tworkowik Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Witam mam pytanie mam malego maltanczyka 8 tygodni i sie zastanawiam jaka karme mu kupic bo narazie je royala a ogladalem brit , bosch , happy dog , fitmin ktora bedzie lepsza dla niego, bede wdzieczny za opinie i porady Quote
dwbem Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Tylko nie royal. A najlepiej mięsko z dodatkami, rosnący szczeniak potrzebuje psiego jedzenia czyli mięsa. A jeżeli karma to bezzbozowa typu Acan, Orijen czy Tase of the Wild ale osobiście jestem przeciwna karmieniu psa karmą od urodzenia do śmierci bo wtedy ta przychodzi dużo wczxeśniej. Quote
tworkowik Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 ile powino byc bialka weglowodanow i tluszczu na 1 kg wagi psa ? jak uzupelnic witaminy i mineraly ? moge np 2 razy dziennie sucha raz mieso i wazywa ? fitmin to zla karma ? jak mial bym przejsc z suchej na zwykla zeby nie bylo biegunek u malego? Quote
lenanowicka1258 Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Najlepsza będzie Petvita. Ma super skład i jest zbilansowany specjalnie dla konkretnych ras psów. Quote
Recommended Posts