B]50 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Gonia66[B] 5 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Kamilawa[B] 20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Agata51[B] 20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Gonia13[B] 20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sonikowa[B] 10 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][/FONT] [/FONT][/FONT][/LEFT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]=======================[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][SIZE=5][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]razem: 505 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][SIZE=5][FONT=Arial][/FONT][/SIZE][/B] [/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][SIZE=5][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][U]Grudzień:[/U][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]ZDWDRDWD 15 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Renata5 15 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Kamilawa 20 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Agata51 20 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Gonia66 5 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Marysia55 20 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sonia1 20 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Bjuta 5 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Ihabe 50 zł[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][B]=================[/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]170 zł[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B][U]styczeń 2010[/U][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]ZDWRDWD 15 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Sabina 200 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Sonikowa 10 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Renata5 15 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Agata51 20 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Kamilawa 20 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Gonia66 10 zł ( I i II)[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Marysia55 20 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Sonia1 20 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Bjuta 5 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]ihabe 25 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]==================[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][B]360 zł[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR] [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][B][U][I]luty:[/I][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2]Bjuta 5zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]Marysia55 20 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]ihabe 25zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]=======================[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]50zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=6][B]przychody r[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=6][B][FONT=Trebuchet MS]azem 2881 zł[/FONT][/B][/SIZE]
[SIZE=6][B][FONT=Trebuchet MS][/FONT][/B][/SIZE]
[SIZE=6][B][FONT=Trebuchet MS][/FONT][/B][I][B][U]Wydatki:[/U][/B][/I][/SIZE]
[B][/B]
hotelik maj: [B]300zł[/B] ( przelew 20 maj)
hotelik czerwiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 czerwiec)
hotelik lipiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 lipiec)
hotelik sierpień: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 sierpień)
hotelik wrzesień [B]300 zł[/B] ( przelew 15 września)
hotelik październik [B]300 zł[/B] ( przewlew 15.X.)
paszport +chip [B]150 zł[/B] ( przelew 2 czerwiec)
hotelik listopad [B]300 zł[/B] ( przewlew 15.XI.)
ogloszenia [B]60 zł[/B] ) 12.11.2009)
hotelik grudzień 300 zł
hotelik styczeń 300 zł

=======================
[SIZE=5][U][B]razem: 2910 zł[/B][/U]

[/SIZE][SIZE=7][B][U]29 zł na minusie[/U][/B][/SIZE]
[B][U][SIZE=5][COLOR=#ff0000]następna wpłata za hotelik 15.II.2010 300zł[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=#ff0000][I][COLOR=#0000ff]podsumowanie na dzień 3 lutego 2010[/COLOR][/I][/COLOR][/SIZE][/U][/B]

Posted

Kładka pusto coś u ciebie się psinko zrobiło. Ostatnio coś tylko o finansach ciotki gadają, może Moria jakieś newsy wrzuci o Kładeczce. Nooo Moria ... nie daj sie prosić. Jak tam nasza babinka przytyła na zimę czy dalej trzyma linię :-)

Posted

Marysiu u Kładzi nic ciekawego, walczymy wszyscy z zima, Kładzia nawet z domu żadko wychodzi a jak wychodzi to tak sie pilnuje aby wrocić z powrotem do domu na łóżko, że szok. Może ktos kiedys wyrzucil ja z domu. Wylizuje kotke Aldonke która nie ma oczka, ma apetyt, bawi sie swoimi niemieckimi kurami i nie tylko i jak mu wszyscy czeka na wiosennne słoneczko i długie ciepłe dni.

Posted

[quote name='Moria']Marysiu u Kładzi nic ciekawego, walczymy wszyscy z zima, Kładzia nawet z domu żadko wychodzi a jak wychodzi to tak sie pilnuje aby wrocić z powrotem do domu na łóżko, że szok. Może ktos kiedys wyrzucil ja z domu. Wylizuje kotke Aldonke która nie ma oczka, ma apetyt, bawi sie swoimi niemieckimi kurami i nie tylko i jak mu wszyscy czeka na wiosennne słoneczko i długie ciepłe dni.[/QUOTE]

A jak z finansami?

Posted

kochani!!
zrobiłam wielki bilans roczny......

proszę zerknijcie do tabelki i dajcie mi znac czy nie ominęłam jakiejś wpłaty.
Jesli tak to proszę nie denerwujcie się na mnie ale zalewa mi oczy już patreznie na te wydruki konta;-)

[IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/rozliczenia/rozliczenie%20K%b3adka%2010.02.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Moria']Marysiu u Kładzi nic ciekawego, walczymy wszyscy z zima, [B]Kładzia nawet z domu żadko wychodzi a jak wychodzi to tak sie pilnuje aby wrocić z powrotem do domu na łóżko, że szok.[/B] Może ktos kiedys wyrzucil ja z domu. Wylizuje kotke Aldonke która nie ma oczka, ma apetyt, bawi sie swoimi niemieckimi kurami i nie tylko i jak mu wszyscy czeka na wiosennne słoneczko i długie ciepłe dni.[/QUOTE] Mądra psinka:lol:, wie gdzie najcieplej i najprzyjemniej w zimowe dnie i nocki pewnie też :evil_lol:. Gdyby nie to , że muszę chodzić do pracy (urlopu ani widu, ani słychu) to tez bym wygrzewała moje stare kosteczki w piernatach :diabloti:

Posted

Napiszę wam jak śpie, lózko pojedyńcze a w nim na poduszce Spajkus, kotka Diana, za plecami Kładeczka na szyji kotka i tylko słysze nad uchem poł nocy lizania, Kładzia oblizuje kotke, w nogach jeszcze z kilka psów i tylko czekam kiedy lóżko sie załamie. Pozdrawiamy dziekujemy.

Posted

[quote name='Moria']Napiszę wam jak śpie, lózko pojedyńcze a w nim na poduszce Spajkus, kotka Diana, za plecami Kładeczka na szyji kotka i tylko słysze nad uchem poł nocy lizania, Kładzia oblizuje kotke, w nogach jeszcze z kilka psów i tylko czekam kiedy lóżko sie załamie. Pozdrawiamy dziekujemy.[/QUOTE]

hihih, za niedługo będziemy musieli zbierać na łożko dla Morii :P :D

Posted

Doszły pieniążki za hotelik Kładzi dziękujemy bardzo a i posag Kładzi powiększył się o 79,40zl od Kładzi matek chrzestnych.
Co prawda Kładzia udzieliła pożyczki 82 zl Gufiaczkowi, ale na swoje potrzeby ma uskładane pieniążki, może jej kupimy jakieś super puszeczki, oczywiście nie za całą kwotę ale za troszkę, proszę o propozycje, a jak nie to dalej składamy jej posag.

Posted

Pieniążki wyszły ale w sumie na minusie jestem -274 zł. To był przelew ustawiony w systemie w starym banku. Od marca juz nie mam tego konta i nie mam już z czego dokładać;-(

Posted

[IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/rozliczenia/Kladka%20luty17.2..jpg[/IMG]

jak widzicie bez wpłaty za hotelik za luty 300 zł mam na koncie 26 zł .

zaraz uzupełnię z wpłatą za hotelik i pojawi się minusssss.

Potrzebujemy bazarku!!!

Posted

Ihabe, ponieważ nie widac dokładnie wpłat do ostatniego miesiąca czyli lutego 2010 i nie widać czy ktos nie zalega z wpłatami. To może napisz ile kto zalega, a ja sie przelecę z PW do tych osób. Na razie nie mogę nic dorzucić dodatkowo bo nam w pracy pensje obcięli (prawie 25%) by nie zwalniać pracowników:placz:.

Posted

[quote name='marysia55']Ihabe, ponieważ nie widac dokładnie wpłat do ostatniego miesiąca czyli lutego 2010 i nie widać czy ktos nie zalega z wpłatami. To może napisz ile kto zalega, a ja sie przelecę z PW do tych osób. Na razie nie mogę nic dorzucić dodatkowo bo nam w pracy pensje obcięli (prawie 25%) by nie zwalniać pracowników:placz:.[/QUOTE]

Czy tabelka jest nieweidoczna? W tabelce dokładnie widać kto ile płacił i kiedy;-)
Ja prawdopodobnie lada moment stracę moją pracę;-(

Posted

Ihabe, nie ma moich wpłat za grudzień i styczeń??? Jesteś pewna?

Ok, sprawdziłam swoje konto. Był przelew 14 stycznia i 10 lutego po 10 zł. Faktycznie nie było nic w grudniu, nie wiem jak mogło mi to uciec.
W tej chwili zrobiłam przelew 20 zł -- na pokrycie grudnia i na marzec
(ihabe, bardzo przepraszam, wpisałam w tytule grudzien, luty z rozpędu a to ma być grudzień, marzec)

Dziewczyny, są też przecież pieniądze z Niemiec, to one miały pomóc nam wyjść z długów.

Posted

No są cały czas i ja o tym piszę ostatnio bylo 182 zl chyba że sie mylę, 82 zl pożyczone dla Gufiaka, ale jest jeszcze 20 euro i teraz wpływ w lutym po przeliczeniu 76,40 zl.