Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dialog nagle urwany....
Kubuś to ten psiak z ulicy z Olkusza?
Jak wiem to misiiek proponowala na tamtym wątku pomoc w transporcie
ale nie wiem jak daleko...

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ick']Dialog nagle urwany....
Kubuś to ten psiak z ulicy z Olkusza?
Jak wiem to misiiek proponowala na tamtym wątku pomoc w transporcie
ale nie wiem jak daleko...[/quote]
Tak,Kubuś to ten psiak z Olkusza kremowy. Takie imie dałam mu juz jakiś czas temu i tak mi zostało.

Posted

Tu poniżej mamy dogomankę z numerem telefonu , która go też złapać
może i zadzwonić do fundacji ? Mozę też pomóc w złapaniu psiak.

To trzymamy kciuki za udaną akcję .

Posted

Trzymamy mocno kciuki za biedaka !!!
Serdecznie zapraszamy na ostatni dzień zakupów dla Kubusia
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ostatni-dzien-nowe-ciuszki-roznosci-dodatek-na-hotel-napsa-olkusz-do-13-09do-19tej-145859/?highlight[/URL]=

Posted

Wczoraj dogo padlo wyjatkowo wczesnie- bo tuz po 22:mad::mad:Myslalam ze mnie trafi....no ale widze ze juz jest ok- teraz juz pies jest bezpieczny..i mam nadzieje ze juz w hoteliku:loveu::loveu:No ale czekam na wiesci rownie niecierpliwie jak pozostale cioteczki:lol:

Posted

Dziękujemy :loveu:Goniiu66 za propozycję pomocy:loveu:( nawet tak odległą)

:loveu:Dziękujemy Ihabe za deklaracje jednorazowej wpłaty 30 zł dla Kubusia

:loveu:Dziękujemy Ika& Sonia również za zrzutkę dla Kubusia

:loveu:Dziękujemy Dorixx za obietnicę bazarku dla Kubusia

I ick też coś dołoży . Na bazarku ok. 450 zł:lol:

Posted

[quote name='ick']Dziękujemy :loveu:Goniiu66 za propozycję pomocy:loveu:( nawet tak odległą)

:loveu:Dziękujemy Ihabe za deklaracje jednorazowej wpłaty 30 zł dla Kubusia

:loveu:Dziękujemy Ika& Sonia również za zrutkę dla Kubusia

:loveu:Dziękujemy Dorixx za obitnicę bazarku dla Kubusia

I ick też coś zrobi:lol:[/quote]Czyli...DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM- ZA WSZYSTKO:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wyobrazcie sobie Ciotki ze dzieki waszym i moim dzialaniom zostanie nam jeszcze kasy na nastepnego psiaka. Przed moim wyjazdem zadzwonilam jeszcze do naszej Natali ktorej rodzicie zgodzili sie dac DT.[B] WARUNEK[/B] karma ktora tez mamy z glowy bo bedzie placila rodzina ktora go zglosila 100 zl. miesiecznie. Ale po kolei, zeby Kubus nie uciekl panstwo zorganizowali sunie z cieczka, zanim ja dojade. Dzieki suni z cieczka udalo sie Kubusiowi zalozyc obrozke (szalik) i smyczke i tak Kubus czekal na mnie razem z cala rodzinka oraz kilkoma dziewczynkami. :loveu: Kubus jest bardzo lagodnym i spokojnym psiakiem ale do samochodu nie chcial wejsc :shake: no to z szalika zrobilam kaganiec na wszelki wypadek i na rekach zapakowalam go do samochodu. :evil_lol: Podroz z Olkusza przebiegla bez problemu, psiurek zachowywal sie spokojnie, w aucie nie nabrudzil.:shake: W zwiazku z powyzszym ze to panstwo przyczynili sie do bezposredniego uratowania psiaka jak rowniez beda jego sponsorami, prosili o zostawienie mu imienia takiego jak oni go nazwali [B]JACEK,[/B] na przelewie rowniez beda zaznaczac dla Jacka. Skora Jacka jest w katastrofalnym stanie, trudno dzis powiedziec czy jest to jakas choroba skory, czy tez niewlasciwe karmienie, to nam powie wet na wizycie. Tabletki na odrobaczenie zostawione koszt [B]5 zl.[/B] Przywoz Jacka do Chrzanowa 70 km. koszt paliwa [B]25 zl.[/B] Dlatego ze mamy DT prosimy tylko o zarezerwowanie kasy dla Jacka na leczenie skory i na kastracje.
Zrobilam tez fotki, moze mi sie uda przeslac do IKA a ona nam wstawi.

Posted

[COLOR=darkorange][B]DZIĘKUJEM[/B]Y[/COLOR]:loveu:[B] [COLOR=darkorange]ADA-JEJE[/COLOR][/B] za sprawną akcję i załatwienia mu DT:multi::loveu:
Jak rozumiem narazie 30 zl wydane. a i obróżka.
Ni i odczekajmy ile na leczenie i kastrację.
Czekamy na fotki JACKA i zaraz zrobimy mu banerek .

A na jakiego następnego biedaka z Olkusza ?:-(
Takie akcje trzeba koniecznie powtarzać !!!

Posted

Widzialam ze missieek wkleila nowe fotki, nowych psow na watku ofary schroniska w OL, wybierajcie ciotki szybko, kogo mamy ratowac. 1 miejsce w hoteliku zarezerwowane. Jak wybierzecie bide to zadzwonie i powiem zaby zostawili a nie wywozili dalej.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Widzialam ze missieek wkleila nowe fotki, nowych psow na watku ofary schroniska w OL, wybierajcie ciotki szybko, kogo mamy ratowac. 1 miejsce w hoteliku zarezerwowane. Jak wybierzecie bide to zadzwonie i powiem zaby zostawili a nie wywozili dalej.[/quote]

a wydadzą któreś z tych nowych? podobno nie... sama nie wiem co lepiej - czy któreś z nowych czy z tych starych, które maja "zniknąć" do końca września... :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']a wydadzą któreś z tych nowych? podobno nie... sama nie wiem co lepiej - czy któreś z nowych czy z tych starych, które [B]maja "zniknąć" do końca września...[/B] :shake:[/quote]
Jezuuu..jak to maja "zniknąc"???Dlaczego??Tam jest taki zwczaj, czy o co chodzi:placz:To trzeba ratowac te starsze koniecznie...nie...no ja juz sama nie wiem:shake::shake: