Ati Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Aniu, co tam u Diunki slychac? Nadal chudnie, czy sie zatrzymalo? Quote
kanna Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dałam do badania kopkę dziewczynki... :shake: nie mam w ręku jeszcze badań Diunki bo będę w hoteliku w czwartek po południu.. z rozmów z wetką ( tel) wynika , że krew jest oki, morfologia nawet zadziwiająco dobra reszta też w porządku... mała pochłania wszystko co widzi, apetyt dopisuje , je z chęcią.....kopki są "ładne"... nie ma biegunki, no takie pokazowe.... więc co? są jakieś wnikliwsze badania trzustki? mała trochę jakby zmęczona ale może to wynik upałów? no trzeba dociec co jej jest ale w hoteliku to ja tego już nie zrobię :shake: ps w Diunce budzi się pies obronny:evil_lol:...zakwaterowano obok niej ogromną Azjatkę... nie spodobało się małej, że tamta mnie oszczekała kiedy byłam w kojcu Diuny.. no i gdzie się podział ten pies, który przestraszył się yorka ?:evil_lol: Quote
kanna Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Panca napisał(a):trzymam kciuki za jej zdrowie tylko mocno:loveu: bo mnie to juz spędza sen z powiek:shake: Quote
IKA & SONIA Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wklejam ogłoszenie wykonane prze Kanne. Może przyda się komuś do ogłoszeń: Quote
Ada-jeje Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ogloszenie piekne ale nie mozna sciagnac jako plakat. :shake: Quote
IKA & SONIA Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A czy ktoś mógłby je przekształcić w plakat? Ja niestety nie potrafię :shake: Quote
kanna Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kasiu przślę Ci w formacie plakatu do ściągnięcia- PDF Quote
Ada-jeje Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kanna ten plakat do sciagniecia moze byc na watku, mozna przeciez poprosic dogomaniakow o sciagniecie plakatu i rozwieszenia na swoim terenie. Quote
IKA & SONIA Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ogłoszenia Diunki: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.ogloszenia.web-marketing.pl www.ludzie.cafeanimal.pl www.szerlok.pl www.gumtree.pl www.ćwirek.pl Quote
kanna Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kanna ten plakat do sciagniecia moze byc na watku, mozna przeciez poprosic dogomaniakow o sciagniecie plakatu i rozwieszenia na swoim terenie.świetny pomysł :loveu: można tez mailem wysylać do znajomych:lol: Quote
Ada-jeje Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kanna jest tylko male ale :razz: na plakacie brakuje nr. tel. do odrywania, jak plakat robi hanek lub Ruth, zamieszczaja to na kazdym plakacie. post 106. http://www.dogomania.pl/forum/f28/ciekawie-umaszczona-puma-juz-w-hoteliku-teraz-szukamy-domu-stalego-dla-slicznoty-132518/index11.html Quote
kanna Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kanna jest tylko male ale :razz: na plakacie brakuje nr. tel. do odrywania, jak plakat robi hanek lub Ruth, zamieszczaja to na kazdym plakacie.no to się zrobi... dzięki za sugestię :lol: Quote
Ada-jeje Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Diunka idz juz do domku bo w OL. czekaja nastepne wyzlowate, a ty nadal w hotelu zajmujesz miejsce a zwlaszcza kase :mad: Quote
hanek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ale dziewczyny, nie wiem czy kogokolwiek z nas będzie stać na wykorzystanie takiej ilości kolorowego tuszu (lub czarnego jeśli ktoś wydrukuje w skali szarości) ze swoich drukarek domowych. Najlepiej zrobić plakat na białym tle. Quote
kanna Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 hanek napisał(a):Ale dziewczyny, nie wiem czy kogokolwiek z nas będzie stać na wykorzystanie takiej ilości kolorowego tuszu (lub czarnego jeśli ktoś wydrukuje w skali szarości) ze swoich drukarek domowych. Najlepiej zrobić plakat na białym tle.to jest plakacik do przesyłki mailem...plakacik -wywieszkę zrobię jak z tą Durną będzie wiadomo - co to za choróbsko ją tłamsi..:shake: a poza tym musze zmienić, że taka łagodna to ona nie jest:shake:... "faceci" miejcie się na bacznośći....Diuna broni kobiet!!! Quote
kanna Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 " nasza szkapa " vel Diuna....przeszła badania...no i nic.... morfologia prawie dobra....te wszystkie inne też całkiem nieźle...w kuponie też nic... zadnych robali...cukier jest oki... trzustka też... dla pewności badania zrobiłam powtórnie, zeby nam nic nie umknęlo, w odstępie 1,5 tyg. a ubytek mamy 6 kg...jeśli na wypisie ze schronu miała 30,5 kg to teraz 24,8.... apetyt ma .... CAŁKIEM ZGŁUPIAŁAM :crazyeye:... ale problem nie w tym, że chudnie tylko, że w takim tempie i co będzie jeśli tego nie zatrzymamy :shake: weci się drapią po głowie...:shake: a to ci Durna Enigma:PROXY5: Quote
Ada-jeje Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Kanna dalysmy dzsiaj od Ciebie buzi przez kraty, a co do chudniecia to przyczyna musi byc, chyba ze tak na nia dziala kojec, i brak swojego pana :crazyeye: Quote
kanna Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kanna dalysmy dzsiaj od Ciebie buzi przez kraty, a co do chudniecia to przyczyna musi byc, chyba ze tak na nia dziala kojec, i brak swojego pana :crazyeye:można całować do woli :evil_lol: robali niet.... Quote
kanna Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Diunka przez tydzień nie schudła :sweetCyb: [SIZE=2]Kasiu...."dobry duszku"...- wkleisz zdjęcia w wolnej chwili ? Quote
IKA & SONIA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='kanna']Diunka przez tydzień nie schudła :sweetCyb: [SIZE=2]Kasiu...."dobry duszku"...- wkleisz zdjęcia w wolnej chwili ? Super wieści!!!!! Oczywiście Aniu :lol: Ślij fotki do woli :evil_lol: Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 super wiadomości :multi: przynajmniej tu jakieś pozytywne wieści :loveu: Quote
Recommended Posts