limak33 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ostatnio przez przypadek znalazłem szczeniaki okolo 2 mies. Jest ich 5 są nieufne i ciężko sprawdzić płeć. Będą raczej nie duże do 10 kg. Szczeniaki znajdują się w Legionowie w miejscu gdzie mogą wchodzić tylko pracownicy terenu to też utrudnienie. Więcej info. I zdjecia moge wysłać e-mailem. Szukają odpowiedzialnych opiekunów. Quote
malagos Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Limak33, Ktoś je karmi? Są bezpieczne? Kurcze, ciężko będzie przyadoptować psiaki, które są dzikuskami... Quote
limak33 Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Tak są karmione przez mojego ojca i pare innych osob. Mi się wydaje, że tam gdzie teraz są mogą czuć sie bezpiecznie teren jest duży i ogrodzony 3 metrowym murem więc inne psy ani ludzie bez przepustki tam nie wejdą. Może nie są az takimi dzikusami widac, że chcą podejsc tylko brak im jeszcze odwagi (pare dluzszych prob i by podchodzily same). Ich matka też jest na tym terenie i z tego co wiem przychodzi do szczeniaków. Tylko chodzi o te ich nore w zimę mogą poprostu nie dac rady. A schronisko to już naprawdę w ostatecznosci. Mogę także dowiesc szczeniaka do 150 km od LegionowA. Aby do dobrego domu. Quote
beataczl Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 może jakies fotki i szybko oglaszac...może będą chętni na adopcje... Quote
malagos Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Tak są karmione przez mojego ojca i pare innych osob. Mi się wydaje, że tam gdzie teraz są mogą czuć sie bezpiecznie teren jest duży i ogrodzony 3 metrowym murem więc inne psy ani ludzie bez przepustki tam nie wejdą. Może nie są az takimi dzikusami widac, że chcą podejsc tylko brak im jeszcze odwagi (pare dluzszych prob i by podchodzily same). Ich matka też jest na tym terenie i z tego co wiem przychodzi do szczeniaków. Tylko chodzi o te ich nore w zimę mogą poprostu nie dac rady. A schronisko to już naprawdę w ostatecznosci. Mogę także dowiesc szczeniaka do 150 km od LegionowA. Aby do dobrego domu. A możesz im zrobić zdjęcia? I porobić ogłoszenia w necie i na papierze, powiesić w sklepie, na słupie itp Quote
limak33 Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Psinki znalazły już swoje domki. Quote
Recommended Posts