Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DROGI GUTOSłAWIE

Pazurki jak DODA ? Nieeeeee ja miała pieknie oszlifowane i wypolerowane pazurki ;-) i tak w sumie to nie wiem dlaczego złamałam sobie to swiecace cudenko ......a moze to urok ? tak pewnie tak ....wiesz ta BELA co to sie z nia wygłupiałam na sniegu to troszku zazdrosna jest ...bo nic nie potrafi ..a ja to szkolona jezdem ;-) i moja pancia ciagle mnie chwali i przytulaaaa a tamten panc od BELI to tylko na nia krzyczy i wyma****e tymi gałazkami ....wiec moze ONA specjanie mnie na te lodowe manowce sprowadziła cobym se krzywde zrobiła ???? juz sie z nia nie bawie ...... wracam do moich małych pekinczyków ;-)........
Cieszkam sie zes sie o mnie martwil moj KSIAZE ;-) juz jestem zdrowa....i zabawowa ;-)....kino fajna rzecz .....pojdziem na komedyje nie ?
No to buziaczki przesyłam takie SłODZIUTKIEEEEEE ;-)
I pozdrowionka dla TWOJICH ;-)

TWOJA ZUZANKA ;-)

Posted

Kasiu - tenm p[odpis jest od 22 pazdziernika 2004 , kiedy odszedl Atos. Zreszta wiesz... :)
Ja dalej nie moge sie pogodzic z faktem, ze Wy i Dorka zostaliscie sami! Mnie to przeraza!

Posted

[quote name='sota36']autor mysli!

[quote name='DużyCP']niech pisze, nie myśli

dokładnie to samo chciałam napisać, niech pisze, nie myśli :)

[quote name='Katerinas']Jolu
Piękny avatararek i podpis :smile:

podpisuję się po tym :)

[quote name='sota36']Kasiu - tenm p[odpis jest od 22 pazdziernika 2004 , kiedy odszedl Atos. Zreszta wiesz... :)
Ja dalej nie moge sie pogodzic z faktem, ze Wy i Dorka zostaliscie sami! Mnie to przeraza!

Ja też jestem w szoku, jak się dowiedziałam o psiakach Katerinas.. a Joluś, Twój podpis śliiiicny, miłość na wieki :-)

Posted

Z pamietnika psa ( nachlanego - jak bylem malolat)
To zdjecie chyba juz tu jest? Ale jak Ciocia Ina chce, to ma!
Mialem wtedy 4 miesiace i pociag do alkoholu. teraz juz ani miesiecy, ani pociagu nie ma! smutne to zycie....

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa ( nachlanego - jak bylem malolat)
To zdjecie chyba juz tu jest? Ale jak Ciocia Ina chce, to ma!
Mialem wtedy 4 miesiace i pociag do alkoholu. teraz juz ani miesiecy, ani pociagu nie ma! smutne to zycie....

:loveu: przesłodki alfik :loveu: