Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

-no i uleglam (bo skoro powiedzialm, to miedzy tapetowaniem, sprzataniem i pakowaniem - wstawiam zdjecia) - z niedzieli - z dedykacja - dla Ciebie Alus!!!

http://img289.echo.cx/img289/2214/ds18cb.jpg
-pt. Daj noska ruda mordzio!

-zeby byc na 2 minuty pieknym, trzeba cierpliwosci (...mojej panci, bo ja i tak 2 razy przebiegne przez ogrod i bede podobny do mopa - hihhi, ale jak ona chce , to niech czesze, czesze i czesze...)
http://img89.echo.cx/img89/9333/dsc012119pm.jpg

Zdjecie pt. - Moja pancia lubi mnie tarmosic, a niech se ma, a co, ja to zniose... w koncu jestem 11 miesiecznym "facetem"...
http://img89.echo.cx/img89/8364/dsc012323bf.jpg

Posted

Serdeczne dzięki za fotki z dedykacją . :) Agat jest rozkoszny ,a te kudliska to czochrania ,sam miód.Wypieść go ode mnie . :calus: Czekam na fotki po weekendzie.

Posted

Asher - a wybierz sobie - wlasciwie masz racje to zdjecie powinno miec tytul "dwie rude mordzie", choc moj fryzjer mowi, ze moje wlosy sa czerwone!!!

Posted

Dzieki - myslalam, ze Gutek jest troche "utyty", czyli gruby, stad od kilku dni ma ksywke "Babol", a;e wet wczoraj powiedzial, ze nie - on ma poprostu taka budowe, ale "babolem" zostanie.

Posted

eeee tam... gdzie on utyty? Na zdjęciach wygląda naprawdę super :D

A mówię potężniejszy bo każdy briard będzie potężniejszy od Gajki ... (nasza psica ma chore nerki i jest bardzo chuda :( )

Posted

sota36 napisał(a):
przeciez trzeba zwariowac (jak my), by psu... kupic ...basen!!!

Coś czuję, że niebawem dołącze do grona wariatów :lol: Bo planuję sprawić swoim burkom identyczny prezencik :wink:
A jak się ma sprawa z pazurkami? Mopek ( :wink: ) nie dziurawi nimi basenu?

A zdjęcia fantastyczne :angel: Ale jakiez miałyby byc, skoro taki piękny model na nich? :angel:

Posted

Sota zdjęcia cudne ,znaczy model na zdjęciach. :lol: Basen fajna sprawa ,żeby tylko było go gdzie rozłożyć :evilbat:
Ozzy dopomina się o basen ,wczoraj na szkoleniu kładł sie na misce i czochrał ,a potem wylał wode i wykulał się w tym błotku :roll:

Posted

sota36 napisał(a):
hmmmm - kapiele blotne zaleca sie dla zdrowia! Tylko, zeby Agat na ten pomysl nie wpadl...
niech no tylko siądzie do kompa :lol: :lol: :lol:

Posted

Dzis Agat rozpoczal 12 miesiac, czyli tak mniej wiecej - "18", musze mu zrobic jakies urodzinowe zdjecie i je wieczorkiem wstawimy. A narzazie - na impreze!!! Obiecalam mu fajny spacerek.

Posted

:BIG: :bday: :tort: :new-bday:

Koniecznie poprosze o fotecki z imprezy :D Mam nawet specjalne zamówienie - poprosze o fotkę Agata zdmuchującego 12 świeczek z urodzinowego tortu 8)

Posted

no tak z zaskoczenia nas :wink:
Agatku , życzenia od ciotki Alicji :tort: :BIG: :BIG: :bday: :new-bday: a za miesiąc to dopiero zrobimy super imprezkę :wink:

Posted

Hmmm - miesieczniny sie nie udaly, bo skonczyly sie w ...wannie. Poszlam na obiecany dlugi spacer, a ze deszcz lal jak z przyslowiowego cebra, Gutkowi to bynajmniej nie przeszkadzalo, psina robila sobie wzdluz rowu z deszczowka slizgi. no i byl tak "ufiflany" , ze tylko do wanny. A to zdjecie pochodzi z dnia dzisiejszego, jak po tym calym ambarasie, chlopok odpoczywa...

Posted

no kudłacz prześliczny :calus: taką frajdę mu zepsułaś :lol: ,coś mi się zdaje ze to nam zdecydowanie bardziej te deszcze przeszkadzają niż naszym pocieszkom :oops:
Ozzy na szkoleniu ćwiczył w kałuży i mu się podobało. :lol:
dotarło priva :-?