Jump to content
Dogomania

" Miesieczniny" Agata - przerodzilo sie w galerie.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']A gdzie urodzinowe fotki??;)[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeciez sa!!!! Oj Merdorciu - popatrz dokladniej:)

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja spóźnione ale szczere:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:BIG:

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]STO LATEK GUTKU:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:new-bday:

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:tort:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:Rose::Rose::Rose:
[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote] Dziekujemy!!!!!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeciez sa!!!! Oj Merdorciu - popatrz dokladniej:)

[/quote]
Ale ja jestem "zakręt":oops: I na dodatek je oglądałam wcześniej:errrr: To nic, możecie dać więcej;)
Witajcie:multi:

Posted

[quote name='sota36']Diuneczko - daj tu foteczke Twoich 4 szczesc!!!![/quote]

DIUNECZKA :diabloti: to moja Zuzolka :evil_lol::evil_lol:

hihihi ale Jolcia mo racja ...pokaz nam te 4 sliczne mopiatka ...my spragnieni widoku briardzików :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']DIUNECZKA :diabloti: to moja Zuzolka :evil_lol::evil_lol:

hihihi ale Jolcia mo racja ...pokaz nam te 4 sliczne mopiatka ...my spragnieni widoku briardzików :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Ta Iny Zuzola jest tez "troche moja", jak moj Gutek jest "troche" Ineczkowy:) Bo my tu to briardzia rodzinka! wiec dolacz do nas!

Posted

[quote name='Diuna B.']Bardzo mi przykro,ale nie umię wstawiać zdjęć:placz::placz::placz:[/quote]

to nie problemmm......my pomozemy :loveu:

a skad jestes kochana???:loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']DIUNECZKA :diabloti: to moja Zuzolka :evil_lol::evil_lol:

[IMG]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ZUZOLPAJECZAK2-1.jpg[/IMG]

hihihi ale Jolcia mo racja ...pokaz nam te 4 sliczne mopiatka ...my spragnieni widoku briardzików :loveu::loveu::loveu:[/quote]

jak chcialas tak zrobilam :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']to nie problemmm......my pomozemy :loveu:

a skad jestes kochana???:loveu::loveu:[/quote]
Dzięki:lol:,zdjęcia postaram się wysłać w niedzielę,bo są bardzo porozrzucane,a chcę znależć najładniejsze.Jestem z Jędrzejowa,mam suczydło Diunę Batangas,oraz 3 psiaki z mojej hodowli Biały Ślad Emi(Bambina),Eltona(Tosiek),oraz Excalibura (Antoś).

Posted

[quote name='Diuna B.']Dzięki:lol:,zdjęcia postaram się wysłać w niedzielę,bo są bardzo porozrzucane,a chcę znależć najładniejsze.Jestem z Jędrzejowa,mam suczydło Diunę Batangas,oraz 3 psiaki z mojej hodowli Biały Ślad Emi(Bambina),Eltona(Tosiek),oraz Excalibura (Antoś).[/quote] no to teraz jestesmyw domku!!!! Ina - wygralas zaklad!

Posted

[quote name='sota36']no to teraz jestesmyw domku!!!! Ina - wygralas zaklad![/quote]
Jaki zakład? A do briardziej rodzinki chętnie dołączę,bo mam fioła na punkcie briardów.

Posted

[quote name='Diuna B.']Jaki zakład? A do briardziej rodzinki chętnie dołączę,bo mam fioła na punkcie briardów.[/quote]
Bo z Ina zesmy sie zastanawialy na gg - o jaka hodowle chodzi? Ja stawialam na inna, a Ina ze chodzi o Diune ( chyba dlatego, ze Zuza to tez Diuna, tyle ze Anabri ) Batangas.

Posted

[quote name='Kinguska']Jaka spineczka czy gumka. *.8
Boski briad, zapraszam do galerii Saby.[/quote]

to gumeczka....niestety juz jej ni ma ...zepsula sie ...

chetnie zajrze :loveu::loveu:

Posted

[quote name='sota36']Bo z Ina zesmy sie zastanawialy na gg - o jaka hodowle chodzi? Ja stawialam na inna, a Ina ze chodzi o Diune ( chyba dlatego, ze Zuza to tez Diuna, tyle ze Anabri ) Batangas.[/quote]
To widzę ,że Diun wśród briardów jest spory wysyp:razz:.A przed Diuną miałam jeszcze Andi z Wuzlandii,czyli Aśkę.

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Zimalko ze ślunska:loveu::evil_lol:

P.S. nie przejmuj sie tekstem - słoneczko mi przygrzało:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Tak ! Mam necik na łaptopiku , czyli to, co najbardziej mi tu brakowalo, oprocz tego jest cisza, sloneczko, spokoj, slodkie nic nierobienie, szczesliwy Pan Pies, tylko kabelka z aparatu nie zabralam :(, co by na swieza fotki wrzucac;(:(:( Buziaki for all!!!! Oho - soltys drze sie...