radiesteta Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Zastanawiam się w jaki sposób wyszukujecie petsittera? Chodzi mi o podstawową kwestię czyli powierzenia kluczy do mieszkania takiej obcej osobie? Jakby nie było istnieje wiele niebezpieczeństw z tym związanych. Począwszy od kradzieży a skończywszy nawet na skopiowaniu kluczy i ewentualnym przekazaniu ich jakimś zlodziejom którzy zupełnie nie będą kojarzeni z takim petsitterem. Hm... nikt nie korzysta z usług takich osób ? Quote
NaSmyczyKasiaRaczkowska Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Ja mogę powiedzieć z zakresu działania mojej firmy :) Po prostu podpisywana jest umowa, ze wszystkimi danymi firmy zarejestrowanej w CEIDG, gdzie wszystko jest jawne oraz są inne sposoby na potwierdzenie,że wszystko w mieszkaniu zostawiam tak jak było, ale to już zawsze omawiam indywidualnie. Warto też śledzić fb/ strone danego petsittera i opinie o nim :) Quote
radiesteta Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Własnie wiele osób zajmuje się tym na zasadzie dorabiania sobie i nie ma żadnej firmy zarejestrowanej Quote
dwbem Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Znam osobę, która od dawna zajmuje się wyprowadzaniem ludziom psów, mają do niej zaufanie bo jest uczciwa i kocha psy i jak dotąd nikt na nią nie narzekał, przeciwnie, polecają ją sobie wzajemnie. Poza tym prowadzi mały domowy hotelik i przechowuje ludziom psy jak muszą na krótko gdzieś wyjechać i nie mają gdzie zostawić psy. To kwestia poznania człowieka. Quote
radiesteta Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 No własnie.,Sporo opiera sie tak jak opiekunki do dzieci na poczcie pantoflowej Quote
Recommended Posts