Nadziejka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 zagladam po dluzszej niebytnosci ...ciociun ciesze raduje sciskam ze kotunki tygryski juz w swych domkach pozdrawiam ogromnie i sciskam mocno mocno Quote
buniaaga Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Dzięki nadziejko Byłam dzisiaj z ifką na wizycie PA dla szarej koteczki Gośki ale niestety to nie domek dla niej Szukamy dalej. Quote
buniaaga Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 Dla kibicujących kociakom cioteczek dobre wieści :) Szara koteczka Gośka już nie szuka domu zostaje na stałe u ifki która dała jej dt! Coś czułam że tak się ta historia skończy :) I pozdrowienia od Tereski i jej ludzi Witam,Minął miesiąc od adoptowania kici, w związku z tym przesyłam zdjęcia. Kici zostało zmienione imię z Tereska na Inka - co wyszło z przypadku, ale widocznie je polubiła bo na nie reaguje.Inka się już nas zaaklimatyzowała i czuje się dobrze - uwielbia z nami spać i zaczepiać do zabawy ,ma dobry apetyt i nie stwarza problemów. Jest wesoła i rezolutna :) Pozdrawiam, Quote
Baltimoore Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Podwójnie dobre wieści :D Strasznie się cieszę :D Quote
doris66 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Pieknie wyrosła. I piękne ma imie, pasuje do niej. Quote
buniaaga Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Jej siostra Fiona tez teraz ma ni imię Inka :) Tereska bardzo podobna jest do swojej matki którą nazywam Beata Quote
Nadziejka Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Odwiedzam zagladam sciskam mocno za tygrysiateczka wszystkie Quote
Recommended Posts