sota36 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Medorowa']A gdzie urodzinowe fotki??;)[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeciez sa!!!! Oj Merdorciu - popatrz dokladniej:) [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja spóźnione ale szczere:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:BIG: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]STO LATEK GUTKU:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:new-bday: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:tort:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:Rose::Rose::Rose: [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Dziekujemy!!!!! Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='sota36']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeciez sa!!!! Oj Merdorciu - popatrz dokladniej:) [/quote] Ale ja jestem "zakręt":oops: I na dodatek je oglądałam wcześniej:errrr: To nic, możecie dać więcej;) Witajcie:multi: Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 hello sisko........;-) zaro wstawia u siebie foteczki gutola na wczasach hihihihi;-) Quote
sota36 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Diuna B.']100 la dla Gucia od moich 4 briardzików.:loveu:[/quote] Diuneczko - daj tu foteczke Twoich 4 szczesc!!!! Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='sota36']Diuneczko - daj tu foteczke Twoich 4 szczesc!!!![/quote] DIUNECZKA :diabloti: to moja Zuzolka :evil_lol::evil_lol: hihihi ale Jolcia mo racja ...pokaz nam te 4 sliczne mopiatka ...my spragnieni widoku briardzików :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='zuzolandia']DIUNECZKA :diabloti: to moja Zuzolka :evil_lol::evil_lol: hihihi ale Jolcia mo racja ...pokaz nam te 4 sliczne mopiatka ...my spragnieni widoku briardzików :loveu::loveu::loveu:[/quote] Ta Iny Zuzola jest tez "troche moja", jak moj Gutek jest "troche" Ineczkowy:) Bo my tu to briardzia rodzinka! wiec dolacz do nas! Quote
Diuna B. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='sota36']Diuneczko - daj tu foteczke Twoich 4 szczesc!!!![/quote] Bardzo mi przykro,ale nie umię wstawiać zdjęć:placz::placz::placz: Quote
sota36 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Diuna B.']Bardzo mi przykro,ale nie umię wstawiać zdjęć:placz::placz::placz:[/quote] Przyslij na maila, ja wstawie! Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Diuna B.']Bardzo mi przykro,ale nie umię wstawiać zdjęć:placz::placz::placz:[/quote] to nie problemmm......my pomozemy :loveu: a skad jestes kochana???:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='zuzolandia']DIUNECZKA :diabloti: to moja Zuzolka :evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ZUZOLPAJECZAK2-1.jpg[/IMG] hihihi ale Jolcia mo racja ...pokaz nam te 4 sliczne mopiatka ...my spragnieni widoku briardzików :loveu::loveu::loveu:[/quote] jak chcialas tak zrobilam :loveu: Quote
Diuna B. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='zuzolandia']to nie problemmm......my pomozemy :loveu: a skad jestes kochana???:loveu::loveu:[/quote] Dzięki:lol:,zdjęcia postaram się wysłać w niedzielę,bo są bardzo porozrzucane,a chcę znależć najładniejsze.Jestem z Jędrzejowa,mam suczydło Diunę Batangas,oraz 3 psiaki z mojej hodowli Biały Ślad Emi(Bambina),Eltona(Tosiek),oraz Excalibura (Antoś). Quote
sota36 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Diuna B.']Dzięki:lol:,zdjęcia postaram się wysłać w niedzielę,bo są bardzo porozrzucane,a chcę znależć najładniejsze.Jestem z Jędrzejowa,mam suczydło Diunę Batangas,oraz 3 psiaki z mojej hodowli Biały Ślad Emi(Bambina),Eltona(Tosiek),oraz Excalibura (Antoś).[/quote] no to teraz jestesmyw domku!!!! Ina - wygralas zaklad! Quote
Diuna B. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='sota36']no to teraz jestesmyw domku!!!! Ina - wygralas zaklad![/quote] Jaki zakład? A do briardziej rodzinki chętnie dołączę,bo mam fioła na punkcie briardów. Quote
sota36 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Diuna B.']Jaki zakład? A do briardziej rodzinki chętnie dołączę,bo mam fioła na punkcie briardów.[/quote] Bo z Ina zesmy sie zastanawialy na gg - o jaka hodowle chodzi? Ja stawialam na inna, a Ina ze chodzi o Diune ( chyba dlatego, ze Zuza to tez Diuna, tyle ze Anabri ) Batangas. Quote
Pestka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jaka spineczka czy gumka. *.8 Boski briad, zapraszam do galerii Saby. Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Kinguska']Jaka spineczka czy gumka. *.8 Boski briad, zapraszam do galerii Saby.[/quote] to gumeczka....niestety juz jej ni ma ...zepsula sie ... chetnie zajrze :loveu::loveu: Quote
Diuna B. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='sota36']Bo z Ina zesmy sie zastanawialy na gg - o jaka hodowle chodzi? Ja stawialam na inna, a Ina ze chodzi o Diune ( chyba dlatego, ze Zuza to tez Diuna, tyle ze Anabri ) Batangas.[/quote] To widzę ,że Diun wśród briardów jest spory wysyp:razz:.A przed Diuną miałam jeszcze Andi z Wuzlandii,czyli Aśkę. Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Zimalko ze ślunska:loveu::evil_lol: P.S. nie przejmuj sie tekstem - słoneczko mi przygrzało:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='sota36']Pozdrowienia Z Wakacji!!!!!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jesteście w Julianowie ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jesteście w Julianowie ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] noooooooooooo i maja neta :multi::multi::multi: Quote
sota36 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Tak ! Mam necik na łaptopiku , czyli to, co najbardziej mi tu brakowalo, oprocz tego jest cisza, sloneczko, spokoj, slodkie nic nierobienie, szczesliwy Pan Pies, tylko kabelka z aparatu nie zabralam :(, co by na swieza fotki wrzucac;(:(:( Buziaki for all!!!! Oho - soltys drze sie... Quote
eria Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 zawaliłaś z tym kabelkiem,ale jakoś przeżyjemy:eviltong: Quote
Recommended Posts