obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Z Racji tego, że Skarbonka Kundelkowa świeci pustkami, ja przeleje dla Gufiego 60 zł. Poprosze o numer konta na PW. Quote
fizia Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 O rany to super!!! Bardzo dziękujemy!!!!! Już wysyłam PW Quote
obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='fizia']O rany to super!!! Bardzo dziękujemy!!!!! Już wysyłam PW[/QUOTE] przelew poszedł ;) Quote
sonikowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='obraczus87']Z Racji tego, że Skarbonka Kundelkowa świeci pustkami, ja przeleje dla Gufiego 60 zł. Poprosze o numer konta na PW.[/QUOTE] Kochana, ty niemozliwa jestes... dziekujemy bardzo! Gufis ma zatem kasę na weta :-) Quote
obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='sonikowa']Kochana, ty niemozliwa jestes... dziekujemy bardzo! Gufis ma zatem kasę na weta :-)[/QUOTE] Trzeba sobie pomagać, ja akurat miałam mozliwość w danej chwili. A wizyta u weta jest bardzo wazna. ;) Quote
Moria Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dzisiaj doszlo 250zl za hotelowanie Gufiego. W następnym tygodniu wybierzemy sie do Gdańska, napiszemy co jak i za ile i bedziemy sie dalej rozliczam, tym bardziej że jeszcze dojdą pieniązki od pan z Niemiec. Wszystkim bardzo bardzo w imieniu Gufiaczka dziękujemy. Quote
Moria Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Na razie to oby nie zapeszyć Gufi rzeski biega po terenie, a jak tylko kogoś zobaczy to biegnie jak rączy jelonek. Quote
Syla Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witaj Kochana Morio.Nareszcie Cię znalazłam tutaj, a to dzięki sonikowej.Weszła na Kundelkową skarbonkę i aktywnego linka zostawiła.Kto zbiera na Gufiaczka? Te 20 albo 30 zł mogę wysłać.Proszę o podanie konta na PW.Moria jak znajdziesz czas i ochotę to podeślij mi linki na inne Twoje psiaczki.Szczególnie Kamienia.Po tych zmianach nie potrafiłam Cię tu znależć za co przepraszam i serdecznie pozdrawiam. Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 na gufiaka zbiera fizia:)jak sie pojawi to od razu wysle:))dziekujemy:))bedzie to deklaracja stala czy jednorazowa?:) Quote
bico Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 przelałam dla Gufiasza 40 zł - 30 za hotel za grudzień i 10 zł dodatkowo - to mało, ale zawsze coś:oops: trzeba koniecznie już u te badania zrobić... Moria, przypomnij mi proszę, kiedy jedziecie na nie? Quote
Syla Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Witam.Niech będzie, że jednorazowa, ale co miesiąc postaram się wysłać 20 zł.Mam tych stałych już sporo i troszkę martwi mnie moja wydolność finansowa hihi.Zapiszę sobie jednak do kajetu ze stałymi, więc będę pamiętać.Wszystkie zobowiązania reguluję zawsze po 10 każdego miesiąca.Pozdrawiam serdecznie. Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 syla z calego serca dziekujemy!!i czekamy na fizie:)) Quote
fizia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jestem, jestem :) Obrczus - pieniążki od Ciebie już przyszły - serdeczne dzięki!!! Syla - z nieba nam spadasz!!! Zaraz wyślę PW z numerem konta Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 GUFI musi miec zaplecze finansowe na hotelik i na weta ;) Quote
Syla Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witam.Dzięki fizia za PW.Właśnie poszło ode mnie 30 zł dla Gufiaczka, ale gapa ze mnie niewyobrażalna.Nie wpisałam dla kogo i od kogo hihi....doopa totalna.Jak przyjdzie od Sylwii z Gliwic, to będę ja, cielepa.Pozdrawiam jak zawsze serdecznie i mizanko dla słodziaka Gufiaczka. Quote
madcat1981 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Odnalazłam Gufiego :oops: Witam psiaka, może coś wymyślę :( Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [B]fiziu,[/B] czy jest lista deklarujących? czy coś przegapiłam? Quote
fizia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 to jest lista Ihabe Grzenka p. Jolanta Bico Magdalena Necia - ale to sa wpłaty jednorazowe i jednorazowe wpłaty byłu od Sabiny02 Stokrotki Iwi10 MadziornaDiana79 Quote
grzenka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ja swoją deklarację w tym m-cu przelałam już kilka dni temu. Quote
Recommended Posts