Jump to content
Dogomania

Piekna psia dusza odeszła w ramionach swojej Pani. Do zobaczenia Zorko!

Recommended Posts

• Replies 788
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='brazowa1']tak,nie ma funkcji DT,mozna tylko zaadoptować. A że potem szuka się domu,to jakby inna sprawa.Chodzi o to,że pies u kogos nie moze pozostac psem schroniskowym.
Kasiu napisze PM,dobrze?[/QUOTE]

Czy PM ,to miało byc PW? - co by nie było ,proszę pisać;)

Czekam na Ciebie sunieczko.
Kto pomoże w zabraniu małej ze schroniska? Sunia baaardzo prosi.

Posted

tak,słuchajcie, po 1 listopada bede przytomna, zwarta i gotowa. Sunia musi wytrzymac te pare dni,bo nijak nie damy wczesniej rady.

Brysiu,nie martw się :) niech tylko nam domek tymczaosyw nie umknie a wszystko bedzie dobrze.

Posted

[quote name='brazowa1']tak,słuchajcie, po 1 listopada bede przytomna, zwarta i gotowa. Sunia musi wytrzymac te pare dni,bo nijak nie damy wczesniej rady.

Brysiu,nie martw się :) niech tylko nam domek tymczaosyw nie umknie a wszystko bedzie dobrze.[/QUOTE]

Domek nie umknie na pewno;)

Posted

[quote name='brazowa1']transport jest ustawiony na natepny piatek. czy tak może być?
kasiu,bede chciała jeszcze porozmawiac z Toba na temat stanu suczki zdrowotnego. Czy mogłabym zadzwonić?[/QUOTE]

Napisałam PW.
Dzwonić oczywiście można :)

Posted

[quote name='lika1771']Kasiu podaj mi nr.konta po 15 przesle Ci pieniazki na sunie i jak mozesz podaj mi nr.tel.
Bardzo Ci dziekuje cioteczko[/QUOTE]

Dziękuje lika. Poczekajmy na sunie ,jak przyjedzie to pomyślimy o pieniądzach ;)
Telefon wysłany, a jakby się przypadkiem kiedyś zapodział, to jest podany na wątkach moich tymczasów :)

Posted

[quote name='lika1771']Boze jak ja sie ciesze,Kasiu jestes Wielka:loveu:[/QUOTE]

E tam wielka, całkiem zwyczajna
I chciałabym żeby już był piątek, bo dopiero jak mała przyjedzie, będę czuła się spokojniej...

Posted

[quote name='Kasia77']E tam wielka, całkiem zwyczajna
I chciałabym żeby już był piątek, bo dopiero jak mała przyjedzie, będę czuła się spokojniej...[/QUOTE]

Ja tez Kasiu:lol: