Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sonikowa']Ihabe, ja tez wczoraj poslalam Kladeczce kase - 30 zl, bo przeciez na pol maja tez trzeba zaplacic wiec jest moja miesieczna dola 20 zl + 10 zl za maj. A, i to ja jestem patrycja b. ;-)[/QUOTE]

:crazyeye: o matko nie pomyslałam o tym, dobrze sonikowa , że chociaż Ty masz głowę na swoim miejscu :cool3::cool3: zaraz dopłacę tę dychę ( bo ja tez deklarowałam 20,-) za połowę maja :diabloti:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ jestem ciekawa jak tam Kładeczka. Czy rozgląda się po nowym miejscu, czy jeszcze przestraszona, jak z innymi psiakami? Czy ktoś ma kontakt do hoteliku mógłby może zadzwonić i wpisac na watek. Nie żeby Wioletcie głowę zawracać, ale tylko tak na dwa słówka...

Posted

Kładka jeszcze sie troche boi, ale napewno nie chce sama siedziec.
Jeszcze ze dwa dni i bedziemy musieli ja przypilnować i chcialabym aby chodziła tak samo jak Gufik, ale musi sie troche do nas przyzwyczaić, a z psami nie ma problemu.

Posted

JA mam kontakt oczywiscie ale jak widac nie muszę już dzwonić- Moria sama napisała- dziękujemy Wiolu za info:loveu::loveu:Bedzie dobrze...to jasne...i zobaczycie dziewczyny, ze za kilka dni bedziemy czytac wiadomosci jak to Kladeczka rozrabia ze szczęścia- odmłodnieje nam Kobieta i cale szczeście, ze jest po sterylce:eviltong::eviltong:(kurcze..chyba jest- prawda??:oops::oops:)

Posted

Goniu, Kładka jest wysterylizowana. Nie wiem.. chyba jakoś telepatycznie mi to przekazałaś, bo jak w schronie byłam to jeszcze się upewniałam i patrzyłam w kartę jej :evil_lol:
wyściskać ją proszę ode mnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kamilawa']Goniu, Kładka jest wysterylizowana. Nie wiem.. chyba jakoś telepatycznie mi to przekazałaś, bo jak w schronie byłam to jeszcze się upewniałam i patrzyłam w kartę jej :evil_lol:
wyściskać ją proszę ode mnie :loveu::loveu::loveu:[/quote]Uffffff:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:No zreszta gdyby tak nie bylo to bysmy mieli sporawo Bobisiątek:roll::roll:

Posted

Z tego co pamiętam, jak parzyłam na kartę to wysterylizowana została w 2005 roku kilka tygodni po tym jak przyszła do schronu. A w schronie znalazła się po zgłoszeniu... błąkała się po jednej z ulic...

Wiecie co ja chciałam powiedzieć..? Pójdę jutro do schronu to porobię jej kilka fotek... Przyzwyczajenie :evil_lol: No i tęskno troszkę... Ale tam jest jej lepiej, i to się liczy.

Miałam dziś dostać kaskę od Agi, ale się z nią nie spotkałam... Także nie wiem kiedy wyślę kaskę... :roll: Oby szybko...

Posted

W dolnym rogu umowy adopcyjnej jest napisane: wycięcie macicy. Czekamy aż Kładka się oswoi z wszystkimi i będzie swobodniejsza. Serdeczne pozdrowienia i proszę ją od nas za uszkiem podrapać;)

Posted

Dziewczyny, u mnie z kasą się zrobiło max krucho (za dużo tych psów siedzi mi w kieszeni). Boję się stałych deklaracji, więc na stałe to zadeklaruję tylko... 5 zł. A na razie jednorazowo pcham 50.

Posted

[quote name='Bjuta']Dziewczyny, u mnie z kasą się zrobiło max krucho (za dużo tych psów siedzi mi w kieszeni). Boję się stałych deklaracji, więc na stałe to zadeklaruję tylko... 5 zł. A na razie jednorazowo pcham 50.[/quote]

dziękujemy!

A mnie się Kładka całą noc śniła! Takie dziwne to było, jakby spała obok mnie caly czas i nawet w tym śnie się dziwiłam, że jednak na trzeciego psa sie zdecydowałam... W rzeczywistości jednak obudziłam się przy moim maleńkim synku :lol:

tak więc zapytam, jak minęła Kładce noc? Gdzie ona śpi? Jak z innymi psami? I przede wszystkim, co się dziś Kładce śniło?:cool3:

Posted

O kurcze, to widzę, że dziś wszystkim coś się śniło :evil_lol:
Mi się śniła Gonia66 (chociaż nigdy na oczy Jej nie widziałam, ale jakoś się mi we śnie przedstawiła), która chciała ukraść Kładkę z hoteliku, a ja wraz z Sonią1 Ją goniłam :evil_lol::lol:
W ogóle jakaś ta noc dziwna była... :evil_lol:

Posted

[quote name='kamilawa']O kurcze, to widzę, że dziś wszystkim coś się śniło :evil_lol:
Mi się śniła Gonia66 (chociaż nigdy na oczy Jej nie widziałam, ale jakoś się mi we śnie przedstawiła), która chciała ukraść Kładkę z hoteliku, a ja wraz z Sonią1 Ją goniłam :evil_lol::lol:
W ogóle jakaś ta noc dziwna była... :evil_lol:[/quote]

To ja jestem ciekawa co się Goni śniło ;-)

Posted

Nie wiem co sie Kladce śnilo, ale od wczoraj z przerwą na noc Kładka cały dzień jest na swierzym powietrzu i może chodzic gdzie chce i raczej zgadza sie z psami. Za bardzo z wolności nie korzysta bo stara sie pilnowac, jest pogodnym psem i z racji jej tuszy córka wola na nia Kebab i tez reaguje.
Ma juz troszke zdjęc i poprosze corke aby wkleila.

Posted

[quote name='Moria']Nie wiem co sie Kladce śnilo, ale od wczoraj z przerwą na noc Kładka cały dzień jest na swierzym powietrzu i może chodzic gdzie chce i raczej zgadza sie z psami. Za bardzo z wolności nie korzysta bo stara sie pilnowac, jest pogodnym psem i z racji jej tuszy córka wola na nia Kebab i tez reaguje.
Ma juz troszke zdjęc i poprosze corke aby wkleila.[/quote]

Bo u Ciebie Moria kazdy pies dostaje skrzydeł i odżywa:loveu::loveu::loveu:
Och Kładeczko Kebabiku Bobiku.... Serce się raduje, że nasza sunia jest szczęśliwa:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']śliczna !!!jaka błyszcząca;):loveu:

Ihabe-możesz wrzucic jakieś info ile wpłat doszło do ciebie? jak stoimy z finansami? Za maj ile trzeba zapłacic?[/quote]
]

oczywiście i przepraszam za opóźnienie:

20 zł ( Sonia 1)
20 zł Gonia 13 ( za 2 msc)
20zł Ania+ Milva...
10 zł Gonia 66
30 zł Sonikowa
25 zł Agata 51
20 zł Marysia55
50 zł ihabe

jednorazowa wpłata 50 zł Bjuta

kto nie wpłacił ten wie:evil_lol:

Kiedy mam zrobic następny przelew za czerwiec?
Czy to może byc tak, ze 1 wpłata była od 20 maja do 20 czerwca
nastepna idzie 20 czerwca do 20 lipca itd?

Posted

[quote name='ihabe']]

oczywiście i przepraszam za opóźnienie:

20 zł ( Paulina, nie nznam niku)
20 zł Gonia 13 ( za 2 msc)
20zł Ania+ Milva...
10 zł Gonia 66
30 zł Sonikowa
25 zł Agata 51
20 zł Marysia55
50 zł ihabe

jednorazowa wpłata 50 zł Bjuta

[B]kto nie wpłacił ten wie:evil_lol:[/B]

Kiedy mam zrobic następny przelew za czerwiec?
[B]Czy to może byc tak, ze 1 wpłata była od 20 maja do 20 czerwca
nastepna idzie 20 czerwca do 20 lipca itd?[/quote]
[/B]Moje dojdą w poniedziałek;)
Tak by było najlepiej...od 20-go do 20-go następnego miesiąca

Posted

Dobrze, to dajcie zna na watku w jaki sposób opłacamy hotelik, bo ja uznałam, ze za miesiąc kalendarzowy i wpłaciłam za połowe maja i czerwiec. Nie żebym chciała kasę z powrotem, niech Kładeczka ma :-), ale to musmy wiedzieć.

Kładko, miziam cię za uszkiem!

A, WAŻNA SPRAWA - jeśli byłaby możliwość zrobienia kilku fajnych zdjęć Kładki, poza tym które już jest na wątku, to bardzo proszę. Przeslę do Niemiec, może tym razem sie kobitce poszczęści.

Posted

[quote name='sonikowa'][B]Dobrze, to dajcie zna na watku w jaki sposób opłacamy hotelik, bo ja uznałam, ze za miesiąc kalendarzowy i wpłaciłam za połowe maja i czerwiec. [/B]Nie żebym chciała kasę z powrotem, niech Kładeczka ma :-), ale to musmy wiedzieć.

Kładko, miziam cię za uszkiem!

A, WAŻNA SPRAWA - jeśli byłaby możliwość zrobienia kilku fajnych zdjęć Kładki, poza tym które już jest na wątku, to bardzo proszę. Przeslę do Niemiec, może tym razem sie kobitce poszczęści.[/quote]
Jeżeli wpłaty będa od 20-go do 20-go,to w następnym miesiącu te dziewczyny co wpłaciły za pół maja-wpłacą połowę deklaracji i będzie ok.