Romka Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Goja,ma 6-7 miesięcy jest młodziutką owczarkowatą suczką o bardzo oryginalnym wygladzie.Szaro-czarna,ze stojącymi uszyskami,ciemną kufą i jasnymi,mądrymi oczami. Jest cudnym psiakiem.Średniej wielkości,prawdopodobnie urośnie jeszcze trochę.Goja błakała się w centrum miasta.Psiaka zauważono i zgłoszono do schroniska.Jest uroczą,łagodną i ufna suczką.Chętnie nawiązuje kontakt z ludźmi i zwierzętami.Wyciąga łapki przez kraty boksu i zaczepia do zabawy.Radosna.Będzie wspaniałym psim kompanem i członkiem rodziny.KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz [email protected] Quote
Marycha35 Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Cudo!!!!! Nietoperzyk i owczarka w jednym:):):):) Quote
Romka Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Goja mieszka z Plastusiem: W jej sprawie miałam bardzo fajny telefon z okolic Poznania.Domek sparwdzi nam Ajula.Czekam na wynik wizyty i wtedy wszystko napiszę Quote
Romka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Goja już od ponad tygodnia w domku. Dom z ogrodem.W domu inna suczka Demi.Psiaki mieszkają w budzie na podwórku ale mają możliwość wejścia do domu.W tym domu psiaki wychodzą na spacery.Ajula rekomendowała domek. Goja wychodzi na spacer na smyczy.Bardzo dobrze dogaduje się z rezydentką.Dziś rozmawiałam z domkiem i dowiedziałam się,że Goja jest bardzo inteligentna,Robi siad.Podaje łapę.Jest radosna i chyba już przzwyczaiła się do nowego miejsca. Tak wyjeżdzała; Quote
Romka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 A to zdjęcia z pierwszych dni w domu: 1 Quote
bou Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Dobrego życia,Piesinko! Dziewczyny....a co z Plastusiem?Uda mu się jak i Goi? Quote
Romka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Niedługo będą aktualne zdjęcia z domku Zmieniam tytuł wątku Quote
Recommended Posts