marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='sonikowa']Ihabe, ja tez wczoraj poslalam Kladeczce kase - 30 zl, bo przeciez na pol maja tez trzeba zaplacic wiec jest moja miesieczna dola 20 zl + 10 zl za maj. A, i to ja jestem patrycja b. ;-)[/QUOTE] :crazyeye: o matko nie pomyslałam o tym, dobrze sonikowa , że chociaż Ty masz głowę na swoim miejscu :cool3::cool3: zaraz dopłacę tę dychę ( bo ja tez deklarowałam 20,-) za połowę maja :diabloti: Quote
sonikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ależ jestem ciekawa jak tam Kładeczka. Czy rozgląda się po nowym miejscu, czy jeszcze przestraszona, jak z innymi psiakami? Czy ktoś ma kontakt do hoteliku mógłby może zadzwonić i wpisac na watek. Nie żeby Wioletcie głowę zawracać, ale tylko tak na dwa słówka... Quote
Moria Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kładka jeszcze sie troche boi, ale napewno nie chce sama siedziec. Jeszcze ze dwa dni i bedziemy musieli ja przypilnować i chcialabym aby chodziła tak samo jak Gufik, ale musi sie troche do nas przyzwyczaić, a z psami nie ma problemu. Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 JA mam kontakt oczywiscie ale jak widac nie muszę już dzwonić- Moria sama napisała- dziękujemy Wiolu za info:loveu::loveu:Bedzie dobrze...to jasne...i zobaczycie dziewczyny, ze za kilka dni bedziemy czytac wiadomosci jak to Kladeczka rozrabia ze szczęścia- odmłodnieje nam Kobieta i cale szczeście, ze jest po sterylce:eviltong::eviltong:(kurcze..chyba jest- prawda??:oops::oops:) Quote
kamilawa Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Goniu, Kładka jest wysterylizowana. Nie wiem.. chyba jakoś telepatycznie mi to przekazałaś, bo jak w schronie byłam to jeszcze się upewniałam i patrzyłam w kartę jej :evil_lol: wyściskać ją proszę ode mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='kamilawa']Goniu, Kładka jest wysterylizowana. Nie wiem.. chyba jakoś telepatycznie mi to przekazałaś, bo jak w schronie byłam to jeszcze się upewniałam i patrzyłam w kartę jej :evil_lol: wyściskać ją proszę ode mnie :loveu::loveu::loveu:[/quote]Uffffff:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:No zreszta gdyby tak nie bylo to bysmy mieli sporawo Bobisiątek:roll::roll: Quote
maarit Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja tez jeszcze coś dorzucę (nie pomyślałam o tym maju:oops:) żeby Bobik się o żonkę nie martwił. Quote
Moria Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Cieszę sie bardzo z tej wiadomosci bo już myślalam, że Gufi na starość dzieci jej zrobi, ale jest to wspaniala wiadomość. Quote
kamilawa Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Z tego co pamiętam, jak parzyłam na kartę to wysterylizowana została w 2005 roku kilka tygodni po tym jak przyszła do schronu. A w schronie znalazła się po zgłoszeniu... błąkała się po jednej z ulic... Wiecie co ja chciałam powiedzieć..? Pójdę jutro do schronu to porobię jej kilka fotek... Przyzwyczajenie :evil_lol: No i tęskno troszkę... Ale tam jest jej lepiej, i to się liczy. Miałam dziś dostać kaskę od Agi, ale się z nią nie spotkałam... Także nie wiem kiedy wyślę kaskę... :roll: Oby szybko... Quote
Sonia1 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 W dolnym rogu umowy adopcyjnej jest napisane: wycięcie macicy. Czekamy aż Kładka się oswoi z wszystkimi i będzie swobodniejsza. Serdeczne pozdrowienia i proszę ją od nas za uszkiem podrapać;) Quote
Bjuta Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dziewczyny, u mnie z kasą się zrobiło max krucho (za dużo tych psów siedzi mi w kieszeni). Boję się stałych deklaracji, więc na stałe to zadeklaruję tylko... 5 zł. A na razie jednorazowo pcham 50. Quote
sonikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Bjuta']Dziewczyny, u mnie z kasą się zrobiło max krucho (za dużo tych psów siedzi mi w kieszeni). Boję się stałych deklaracji, więc na stałe to zadeklaruję tylko... 5 zł. A na razie jednorazowo pcham 50.[/quote] dziękujemy! A mnie się Kładka całą noc śniła! Takie dziwne to było, jakby spała obok mnie caly czas i nawet w tym śnie się dziwiłam, że jednak na trzeciego psa sie zdecydowałam... W rzeczywistości jednak obudziłam się przy moim maleńkim synku :lol: tak więc zapytam, jak minęła Kładce noc? Gdzie ona śpi? Jak z innymi psami? I przede wszystkim, co się dziś Kładce śniło?:cool3: Quote
kamilawa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 O kurcze, to widzę, że dziś wszystkim coś się śniło :evil_lol: Mi się śniła Gonia66 (chociaż nigdy na oczy Jej nie widziałam, ale jakoś się mi we śnie przedstawiła), która chciała ukraść Kładkę z hoteliku, a ja wraz z Sonią1 Ją goniłam :evil_lol::lol: W ogóle jakaś ta noc dziwna była... :evil_lol: Quote
sonikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='kamilawa']O kurcze, to widzę, że dziś wszystkim coś się śniło :evil_lol: Mi się śniła Gonia66 (chociaż nigdy na oczy Jej nie widziałam, ale jakoś się mi we śnie przedstawiła), która chciała ukraść Kładkę z hoteliku, a ja wraz z Sonią1 Ją goniłam :evil_lol::lol: W ogóle jakaś ta noc dziwna była... :evil_lol:[/quote] To ja jestem ciekawa co się Goni śniło ;-) Quote
Moria Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Nie wiem co sie Kladce śnilo, ale od wczoraj z przerwą na noc Kładka cały dzień jest na swierzym powietrzu i może chodzic gdzie chce i raczej zgadza sie z psami. Za bardzo z wolności nie korzysta bo stara sie pilnowac, jest pogodnym psem i z racji jej tuszy córka wola na nia Kebab i tez reaguje. Ma juz troszke zdjęc i poprosze corke aby wkleila. Quote
ihabe Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Moria']Nie wiem co sie Kladce śnilo, ale od wczoraj z przerwą na noc Kładka cały dzień jest na swierzym powietrzu i może chodzic gdzie chce i raczej zgadza sie z psami. Za bardzo z wolności nie korzysta bo stara sie pilnowac, jest pogodnym psem i z racji jej tuszy córka wola na nia Kebab i tez reaguje. Ma juz troszke zdjęc i poprosze corke aby wkleila.[/quote] Bo u Ciebie Moria kazdy pies dostaje skrzydeł i odżywa:loveu::loveu::loveu: Och Kładeczko Kebabiku Bobiku.... Serce się raduje, że nasza sunia jest szczęśliwa:loveu::loveu: Quote
Moria Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Kladka.jpg[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 śliczna !!!jaka błyszcząca;):loveu: Ihabe-możesz wrzucic jakieś info ile wpłat doszło do ciebie? jak stoimy z finansami? Za maj ile trzeba zapłacic? Quote
ihabe Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']śliczna !!!jaka błyszcząca;):loveu: Ihabe-możesz wrzucic jakieś info ile wpłat doszło do ciebie? jak stoimy z finansami? Za maj ile trzeba zapłacic?[/quote] ] oczywiście i przepraszam za opóźnienie: 20 zł ( Sonia 1) 20 zł Gonia 13 ( za 2 msc) 20zł Ania+ Milva... 10 zł Gonia 66 30 zł Sonikowa 25 zł Agata 51 20 zł Marysia55 50 zł ihabe jednorazowa wpłata 50 zł Bjuta kto nie wpłacił ten wie:evil_lol: Kiedy mam zrobic następny przelew za czerwiec? Czy to może byc tak, ze 1 wpłata była od 20 maja do 20 czerwca nastepna idzie 20 czerwca do 20 lipca itd? Quote
Lionees Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='ihabe']] oczywiście i przepraszam za opóźnienie: 20 zł ( Paulina, nie nznam niku) 20 zł Gonia 13 ( za 2 msc) 20zł Ania+ Milva... 10 zł Gonia 66 30 zł Sonikowa 25 zł Agata 51 20 zł Marysia55 50 zł ihabe jednorazowa wpłata 50 zł Bjuta [B]kto nie wpłacił ten wie:evil_lol:[/B] Kiedy mam zrobic następny przelew za czerwiec? [B]Czy to może byc tak, ze 1 wpłata była od 20 maja do 20 czerwca nastepna idzie 20 czerwca do 20 lipca itd?[/quote] [/B]Moje dojdą w poniedziałek;) Tak by było najlepiej...od 20-go do 20-go następnego miesiąca Quote
sonikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dobrze, to dajcie zna na watku w jaki sposób opłacamy hotelik, bo ja uznałam, ze za miesiąc kalendarzowy i wpłaciłam za połowe maja i czerwiec. Nie żebym chciała kasę z powrotem, niech Kładeczka ma :-), ale to musmy wiedzieć. Kładko, miziam cię za uszkiem! A, WAŻNA SPRAWA - jeśli byłaby możliwość zrobienia kilku fajnych zdjęć Kładki, poza tym które już jest na wątku, to bardzo proszę. Przeslę do Niemiec, może tym razem sie kobitce poszczęści. Quote
Lionees Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='sonikowa'][B]Dobrze, to dajcie zna na watku w jaki sposób opłacamy hotelik, bo ja uznałam, ze za miesiąc kalendarzowy i wpłaciłam za połowe maja i czerwiec. [/B]Nie żebym chciała kasę z powrotem, niech Kładeczka ma :-), ale to musmy wiedzieć. Kładko, miziam cię za uszkiem! A, WAŻNA SPRAWA - jeśli byłaby możliwość zrobienia kilku fajnych zdjęć Kładki, poza tym które już jest na wątku, to bardzo proszę. Przeslę do Niemiec, może tym razem sie kobitce poszczęści.[/quote] Jeżeli wpłaty będa od 20-go do 20-go,to w następnym miesiącu te dziewczyny co wpłaciły za pół maja-wpłacą połowę deklaracji i będzie ok. Quote
kamilawa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Ja wpłacę jutro te 20 zł ode mnie i Agi. Dzisiaj mama miała pójść, ale zapomniała, a teraz jest w racy i kasę zabrała... :diabloti: Quote
Recommended Posts