Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy serdecznie! Pomoc finansowa jest bezcenna, bo brakuje nam ok 70 zł stałych deklaracji. Władziu jest na szczęście na sporym plusie - dzięki cudnym ciotkom:loveu: i wujom:loveu:, którzy wpłacili wiele jednorazowych zaskórniaków, więc na razie śpimy bardzo spokojnie! :p

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To prawda!:loveu:

A ja melduję, że Lena13 (ta sama, która ratuje u siebie różne nasze bidy) zasiliła październikowe konto Władka śliczną, okrąglutką dyszką! :loveu::loveu:

Posted

Nie wiem czy zaglądacie na 1 stronę, to tu przekleję rozliczenie września i wpłaty na październik.
Jak widać wrzesień trochę "zarobił" na październik! ;)

[FONT=Verdana][U][COLOR=black]WRZESIEŃ:[/COLOR][/U][/FONT] (za wrzesień płacimy tylko[B] 324[/B] zł)

[FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Wellington[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Alma2[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Lena13[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]30 zł Jolanta 08 [/COLOR][/FONT]
20 zł Bjuta
[FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Agata 51 [/COLOR][/FONT]
10 zł Agat 21
50 zł Ketunia
50 zł Ghanima
24 zł Irysek
12 zł Divi
13 zł Renata5
24 zł Dogo07
24 zł Sonikowa
10 zł Daga1505
25 zł Justyna 85

[FONT=Verdana][COLOR=black]czyli [B]362 [/B]zł. [/COLOR][/FONT]CZYLI JUŻ ZA DUŻO!!!! Na początku miesiąca przesunę "górkę" na październik, na razie trzymam tutaj, żeby się księgowo nie pomyliło.

[FONT=Verdana][B][U]WYPŁATY:[/U][/B][/FONT]

- 324 zł.

[FONT=Verdana][U][COLOR=black]PAŹDZIERNIK[/COLOR][/U][/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Wellington[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]30 zł Jolanta 08 [/COLOR][/FONT]
10 zł od pani Anety (przysłał Poker)
35 zł Martyna P
15 zł NUSIAIJA
10 zł Lena 13

czyli [B]120[/B] zł

Posted

[B]Przepraszam za offa :oops:, ale bardzo potrzebne wsparcie dla Kibica:
[/B][IMG]http://i37.tinypic.com/2pzfabo.jpg[/IMG]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-dostanie-szansy-dlatego-ze-kibic-pomozcie-mu-na-nowo-zaufac-czlowiekowi-146558/"][COLOR=#000000]Nie dostanie szansy dlatego że KIBIC ? Pomóżcie mu na nowo zaufać człowiekowi.[/COLOR][/URL]

Posted

Ustawiłam przelew na październik na 29-go września. "Długi" miesiąc więc 372 zł.
Nie mogę się nacieszyć, że udało nam się go wyrwać! Władek zrobi takie postępy, że ho ho! :lol:

Posted

:loveu:[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=DarkSlateBlue]Wladziuniuuuu gorace calusy [COLOR=RoyalBlue]! Wiosenka czyni cuda wiec :loveu:juz za chwileczke ...juz za momencik :scared::Dog_run:[COLOR=Orange]nasz Wladeusio zacznie sie krecic :multi:i o spaceryyyyy upraszac :thumbs::thumbs:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

:evil_lol: Chciałabym... Ale tym razem Kazań :roll:! Za 2 godziny wskakuję do auta i na lotnisko (brrr). A Mama akurat ze szpitala wychodzi:multi:... Chciałabym móc nie jechać, ale nie da rady...

Posted

[quote name='Certusowa']Nie widze potwierdzenia mojej wplaty na Wladka, ktora poszla z mojego konta 14.09. (15,00)
Jesli ta wplata nie doszla, to prosze o kontakt na priv.[/quote]

Doszala, doszla! Jest zaksiegowana na "zelazny zapas" i w rozliczeniu dzien po dniu - zerknij prosze na piersza strone watku, ale gdzies tak w polowie (pierwszy moj post w watku). Zreszta zaraz zacytuje ten post.