Moria Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Juz dawno drugie pol Kładki sobie poszlo. Quote
Vitka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kładka chodzi ciągle za ludźmi, ma dużo ruchu no i kondycja się poprawiła :cool3: Quote
kamilawa Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Miło oglądać szczęśliwą Kładkę. Byłam z nią wiele razy na spacerze, przytulała się do mnie, biegaliśmy, ale dopiero teraz widzę jaka ona jest szczęśliwa... ;) Quote
Moria Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nasz Michał do dzisiaj wspomina jak przy siodemce odebral Kładkę kebaba, ciężkiego klopsa, ktory jeszcze w stresie go obsikał. Dzisiaj to juz naprawdę inna sunka. Quote
gonia66 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kładzia jest super hiper laska:loveu::loveu::loveu:Przypomnijcie mi proszę- dlaczego Ona ma taka bliznę na mordeczce????teraz widać ją dokladniej zwlaszcza na jednej foteczce- wczesniej myslalam, ze to taki typ urody ta skrzywiona mordeczka a tu patrze- ona ma blizne jakąs..byla pogryziona w schronie czy jak????:oops: Quote
kamilawa Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='gonia66']Kładzia jest super hiper laska:loveu::loveu::loveu:Przypomnijcie mi proszę- dlaczego Ona ma taka bliznę na mordeczce????teraz widać ją dokladniej zwlaszcza na jednej foteczce- wczesniej myslalam, ze to taki typ urody ta skrzywiona mordeczka a tu patrze- ona ma blizne jakąs..byla pogryziona w schronie czy jak????:oops:[/quote] Goniu, jak ona trafiła do nas do schronu już taką mordeczkę miała... Błąkała się po jednej z ulic, nie znamy jej poprzedniego właściciela, a ni nie wiemy nic o jej przeszłości... Ciekawe skąd ma tą bliznę... :shake: Quote
maarit Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='ihabe']Gonia i Ciebie też dopadło?:-(:-( kuruj się ciotka:loveu::loveu: Kładusiu a jak Twoje samopoczucie tej jesieni? Bo moje jest do bani:angryy: kocham lato a zimę ale tylko w Austrii w górach:diabloti:[/quote] łooojjjjj dopadło i puścić nie chce....:shake: Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='ihabe']a powinny być? Zaraz kochana sprawdzę na wyciągu i jeśli to moja wina to ja już na kolanach Cię przepraszam:loveu: Post 708 updated dotarły : od Bjuty dodatkowe 10 zł w tym miesiacu :loveu::loveu::loveu: i od Marysi 20 zł :loveu::loveu::loveu::loveu: i og Goni66 25 zł ( buziaków 1000)[/QUOTE] Wydaje mi się, że powinny. Ale cholera wie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Z bazarku uzbierało się 41zł:p Gonia66-11zł Ihabe-20zł Ja-10zł W weekend pozbieram nowe fotki Kładzi i wystawie allegro . Quote
sonikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver'] W weekend pozbieram nowe fotki Kładzi i wystawie allegro .[/QUOTE] Wystaw kochana i wyróźnij za 13 zł - zapłacę (tylko konto mi na pw przyślij ). Nie wiem czy to coś da, ale może - z tego allegro, które ma Kładka teraz, widzę, że było tylko 17 wyświetlń.. Dobka Saba, której opłaciłam wyróźnienie, miała ponad 800 w tym samym czasie.. Wiadmo, że stara kundliczka nie wzbudza takiego zainteresowania co młoda sunia w typie rasy, ale może się uda. Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 A ja sie zabieram ma ogłoszenia, nie jutro, nie w niedzielę, ale teraz, bo znowu zapomnę :mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 To może ktos ma jakiś chwytliwy tytuł aukcji do allegro??:razz: Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ogłoszenia Kładziulinki Bagietki: [LIST=1] [*]pineska.pl (linkiem trzeba aktywować- mail Hoteliku) [*]animalia.pl [*]petworld.pl [*]top-ogloszenia.com [*]morusek.pl [*]psiegrane-marzenia.pl [*]e-zwierzak.pl [*]petsy.pl (trzeba aktywować link w mailu- mail Hoteliku) [*]mammisia.pl [*]pajeczyna.pl [/LIST] Na razie tyle, jutro jeszcze posiedzę nad tym. Teraz padam na klawiaturę dosłownie :roll: Chyba mi Kładzia wybaczy to spowolnione tempo... A właśnie, co u ślicznotki? Quote
sonikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kamilawa, super, w końcu ktoś zadzwoni! Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Aniu, ja wszędzie pisałam coś takiego: [I][B]Kładka to sama radość życia. Przyniesie ze sobą słońce do Twojego domu. [/B][/I]Nie wiem nigdy jaki tytuł dać :diabloti: Quote
sonikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A może - chcesz z kimś pogadać? Kładka to pies, który mówi. Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='sonikowa']A może - chcesz z kimś pogadać? Kładka to pies, który mówi.[/QUOTE] Ty to masz głowę :diabloti: :loveu: Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='sonikowa']A może - chcesz z kimś pogadać? Kładka to pies, który mówi.[/QUOTE] hAHAHAH....DOBRE..TEN TYTUL JEST SUPER!!!!!!!!! Quote
Moria Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jest to szczera prawda i Kladzia jest super opiekunka Sledzika, wczoraj jak Sledz byl troche slaby to bardzo sie martwiła. Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Moria']Jest to szczera prawda i Kladzia jest super opiekunka Sledzika, wczoraj jak Sledz byl troche slaby to bardzo sie martwiła.[/QUOTE] Ona potrafi zaopiekować się każdym :loveu: Pomijając już Bobika, którym strasznie się opiekowała. Kiedyś byłam z nią i Bobikiem na spacerze w lesie (ja trzymałam Kładzie, jakaś inna wolontariuszka Bobika), potknęłam się o jakąś gałąź i oczywiście się przewróciłam, co u mnie jest normą :diabloti: Wtedy Kładzia szybciutko do mnie podbiegła zaczęła mnie lizać po twarzy i później szła cały czas przy mojej nodze. Jest wspaniałą sunią... Mam nadzieję, że znajdzie dom... U niej nawet nie widać tych 9 lat, bawi się zabawkami, biega, skacze... Trzymam kciuki żeby w końcu ktoś ją pokochał! :loveu: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 czy doszły ode mnie pieniądze za wrzesień i październik? :cool3: Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='kamilawa']Ona potrafi zaopiekować się każdym :loveu: Pomijając już Bobika, którym strasznie się opiekowała. Kiedyś byłam z nią i Bobikiem na spacerze w lesie (ja trzymałam Kładzie, jakaś inna wolontariuszka Bobika), potknęłam się o jakąś gałąź i oczywiście się przewróciłam, co u mnie jest normą :diabloti: Wtedy Kładzia szybciutko do mnie podbiegła zaczęła mnie lizać po twarzy i później szła cały czas przy mojej nodze. Jest wspaniałą sunią... Mam nadzieję, że znajdzie dom... U niej nawet nie widać tych 9 lat, bawi się zabawkami, biega, skacze... Trzymam kciuki żeby w końcu ktoś ją pokochał! :loveu:[/QUOTE] A mi lezka poleciala jak przeczytalam wiesci o Kladzi...kochana sunia nasza....:loveu: Quote
Recommended Posts