Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="1"]Chciałabym jeszcze tylko na chwilkę wrócić do tematu księży (ikogo nie chcę broń Boże urazić) i dodac, że miałam na myśli ogólne [U]pomaganie[/U] psom (zwierzętom), nie tylko ich posiadanie na plebanii. Ale też przyznac się musze bez bicia, ze w kościele nie byłam od ośmiu lat i nie jestem hmmm na bieżąco:oops::oops::oops::oops:
[/SIZE]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madcat1981'][SIZE=1]Chciałabym jeszcze tylko na chwilkę wrócić do tematu księży (ikogo nie chcę broń Boże urazić) i dodac, że miałam na myśli ogólne [U]pomaganie[/U] psom (zwierzętom), nie tylko ich posiadanie na plebanii. Ale też przyznac się musze bez bicia, ze w kościele nie byłam od ośmiu lat i nie jestem hmmm na bieżąco:oops::oops::oops::oops:
[/SIZE][/quote]
no to witamy w klubie:oops: wiara to zupelnie cos innego niz kosciół

Posted

[quote name='madcat1981']Można powiedzieć, że znalazłam wiarę gdzie indziej. Jestem wyznawcą sekty Merdającego Psiego Ogona ;):evil_lol:[/quote]
To ja się dołączam do sekty Merdającego ogonka:evil_lol:

Posted

[quote name='ihabe']no to witamy w klubie:oops: wiara to zupelnie cos innego niz kosciół[/quote]

[SIZE=1]Z tym się nie zgodzę, ale to nie czas i miejsce na dyskusje ;)[/SIZE]

Posted

wciaz szukamy domku dla gufiaka oraz deklaracji na hotelik bo tego jest nie wiele moze ktos jakims bazarkiem poratuje?gufis ma allegro prawda?

Posted

[quote name='__Lara'][B]
Ola la[/B], już jestem ciekawa :cool3:[/QUOTE]

hehehe Laro pewnie mi wyjdzie ostatni bohomaz:evil_lol:
ale nie moglam sie oprzec temu bidulkowemu zdjeciu pierwszemu:loveu:

kurde nie wiem czy jutro zdaze to pomalowac :niewiem:

Posted

[quote name='Ola la']ja maluje portret gufisiowy to moze ktos zakupi go za pare groszy na bazarku;)
narazie mam szkic jutro pomaluje Gufiaka:-D[/quote]
[B]
Ola la[/B], już jestem ciekawa :cool3:

Posted

[quote name='stokrotka']Tak wcześnie i dobranoc.:crazyeye:[/QUOTE]

hehe no wiem wiem ;) tak Gufiaczkowi chcialam zyczyc dobrej nocki;) to tylko Otto chodzi tak poźno spać:evil_lol:

Posted

O rany - portret - ale super:loveu:

A bazarek będzie od początku maja - ja już dawno dostałam rzeczy od Taks - szelki, smycze, obroże - ale poneiważ mam jeszcze drugi bazarek z takimi rzeczami, przeznaczony na kastracje psów z tego schroniska, to pomyślałam, że poczekam aż tamten się skończy, na chwilkę go zawieszę i wystawię ten dla Gufiego i może tez dla Łajki, bo na NIą mamy za mało deklaracji

Posted

Gufiaczku przepraszam stary ale dzis calyyy dzien mnie nie bylo i łobrazecek nie skończony:placz:jutro to samo.Obiecuje sie w poniedzialek poprawic:lol:

[QUOTE]Gufi wyglada troche inaczej, damy zdjecia obiecuje tylko chwile proszę poczekac.[/QUOTE]
łooo:-o ten to lubi metamorfozy:-o
naprawde jak porownuje to zdjecie powyzej i te "bardziej obecne" to jak dwa rozne psy:evil_lol:
To ci Gufi zaskakujący:evil_lol:

Posted

[quote name='fizia']Przyszło 60 zł z allegro od Ihabe :loveu::multi:

Jeśli chodzi o rozliczenia - moje wpłaty do Morii to
31.03. - 250 zł na miesiąc pobytu Gufiego w hoteliku (opłaciła Koleżanka Taks!!:loveu:)
01.04. - 150 zł na zabieg

w sumie - 400 zł

[COLOR=red]a wpłynęło do mnie [/COLOR]

Ihabe - 100 zł oraz 50 zł (plus 150 zł zostawione u Morii:loveu:) - za te 300 zł został zrobiony zabieg
Grzenka - 10 zł
Diana79 - 26 zł z bazarku
bazarek od Taks (nie zabijajcie mnie, jestem już o krok od zrobienia go wreszcie) - 60 zł
Stokrotka - 30 zł
Bico - 30 zł
Iwi10 - 30 zł
Lara-bazarek - 50 zł
Ihabe - bazarek - 60 zł

[B][COLOR=red]w sumie 446 zł :loveu:[/COLOR][/B]

czyli pieniążków na Gufiego na koncie było

446 zł minus 150 zł (połowa za zabieg)

[COLOR=magenta][SIZE=4][B]mamy na plusie 296 zł[/B] (na dzień 23.04)[/SIZE][/COLOR][/quote]

Fiziu, może ja coś knocę albo rozliczeń czytać nie umiem:oops::oops:, ale ja raz wpłaciłam 50 zł, a potem 30 zł...

Posted

[quote name='Ola la']
clo no moj też się cieszy z udanych adopcji;)
ale planuje mi zmienić hasło na dogo:shake:
niedoczekanie:diabloti:[/quote]

...i u mnie to samo oczywiście:evil_lol:

Posted

Cytat:
Napisał [B]madcat1981[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/daj-grosiaczka-na-gufiaczka-zbiorka-na-hotelik-dla-dziadeczka-pilne-133456/index58.html#post12187977"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][SIZE=1]Chciałabym jeszcze tylko na chwilkę wrócić do tematu księży (ikogo nie chcę broń Boże urazić) i dodac, że miałam na myśli ogólne [U]pomaganie[/U] psom (zwierzętom), nie tylko ich posiadanie na plebanii. Ale też przyznac się musze bez bicia, ze w kościele nie byłam od ośmiu lat i nie jestem hmmm na bieżąco:oops::oops::oops::oops: [/SIZE][/I]

[quote name='ihabe']no to witamy w klubie:oops: wiara to zupelnie cos innego niz kosciół[/quote]

Madcat, ihabe, zgadzam się z Wami w całej rozciągłości;)