:: FiGa :: Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Toffina napisał(a):Wow Figa ty ranna ptaszyno:-oSzkoła :watpliwy: Quote
lolka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Toffina']Słuchajta dostałam wiadomość od jakiejś babki na nk napisała, że może załatwić Basterowi pomoc sos dalmatinerrettung w niemczech, i prosi o kontakt mailowy w tej sprawie i nie wiem czyjego maila jej podać???? jak coś to ona się nazywa beata janicka... :razz: możesz podać albo kierownika schroo [email protected] albo mój [email protected] to mamy światełko w tunelu:lol: Quote
lolka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 :: FiGa :: napisał(a): Można sobie wcisnąć do podpisu małego... dziękuje kochana za banerek, już sobie wstawiam..............jutro jadę do schroo i mam nadzieje ze zastane go uśmiechniętego choć odrobinę nikt go nie chce a to taki piękny brązowy łatek Quote
:: FiGa :: Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Można sobie wcisnąć do podpisu małego... Quote
lolka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 no dzisiaj sobie trochę pospacerowaliśmy.............a pogoda paskudna, lało bezustannie:roll: wszystko by było w miarę dobrze bo niuniek zdrowy i ładnie wygląda ale on tak niemiłosiernie płacze................w całym schronisku go słychać:placz: Quote
:: FiGa :: Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Może niemiecka fundacja go weźmie... Są jakieś wieści od nich? Quote
lolka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Może niemiecka fundacja go weźmie... Są jakieś wieści od nich? kompletna cisza:-( ............. a do naszego schroo to wogóle mało kto trafia Quote
:: FiGa :: Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Wszystkie DT pozapychane :placz: Cholera noooo :placz: Quote
Recommended Posts