Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dałam do badania kopkę dziewczynki... :shake: nie mam w ręku jeszcze badań Diunki bo będę w hoteliku w czwartek po południu.. z rozmów z wetką ( tel) wynika , że krew jest oki, morfologia nawet zadziwiająco dobra reszta też w porządku... mała pochłania wszystko co widzi, apetyt dopisuje , je z chęcią.....kopki są "ładne"... nie ma biegunki, no takie pokazowe.... więc co?

są jakieś wnikliwsze badania trzustki?
mała trochę jakby zmęczona ale może to wynik upałów?
no trzeba dociec co jej jest ale w hoteliku to ja tego już nie zrobię :shake:

ps w Diunce budzi się pies obronny:evil_lol:...zakwaterowano obok niej ogromną Azjatkę... nie spodobało się małej, że tamta mnie oszczekała kiedy byłam w kojcu Diuny.. no i gdzie się podział ten pies, który przestraszył się yorka ?:evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kanna ten plakat do sciagniecia moze byc na watku, mozna przeciez poprosic dogomaniakow o sciagniecie plakatu i rozwieszenia na swoim terenie.
świetny pomysł :loveu: można tez mailem wysylać do znajomych:lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kanna jest tylko male ale :razz: na plakacie brakuje nr. tel. do odrywania, jak plakat robi hanek lub Ruth, zamieszczaja to na kazdym plakacie.
no to się zrobi... dzięki za sugestię :lol:

Posted

Ale dziewczyny, nie wiem czy kogokolwiek z nas będzie stać na wykorzystanie takiej ilości kolorowego tuszu (lub czarnego jeśli ktoś wydrukuje w skali szarości) ze swoich drukarek domowych. Najlepiej zrobić plakat na białym tle.

Posted

hanek napisał(a):
Ale dziewczyny, nie wiem czy kogokolwiek z nas będzie stać na wykorzystanie takiej ilości kolorowego tuszu (lub czarnego jeśli ktoś wydrukuje w skali szarości) ze swoich drukarek domowych. Najlepiej zrobić plakat na białym tle.
to jest plakacik do przesyłki mailem...plakacik -wywieszkę zrobię jak z tą Durną będzie wiadomo - co to za choróbsko ją tłamsi..:shake: a poza tym musze zmienić, że taka łagodna to ona nie jest:shake:... "faceci" miejcie się na bacznośći....Diuna broni kobiet!!!

Posted

" nasza szkapa " vel Diuna....przeszła badania...no i nic.... morfologia prawie dobra....te wszystkie inne też całkiem nieźle...w kuponie też nic... zadnych robali...cukier jest oki... trzustka też... dla pewności badania zrobiłam powtórnie, zeby nam nic nie umknęlo, w odstępie 1,5 tyg. a ubytek mamy 6 kg...jeśli na wypisie ze schronu miała 30,5 kg to teraz 24,8....
apetyt ma .... CAŁKIEM ZGŁUPIAŁAM :crazyeye:...
ale problem nie w tym, że chudnie tylko, że w takim tempie i co będzie jeśli tego nie zatrzymamy :shake: weci się drapią po głowie...:shake:

a to ci Durna Enigma:PROXY5:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kanna dalysmy dzsiaj od Ciebie buzi przez kraty, a co do chudniecia to przyczyna musi byc, chyba ze tak na nia dziala kojec, i brak swojego pana :crazyeye:
można całować do woli :evil_lol: robali niet....

Posted

[quote name='kanna']Diunka przez tydzień nie schudła :sweetCyb:

[SIZE=2]Kasiu...."dobry duszku"...- wkleisz zdjęcia w wolnej chwili ?

Super wieści!!!!!

Oczywiście Aniu :lol: Ślij fotki do woli :evil_lol: