gabi005 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Witam, moj West Highland White Terrier nie posiada wykształconego ogona i ma problemy z załatwianiem sie, tz jego mięśnie w odbycie nie pracuja tak jak powinny, przez co Chuck mając rzadszy kał po prostu sie brudzi. Stąd moje pytanie, czy zmiana karmy ( obecnie je gotowane mięso z marchewka i Brit Care Puppy Salomon & Potato) sprawi, ze kupki staną sie bardziej twarde i "zbite" ? Jak tak, to jaka karma mi to zapewni ? Quote
bou Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Dopóki nie sprawdzisz karm - nie dowiesz się co zagęści stolec.Zwykle po suchej karmie jest lepiej,ale Twoj pies ma problem wrodzony - jak piszesz - więc trudno powiedzieć,co I jak będzie. Quote
gabi005 Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 2 godziny temu, bou napisał: Dopóki nie sprawdzisz karm - nie dowiesz się co zagęści stolec.Zwykle po suchej karmie jest lepiej,ale Twoj pies ma problem wrodzony - jak piszesz - więc trudno powiedzieć,co I jak będzie. tz czytałam kiedys,ze do karm czasami jest dodawany składnik, który zagęszcza własnie i stad moje pytanie Quote
Recommended Posts