:: FiGa :: Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Hotel już niepotrzebny, jest DT ;) Ale liczę na waszą pomoc w transporcie. Quote
:: FiGa :: Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Nie wiem czy będę dziś jeszcze na dogo. W razie potrzeby/pytań kontaktujcie się ze mną kom 788468007 - dzwoncie o każdej porze jeśli trzeba. Wyciągamy go, nie pozwolimy by zmarniał w schronisku. Quote
lolka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jutro zacznę szukać transportu, dziś nie mam do tego głowy.....jestem zdruzgotana śmiercią Emmy Quote
kajkoowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jesteśmy z maluchem Oby miał wspaniały dom Quote
:: FiGa :: Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 [quote name='lolka']jutro zacznę szukać transportu, dziś nie mam do tego głowy.....jestem zdruzgotana śmiercią Emmy[/quote] W pełni Cię rozumiem :( Quote
:: FiGa :: Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Piękny jednak jedzie w inne miejsce ;) Quote
:: FiGa :: Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Przyjdą dziewczyny to napiszą dokładniej :cool3: Quote
lolka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Baster zostanie helmutem:diabloti::diabloti: tzn. panem niemcem:evil_lol: abyśmy tylko zdążyły z tymi jajeczkami do soboty no właśnie w sobotę Baster ma szansę pojechać do niemieckiej fundacji z reszta bandy kropków......ale jest warunek, kastracja i paszport dzwoniłam do kierownika, jutro mamy wszystko załatwiać.......kierownik aż jęknął mówiąc że paszport kosztuje 90 no i jeszcze ta kastracja...ja mu mówię spoko spoko niech pan się nie martwi my płacimy...no i uradował się wtedy:evil_lol: jesooo jak dobrze że w tej naszej skarpecie cosik zostało..... i po Emmie troche grosika:-( Quote
lolka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Figa czy ja aby Tobie nie powinnam dziękować i pomnik stawiać za ten wyczyn????:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
magda z. Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ale fajnie:multi::multi:chłopak zasługuje na szybki domek:p Quote
lolka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Baster dziś leci na kastrację i dostanie paszport...........będzie tylko musiał w sobotę jechać z kołnierzem:roll: Quote
:: FiGa :: Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='lolka']Figa czy ja aby Tobie nie powinnam dziękować i pomnik stawiać za ten wyczyn????:cool3::cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Pomnik możesz postawić :evil_lol: Ale Danusi, nie mnie :evil_lol: Quote
magda z. Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Lolka to jak spaniel ma zabieg free, to za dalmata możemy pociągnać ze strumienia, który ja zebrałam na ciachanie, a z puli Emmy zostaw na nagłe sytuacje:roll: Ale fajnie, że niuniek juz niedługo wyjdzie na wolność:multi: Quote
lolka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='magda z.']Lolka to jak spaniel ma zabieg free, to za dalmata możemy pociągnać ze strumienia, który ja zebrałam na ciachanie, a z puli Emmy zostaw na nagłe sytuacje:roll: Ale fajnie, że niuniek juz niedługo wyjdzie na wolność:multi:[/quote] to byłoby super bo muszę jutro wpłacić wetowi 190 zł........100 za jajeczka i 90 za paszport Quote
zuziaM Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No to ja czekam na informacje od Danusi, o ktorej w sobote dziewczyny beda w Zgorzelcu po psiaki. Jesli beda wczesnie rano, to zabiore go juz w piatek do siebie ( bede w domu od piatku sama, bo maz wyjezdza i wroci w sobote wieczorem :lol:, wiec nie bedzie marudzenia ). Tylko zeby mi nie pozarl kocinek :roll:. Wiec , Aga prosze Cie, zeby juz od piatku jego papiery lezaly gdzies przygotowane w biurze na widoku. Quote
magda z. Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='lolka']to byłoby super bo muszę jutro wpłacić wetowi 190 zł........100 za jajeczka i 90 za paszport[/quote] to ja 100 za jajeczka zaraz prześlę:razz: Quote
zuziaM Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No i przykro mi, ze nie doszlo do wyjazdu w sobote - dalmatynczyka Bastera i suni dobermanki :shake:...... Niestety, w piatek po poludniu dostalam wiadomosc od [I]aisaK ([/I] od dobermanow[I] )[/I], ze Niemcom popsulo sie auto doszczetnie..... i wyjazd przelozony o tydzien - na sobote 4 kwietnia. Quote
:: FiGa :: Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Ojjj... kolejne dni w schronie... Oby w sob się udalo dojechac :kciuki: Quote
magda z. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 na pewno się uda, a niuniek dojdzie do siebie po zabiegu Quote
zuziaM Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziewczyny :shake: .... sie porobilo, bo ja w ta sobote na bank nie bede mogla niestety pojechac z psiakami :shake:..... Przepraszam, ale bede miala gosci i nie bede mogla na pare godzin wyjechac :shake:....... Quote
lolka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='zuziaM']Dziewczyny :shake: .... sie porobilo, bo ja w ta sobote na bank nie bede mogla niestety pojechac z psiakami :shake:..... Przepraszam, ale bede miala gosci i nie bede mogla na pare godzin wyjechac :shake:.......[/quote] no i co teraz Gosia?, ja pracuję i nie dam rady ..... a czemu parę godzin? to z nimi gdzie trzeba jechać? Quote
zuziaM Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='lolka']no i co teraz Gosia?, ja pracuję i nie dam rady ..... a czemu parę godzin? to z nimi gdzie trzeba jechać?[/quote] No trzeba po psiaki pojechac do Dluzyny ( a to zajmie ok. godziny z zalatwianiem i pakowaniem psiakow ) i potem wrocic do Zgorzelca na przejscie graniczne ( a tam moze troche poczekac na dziewczyny z Niemiec :roll: )..... i moze sie ok. 2 - 3 godziny zrobic..... Ja mialam 1 kwietnia urodziny i bede miala w sobote dlatego gosci .....:oops: Quote
OLUTKA55 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jesli chodzi o czekanie w Zgorzelcu to moze mogła bym pomoc Quote
zuziaM Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='OLUTKA55']jesli chodzi o czekanie w Zgorzelcu to moze mogła bym pomoc[/quote] Naprawde ? To by mi pomoglo bardzo. Tylko teraz jaka godzina by Cie urzadzala ? Bo ja juz kombinuje roznie...... moi goscie beda tak ok. 13-tej, wiec jesli bys mogla sie psiakami zajac juz wczesniej tzn. tak od 12-tej ?..... to ja bym mogla je przywiezc z Dluzyny i Ci je przekazac wlasnie tak wczesniej. Poprzedniej soboty dziewczyny mialy byc na granicy miedzy godz. 14 a 15-ta. Nie mam jeszcze informacji, o ktorej beda w ta sobote. Moglabym je przywiezc np. kolo Carrefoura na parking i tam juz by mogly sobie spokojnie czekac A jak dziewczyny z Niemiec dadza znac, ze sa na granicy, to bedziesz mogla je powoli zaprowadzic na pieszo na granice. Bedzie to dla nich dobry spacer przed podroza, a nawet lepiej bedzie moze z nimi nie wystawac na granicy, bo sie komus to moze nie spodobac.... A spod Carrfoura by od razu dobermanke odebral ten chlopak, ktory ma ja zabrac do Poznania. Bo wyjasnie, ze ......: Chlopak z Poznania przywiezie psiaki ( chyba doberman i dalmatynka ), ktore maja pojechac do Niemiec razem z naszym dalmatynczykiem Basterem. A ten chlopak z kolei w drodze powrotnej ma od nas odebrac dobermanke, ktora wlasnie ma dom w Poznaniu :lol:. No i bysmy sie wreszcie mialy okazje poznac :lol:. Moj telefon : 0695 555 221 ( mam tez juz namiary tel. na dziewczyny, ktore przyjada z Niemiec po psiaki i na tego chlopaka z Poznania ). Quote
zuziaM Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 I chyba juz jest dobrze :lol:. Jestesmy umowione z OLUTKA55 . Niecierpliwie tylko czekam na potwierdzenie godziny spotkania z dziewczynami z Niemiec na granicy. Quote
Recommended Posts