2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Dialog nagle urwany.... Kubuś to ten psiak z ulicy z Olkusza? Jak wiem to misiiek proponowala na tamtym wątku pomoc w transporcie ale nie wiem jak daleko... Quote
polciuaa Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Na pewno jutro na 11 nie uda się psa zawieźć do Wawy,pozatym chyba nie ma sensu skoro jest miejsce troszke bliżej. Tylko teraz co z transportem do Marty? Quote
2010 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 dialog urwany............... czy fundacja może go przyjąc? Oto pytanie? Quote
polciuaa Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='ick']Dialog nagle urwany.... Kubuś to ten psiak z ulicy z Olkusza? Jak wiem to misiiek proponowala na tamtym wątku pomoc w transporcie ale nie wiem jak daleko...[/quote] Tak,Kubuś to ten psiak z Olkusza kremowy. Takie imie dałam mu juz jakiś czas temu i tak mi zostało. Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Poznym wieczorem wywalilo mnie z dogo, jestem umowiona dzis z pania ze jak zlapie psa to da znac. Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tu poniżej mamy dogomankę z numerem telefonu , która go też złapać może i zadzwonić do fundacji ? Mozę też pomóc w złapaniu psiak. To trzymamy kciuki za udaną akcję . Quote
IKA & SONIA Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :multi::multi::multi:ale się cieszę!!!! Super!!! Dorzucę się do hoteliku biedaka. Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Trzymamy mocno kciuki za biedaka !!! Serdecznie zapraszamy na ostatni dzień zakupów dla Kubusia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ostatni-dzien-nowe-ciuszki-roznosci-dodatek-na-hotel-napsa-olkusz-do-13-09do-19tej-145859/?highlight[/URL]= Quote
ihabe Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dajcie znać co i jak, strasznie się denerwuję ale wierzę, że sie uda :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wczoraj dogo padlo wyjatkowo wczesnie- bo tuz po 22:mad::mad:Myslalam ze mnie trafi....no ale widze ze juz jest ok- teraz juz pies jest bezpieczny..i mam nadzieje ze juz w hoteliku:loveu::loveu:No ale czekam na wiesci rownie niecierpliwie jak pozostale cioteczki:lol: Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dziękujemy :loveu:Goniiu66 za propozycję pomocy:loveu:( nawet tak odległą) :loveu:Dziękujemy Ihabe za deklaracje jednorazowej wpłaty 30 zł dla Kubusia :loveu:Dziękujemy Ika& Sonia również za zrzutkę dla Kubusia :loveu:Dziękujemy Dorixx za obietnicę bazarku dla Kubusia I ick też coś dołoży . Na bazarku ok. 450 zł:lol: Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='ick']Dziękujemy :loveu:Goniiu66 za propozycję pomocy:loveu:( nawet tak odległą) :loveu:Dziękujemy Ihabe za deklaracje jednorazowej wpłaty 30 zł dla Kubusia :loveu:Dziękujemy Ika& Sonia również za zrutkę dla Kubusia :loveu:Dziękujemy Dorixx za obitnicę bazarku dla Kubusia I ick też coś zrobi:lol:[/quote]Czyli...DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM- ZA WSZYSTKO:loveu::loveu::loveu: Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jeszcze czekamy na Ada-jeje z Kubusiem na czele . Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wyobrazcie sobie Ciotki ze dzieki waszym i moim dzialaniom zostanie nam jeszcze kasy na nastepnego psiaka. Przed moim wyjazdem zadzwonilam jeszcze do naszej Natali ktorej rodzicie zgodzili sie dac DT.[B] WARUNEK[/B] karma ktora tez mamy z glowy bo bedzie placila rodzina ktora go zglosila 100 zl. miesiecznie. Ale po kolei, zeby Kubus nie uciekl panstwo zorganizowali sunie z cieczka, zanim ja dojade. Dzieki suni z cieczka udalo sie Kubusiowi zalozyc obrozke (szalik) i smyczke i tak Kubus czekal na mnie razem z cala rodzinka oraz kilkoma dziewczynkami. :loveu: Kubus jest bardzo lagodnym i spokojnym psiakiem ale do samochodu nie chcial wejsc :shake: no to z szalika zrobilam kaganiec na wszelki wypadek i na rekach zapakowalam go do samochodu. :evil_lol: Podroz z Olkusza przebiegla bez problemu, psiurek zachowywal sie spokojnie, w aucie nie nabrudzil.:shake: W zwiazku z powyzszym ze to panstwo przyczynili sie do bezposredniego uratowania psiaka jak rowniez beda jego sponsorami, prosili o zostawienie mu imienia takiego jak oni go nazwali [B]JACEK,[/B] na przelewie rowniez beda zaznaczac dla Jacka. Skora Jacka jest w katastrofalnym stanie, trudno dzis powiedziec czy jest to jakas choroba skory, czy tez niewlasciwe karmienie, to nam powie wet na wizycie. Tabletki na odrobaczenie zostawione koszt [B]5 zl.[/B] Przywoz Jacka do Chrzanowa 70 km. koszt paliwa [B]25 zl.[/B] Dlatego ze mamy DT prosimy tylko o zarezerwowanie kasy dla Jacka na leczenie skory i na kastracje. Zrobilam tez fotki, moze mi sie uda przeslac do IKA a ona nam wstawi. Quote
IKA & SONIA Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :loveu::loveu::loveu: u Natalii psiak odżyje i będzie miał opiekę. Czekam na fotki Jacka :lol: Quote
ihabe Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ada-jeje super akcja:loveu::loveu::loveu: Jesteście wielkie:loveu::loveu: Dajcie nr konta dla Jacka:loveu: Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [COLOR=darkorange][B]DZIĘKUJEM[/B]Y[/COLOR]:loveu:[B] [COLOR=darkorange]ADA-JEJE[/COLOR][/B] za sprawną akcję i załatwienia mu DT:multi::loveu: Jak rozumiem narazie 30 zl wydane. a i obróżka. Ni i odczekajmy ile na leczenie i kastrację. Czekamy na fotki JACKA i zaraz zrobimy mu banerek . A na jakiego następnego biedaka z Olkusza ?:-( Takie akcje trzeba koniecznie powtarzać !!! Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Widzialam ze missieek wkleila nowe fotki, nowych psow na watku ofary schroniska w OL, wybierajcie ciotki szybko, kogo mamy ratowac. 1 miejsce w hoteliku zarezerwowane. Jak wybierzecie bide to zadzwonie i powiem zaby zostawili a nie wywozili dalej. Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Ada-jeje']Widzialam ze missieek wkleila nowe fotki, nowych psow na watku ofary schroniska w OL, wybierajcie ciotki szybko, kogo mamy ratowac. 1 miejsce w hoteliku zarezerwowane. Jak wybierzecie bide to zadzwonie i powiem zaby zostawili a nie wywozili dalej.[/quote] a wydadzą któreś z tych nowych? podobno nie... sama nie wiem co lepiej - czy któreś z nowych czy z tych starych, które maja "zniknąć" do końca września... :shake: Quote
Jade_Natalia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jacek póki co odpoczywa:lol:. Może później dodam jakieś fotki:p Quote
IKA & SONIA Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 A jak się zachował w stosunku do Twojej Lady? To lewe uszko to "potargane" jest? Zaraz będą foty od Ada-jeje. Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='malawaszka']a wydadzą któreś z tych nowych? podobno nie... sama nie wiem co lepiej - czy któreś z nowych czy z tych starych, które [B]maja "zniknąć" do końca września...[/B] :shake:[/quote] Jezuuu..jak to maja "zniknąc"???Dlaczego??Tam jest taki zwczaj, czy o co chodzi:placz:To trzeba ratowac te starsze koniecznie...nie...no ja juz sama nie wiem:shake::shake: Quote
Recommended Posts