Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miło oglądać szczęśliwą Kładkę. Byłam z nią wiele razy na spacerze, przytulała się do mnie, biegaliśmy, ale dopiero teraz widzę jaka ona jest szczęśliwa... ;)

Posted

Nasz Michał do dzisiaj wspomina jak przy siodemce odebral Kładkę kebaba, ciężkiego klopsa, ktory jeszcze w stresie go obsikał. Dzisiaj to juz naprawdę inna sunka.

Posted

Kładzia jest super hiper laska:loveu::loveu::loveu:Przypomnijcie mi proszę- dlaczego Ona ma taka bliznę na mordeczce????teraz widać ją dokladniej zwlaszcza na jednej foteczce- wczesniej myslalam, ze to taki typ urody ta skrzywiona mordeczka a tu patrze- ona ma blizne jakąs..byla pogryziona w schronie czy jak????:oops:

Posted

[quote name='gonia66']Kładzia jest super hiper laska:loveu::loveu::loveu:Przypomnijcie mi proszę- dlaczego Ona ma taka bliznę na mordeczce????teraz widać ją dokladniej zwlaszcza na jednej foteczce- wczesniej myslalam, ze to taki typ urody ta skrzywiona mordeczka a tu patrze- ona ma blizne jakąs..byla pogryziona w schronie czy jak????:oops:[/quote]

Goniu, jak ona trafiła do nas do schronu już taką mordeczkę miała... Błąkała się po jednej z ulic, nie znamy jej poprzedniego właściciela, a ni nie wiemy nic o jej przeszłości... Ciekawe skąd ma tą bliznę... :shake:

Posted

[quote name='ihabe']Gonia i Ciebie też dopadło?:-(:-(
kuruj się ciotka:loveu::loveu:

Kładusiu a jak Twoje samopoczucie tej jesieni? Bo moje jest do bani:angryy:
kocham lato a zimę ale tylko w Austrii w górach:diabloti:[/quote]
łooojjjjj dopadło i puścić nie chce....:shake:

Posted

[quote name='ihabe']a powinny być? Zaraz kochana sprawdzę na wyciągu i jeśli to moja wina to ja już na kolanach Cię przepraszam:loveu:

Post 708 updated
dotarły :

od Bjuty dodatkowe 10 zł w tym miesiacu :loveu::loveu::loveu: i od
Marysi 20 zł :loveu::loveu::loveu::loveu:

i og Goni66 25 zł ( buziaków 1000)[/QUOTE]

Wydaje mi się, że powinny. Ale cholera wie.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']
W weekend pozbieram nowe fotki Kładzi i wystawie allegro .[/QUOTE]

Wystaw kochana i wyróźnij za 13 zł - zapłacę (tylko konto mi na pw przyślij ).
Nie wiem czy to coś da, ale może - z tego allegro, które ma Kładka teraz, widzę, że było tylko 17 wyświetlń.. Dobka Saba, której opłaciłam wyróźnienie, miała ponad 800 w tym samym czasie.. Wiadmo, że stara kundliczka nie wzbudza takiego zainteresowania co młoda sunia w typie rasy, ale może się uda.

Posted

Ogłoszenia Kładziulinki Bagietki:

[LIST=1]
[*]pineska.pl (linkiem trzeba aktywować- mail Hoteliku)
[*]animalia.pl
[*]petworld.pl
[*]top-ogloszenia.com
[*]morusek.pl
[*]psiegrane-marzenia.pl
[*]e-zwierzak.pl
[*]petsy.pl (trzeba aktywować link w mailu- mail Hoteliku)
[*]mammisia.pl
[*]pajeczyna.pl
[/LIST]
Na razie tyle, jutro jeszcze posiedzę nad tym. Teraz padam na klawiaturę dosłownie :roll: Chyba mi Kładzia wybaczy to spowolnione tempo...
A właśnie, co u ślicznotki?

Posted

Aniu, ja wszędzie pisałam coś takiego:
[I][B]Kładka to sama radość życia. Przyniesie ze sobą słońce do Twojego domu.
[/B][/I]Nie wiem nigdy jaki tytuł dać :diabloti:

Posted

[quote name='Moria']Jest to szczera prawda i Kladzia jest super opiekunka Sledzika, wczoraj jak Sledz byl troche slaby to bardzo sie martwiła.[/QUOTE]
Ona potrafi zaopiekować się każdym :loveu: Pomijając już Bobika, którym strasznie się opiekowała. Kiedyś byłam z nią i Bobikiem na spacerze w lesie (ja trzymałam Kładzie, jakaś inna wolontariuszka Bobika), potknęłam się o jakąś gałąź i oczywiście się przewróciłam, co u mnie jest normą :diabloti: Wtedy Kładzia szybciutko do mnie podbiegła zaczęła mnie lizać po twarzy i później szła cały czas przy mojej nodze. Jest wspaniałą sunią... Mam nadzieję, że znajdzie dom... U niej nawet nie widać tych 9 lat, bawi się zabawkami, biega, skacze... Trzymam kciuki żeby w końcu ktoś ją pokochał! :loveu:

Posted

[quote name='kamilawa']Ona potrafi zaopiekować się każdym :loveu: Pomijając już Bobika, którym strasznie się opiekowała. Kiedyś byłam z nią i Bobikiem na spacerze w lesie (ja trzymałam Kładzie, jakaś inna wolontariuszka Bobika), potknęłam się o jakąś gałąź i oczywiście się przewróciłam, co u mnie jest normą :diabloti: Wtedy Kładzia szybciutko do mnie podbiegła zaczęła mnie lizać po twarzy i później szła cały czas przy mojej nodze. Jest wspaniałą sunią... Mam nadzieję, że znajdzie dom... U niej nawet nie widać tych 9 lat, bawi się zabawkami, biega, skacze... Trzymam kciuki żeby w końcu ktoś ją pokochał! :loveu:[/QUOTE]
A mi lezka poleciala jak przeczytalam wiesci o Kladzi...kochana sunia nasza....:loveu: