Ziutka Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 5 godzin temu, gluchypies napisał: A skrzyneczkę na wino spersonalizowaną dałabyś radę zrobić? :) potrzebowałabym na prezent ślubny :) Kochana na kiedy ? :) Quote
gluchypies Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 22 godzin temu, Ziutka napisał: Kochana na kiedy ? :) No na koniec czerwca, ślub jest 23-ego, ale ja niestety się nie wybiorę (bo musiałabym się dotoczyć hahaha), tylko potem chcę dać prezent :) Quote
Ziutka Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Ok :) napisz jakie kolory i co by miało na niej być, podam wtedy cene i dasz znac czy chcesz :) Quote
gluchypies Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 1 godzinę temu, Ziutka napisał: Ok :) napisz jakie kolory i co by miało na niej być, podam wtedy cene i dasz znac czy chcesz :) Oki, podsyłam na pw przykłady, żeby tu nie spamować pracami innych :) Quote
Ziutka Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 2 godziny temu, gluchypies napisał: Oki, podsyłam na pw przykłady, żeby tu nie spamować pracami innych :) Nic nie spamujesz, pisz ile chcesz :) A tu niezapominajki dla Selengi :) Quote
gluchypies Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Cudna ta skrzyneczka dla dziewczynki :) i te motylki w środku - ekstra! :) 1 Quote
gluchypies Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Śliczna ta skrzyneczka na wino, bardzo bardzo mi się podoba, dziękuję! :) A pudełeczka dla Pań Przedszkolanek też cudne! Quote
Piromanka Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ale cuda!!!! Nie mogę się napatrzeć i napodziwiać!!! :-) 2 Quote
gluchypies Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ale śliczne te skrzyneczki dla dziewczynek :-) chyba muszę pomysleć nad motywem i też taką zamówić dla mojej małej :-) 1 Quote
Recommended Posts