zuzolandia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 DROGI GUTOSłAWIE Pazurki jak DODA ? Nieeeeee ja miała pieknie oszlifowane i wypolerowane pazurki ;-) i tak w sumie to nie wiem dlaczego złamałam sobie to swiecace cudenko ......a moze to urok ? tak pewnie tak ....wiesz ta BELA co to sie z nia wygłupiałam na sniegu to troszku zazdrosna jest ...bo nic nie potrafi ..a ja to szkolona jezdem ;-) i moja pancia ciagle mnie chwali i przytulaaaa a tamten panc od BELI to tylko na nia krzyczy i wyma****e tymi gałazkami ....wiec moze ONA specjanie mnie na te lodowe manowce sprowadziła cobym se krzywde zrobiła ???? juz sie z nia nie bawie ...... wracam do moich małych pekinczyków ;-)........ Cieszkam sie zes sie o mnie martwil moj KSIAZE ;-) juz jestem zdrowa....i zabawowa ;-)....kino fajna rzecz .....pojdziem na komedyje nie ? No to buziaczki przesyłam takie SłODZIUTKIEEEEEE ;-) I pozdrowionka dla TWOJICH ;-) TWOJA ZUZANKA ;-) Quote
panienkabubu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 sota36 napisał(a):Na Twojej i Bena stronie:) tak? :hmmmm: o to lece zobaczyc :razz: Quote
sota36 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Eria - przepiekny!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje!!!!!!!!! Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nie ma za co :lol: w podziękowaniu możesz wkleić foty!!!!! Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jolu!! Masz juz dwa plomyczki pod nickiem!! :drinking: Quote
sota36 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Nooo i nowy banerek i avek - Eria (samochwala) robila!!!! Quote
zuzolandia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jak dostanie 3 płomyk to sie na bank wykopci hehehheeh ;-) Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 no przynajmniej teraz wiem że drugi płomyk jest po 5000 poście :p w sumie już niedługo :multi: Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 eria napisał(a):no przynajmniej teraz wiem że drugi płomyk jest po 5000 poście :p w sumie już niedługo :multi: u mnie zaraz pierwszy plomyk :p Jolu, jak tam Gutkowy pamietnik?? :) Quote
sota36 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='panienkabubu']u mnie zaraz pierwszy plomyk :p Jolu, jak tam Gutkowy pamietnik?? :) autor mysli! Quote
Katerinas Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jolu Piękny avatararek i podpis :smile: Quote
sota36 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kasiu - tenm p[odpis jest od 22 pazdziernika 2004 , kiedy odszedl Atos. Zreszta wiesz... :) Ja dalej nie moge sie pogodzic z faktem, ze Wy i Dorka zostaliscie sami! Mnie to przeraza! Quote
panienkabubu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='sota36']autor mysli! [quote name='DużyCP']niech pisze, nie myśli dokładnie to samo chciałam napisać, niech pisze, nie myśli :) [quote name='Katerinas']Jolu Piękny avatararek i podpis :smile: podpisuję się po tym :) [quote name='sota36']Kasiu - tenm p[odpis jest od 22 pazdziernika 2004 , kiedy odszedl Atos. Zreszta wiesz... :) Ja dalej nie moge sie pogodzic z faktem, ze Wy i Dorka zostaliscie sami! Mnie to przeraza! Ja też jestem w szoku, jak się dowiedziałam o psiakach Katerinas.. a Joluś, Twój podpis śliiiicny, miłość na wieki :-) Quote
zuzolandia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czołem kochaniutka .kaj te fotki nachlanego ZIECIA ? Quote
sota36 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Z pamietnika psa ( nachlanego - jak bylem malolat) To zdjecie chyba juz tu jest? Ale jak Ciocia Ina chce, to ma! Mialem wtedy 4 miesiace i pociag do alkoholu. teraz juz ani miesiecy, ani pociagu nie ma! smutne to zycie.... Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='sota36'] Jakie to słodkie było:loveu: :loveu: :loveu: , a teraz jest jeszcze bardziej... no może tak samo:loveu: ! Quote
Katerinas Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='sota36']Z pamietnika psa ( nachlanego - jak bylem malolat) To zdjecie chyba juz tu jest? Ale jak Ciocia Ina chce, to ma! Mialem wtedy 4 miesiace i pociag do alkoholu. teraz juz ani miesiecy, ani pociagu nie ma! smutne to zycie.... :loveu: przesłodki alfik :loveu: Quote
sota36 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Katerinas - z przeslodniego Alfika zrobil sie paskudny kłotliwy potwfffor! Quote
Recommended Posts