kanna Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Mam pewne przeczucia, ciekawe czy się sprawdzą :cool1: Durna ma głowę nie od parady, wybrałam najlepsze miejsce w całym domu :evil_lol: he,he,he.....proszę mi tu bez insynuacji :boom: ukułam zwrot...Dom ....TYM..WCZASOWY:megagrin: dobry duszku...mogę Ci przesłać zdjęcia Diurnej ?...nadal mi nie wkleja dogo:shake: Quote
IKA & SONIA Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 kanna napisał(a): dobry duszku...mogę Ci przesłać zdjęcia Diurnej ?...nadal mi nie wkleja dogo:shake: Oczywiście Aniu :lol: Quote
Ati Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Czyzbysmy wszyscy przeczowali co bedzie , a Ten Wczas nie chce sie przyznac:) Chyba nikt nie przejdzie Anki obstrzalu, gdyby mial sie stac DS dla tej Laluni;) Quote
kanna Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ati napisał(a):Czyzbysmy wszyscy przeczowali co bedzie , a Ten Wczas nie chce sie przyznac:) Chyba nikt nie przejdzie Anki obstrzalu, gdyby mial sie stac DS dla tej Laluni;) jaki tam obstrzał...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tylko ... 1.nie dam do bloku 2.nie dam do domu z małym ogródkiem 3.nie dam do domu z dużym ogródkiem ale z brzydką trawką 4.nie dam do domu z dużym ogródkiem z ładna trawką ale z niewygodnym wejściem.... 0d 5 do 50 dopiszcie sobie sami:eviltong: a ciocia Ati sprezentowała Diuni łoże z baldachimem ( prawie) i podusią...sami niebawem zobaczycie :crazyeye::loveu: .... nadmienię tylko, że to kolejny prezent :lol: diuna ma już cała ślubną wyprawkę od swojej " chrzestnej" cioteczki... Quote
kanna Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 sorki za offa... wywaliło mnie kompletnie z zaprzegowych...a ja Durna zapomniałam hasła...jakby sie cos działo dajcie info na dogo...bo jeśli bedę musiała czekać na ponowna aktywację 2 tyg. :angryy:... Quote
Ati Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Aniu, kiedy wstawisz usmiechniete kieloszki czarnulki:) Quote
kanna Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ati napisał(a):Aniu, kiedy wstawisz usmiechniete kieloszki czarnulki:) ja to nijak:shake: ale Kasia jeśli znajdzie chwilkę czasu .... Quote
kanna Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 sesja łóżkowa.....tak było na początku...prawie biłyśmy sie o miejsce:razz:...teraz kiedy mała ma swoje łoże ....noce spędza na swoim...niestety dnie...piętro wyżej:evil_lol: a tak ogólnie to powiem, ze sunia musiała być kiedyś bardzo kochana i rozpieszczana... nigdy nie była bita... to chyba zguba nieodnaleziona.... troszkę muszę ją wychowywać...próbuje żebrać przy stole...i kradnie:evil_lol:...mój TZ w ciągu tygodnia zrobił z niej grubasa:crazyeye:...żeberek niet..a zamiast tego pojawił się balonik:evil_lol: mam nadzieję, że zniknie kiedy zacznie biegać.. mam fajny filmik wideo z nią w roli głównej...może ktoś mi pomoże go wstawić? Quote
kanna Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kasiu ja Ci bardzo dziękuję:loveu: , że pomimo tego co przezywasz nie zapomniałaś o jeszcze jednej bidzie:loveu: Quote
IKA & SONIA Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 kanna napisał(a):Kasiu ja Ci bardzo dziękuję:loveu: , że pomimo tego co przezywasz nie zapomniałaś o jeszcze jednej bidzie:loveu: Aniu muszę mieć jakieś zajęcie, żeby oczekiwanie na wieści jakoś skrócić ... Quote
agamika Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 :loveu: jak te psy w domach pięknieją :eviltong: .. tylko tak, Freda widzę a resztę ??? Diuna zjadła?? :eviltong: konieczne zdj z dzisiejsza gazetą :p Quote
kanna Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 agamika napisał(a): konieczne zdj z dzisiejsza gazetą :p to nie wierzysz mi na słowo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
kanna Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Diunka dziś jedzie na sterylkę:p...ostatnie chwile niczym niesprępowanej kobiecości:p Quote
kanna Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 niestety, to nie była łatwa sterylka...okazało się , ze sunia ma potworne zrosty .. skąd się wzięły tego nie dojdziemy....prawdopodobnie uraz mechaniczny ?..torbiel lub cysta, która spowodowała zrost jajników, przewodów z jelitami....bardzo brzydko to wygląda... sunia teraz śpi, jest na mocnych lekach....bardzo się martwię, bardzo... bardzo ją boli:-( Quote
Ada-jeje Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Kanna a moze to byl wlasnie powod ze sunia nie przybierala na wadze. :-o Quote
Ati Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Aniu, ale co, rozcinali jelita, bo nic nie kumam. Operacja na jelitach jest bardzo powazna. Quote
kanna Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ati napisał(a):Aniu, ale co, rozcinali jelita, bo nic nie kumam. Operacja na jelitach jest bardzo powazna. no trochę się działo:-(...rozdzielano to wszystko tak aby nie uszkodzić jelit..to moje z punktu laika wytłumaczenie..była też cysta ale nie było stanu zapalnego , wszystko zastarzałe i mocno powiązane ze sobą...może dlatego wyniki badań niczego nie wykazywały:shake: przecież ja te badania 2 razy ponawiałam, OB też:shake: Ada-jeje masz rację..to w sposób posredni było przyczyną chudnięcia suńki kurcze ja wiem, że jestem chaotyczna ale wybaczcie nie śpię już od wielu godzin a Diuna nie spuszcza mnie z oczu...jak znikam zaraz chce wstawać .. tak bardzo teraz przydaje się łóżeczko , które Diuna dostała od "krzestnej" Ati:loveu: suwamy się po domu i mamy się na oku.... Quote
Ati Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 uf , dobrze, ze nie musiala miec nacinanych czy przecinanych jelit- przeszlam to ze swoja suka SH trzy pierwsze dni sa najgorsze, pozniej mam nadzieje z gorki trzymam kciuki wyspij sie:) Quote
agamika Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 oj :( biedna czarna panna - kilka dni na dogo człowieka prawie nie ma i takie wieści , ale teraz może być już tylko lepiej , MUSI powiem AMikowi ze tez ma kciuki trzymać Quote
kanna Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 sunia słaba ale nie gorączkuje... śpi , macha delikatnie ogonem i wykorzystuje mnie do cna... już się nie martwię...jestem dobrej myśli..ten ogon mnie dobrze nastraja:cool3: Quote
Recommended Posts