Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Mam pewne przeczucia, ciekawe czy się sprawdzą :cool1:

Durna ma głowę nie od parady, wybrałam najlepsze miejsce w całym domu :evil_lol:

he,he,he.....proszę mi tu bez insynuacji :boom:
ukułam zwrot...Dom ....TYM..WCZASOWY:megagrin:

dobry duszku...mogę Ci przesłać zdjęcia Diurnej ?...nadal mi nie wkleja dogo:shake:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyzbysmy wszyscy przeczowali co bedzie , a Ten Wczas nie chce sie przyznac:)
Chyba nikt nie przejdzie Anki obstrzalu, gdyby mial sie stac DS dla tej Laluni;)

Posted

Ati napisał(a):
Czyzbysmy wszyscy przeczowali co bedzie , a Ten Wczas nie chce sie przyznac:)
Chyba nikt nie przejdzie Anki obstrzalu, gdyby mial sie stac DS dla tej Laluni;)

jaki tam obstrzał...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

tylko ...
1.nie dam do bloku
2.nie dam do domu z małym ogródkiem
3.nie dam do domu z dużym ogródkiem ale z brzydką trawką
4.nie dam do domu z dużym ogródkiem z ładna trawką ale z niewygodnym wejściem....
0d 5 do 50 dopiszcie sobie sami:eviltong:

a ciocia Ati sprezentowała Diuni łoże z baldachimem ( prawie) i podusią...sami niebawem zobaczycie :crazyeye::loveu: ....

nadmienię tylko, że to kolejny prezent :lol: diuna ma już cała ślubną wyprawkę od swojej " chrzestnej" cioteczki...

Posted

sorki za offa... wywaliło mnie kompletnie z zaprzegowych...a ja Durna zapomniałam hasła...jakby sie cos działo dajcie info na dogo...bo jeśli bedę musiała czekać na ponowna aktywację 2 tyg. :angryy:...

Posted

sesja łóżkowa.....tak było na początku...prawie biłyśmy sie o miejsce:razz:...teraz kiedy mała ma swoje łoże ....noce spędza na swoim...niestety dnie...piętro wyżej:evil_lol:

a tak ogólnie to powiem, ze sunia musiała być kiedyś bardzo kochana i rozpieszczana... nigdy nie była bita... to chyba zguba nieodnaleziona....

troszkę muszę ją wychowywać...próbuje żebrać przy stole...i kradnie:evil_lol:...mój TZ w ciągu tygodnia zrobił z niej grubasa:crazyeye:...żeberek niet..a zamiast tego pojawił się balonik:evil_lol: mam nadzieję, że zniknie kiedy zacznie biegać..

mam fajny filmik wideo z nią w roli głównej...może ktoś mi pomoże go wstawić?

Posted

kanna napisał(a):
Kasiu ja Ci bardzo dziękuję:loveu: , że pomimo tego co przezywasz nie zapomniałaś o jeszcze jednej bidzie:loveu:

Aniu muszę mieć jakieś zajęcie, żeby oczekiwanie na wieści jakoś skrócić ...

Posted

niestety, to nie była łatwa sterylka...okazało się , ze sunia ma potworne zrosty .. skąd się wzięły tego nie dojdziemy....prawdopodobnie uraz mechaniczny ?..torbiel lub cysta, która spowodowała zrost jajników, przewodów z jelitami....bardzo brzydko to wygląda... sunia teraz śpi, jest na mocnych lekach....bardzo się martwię, bardzo... bardzo ją boli:-(

Posted

Ati napisał(a):
Aniu, ale co, rozcinali jelita, bo nic nie kumam.
Operacja na jelitach jest bardzo powazna.

no trochę się działo:-(...rozdzielano to wszystko tak aby nie uszkodzić jelit..to moje z punktu laika wytłumaczenie..była też cysta ale nie było stanu zapalnego , wszystko zastarzałe i mocno powiązane ze sobą...może dlatego wyniki badań niczego nie wykazywały:shake: przecież ja te badania 2 razy ponawiałam, OB też:shake:
Ada-jeje masz rację..to w sposób posredni było przyczyną chudnięcia suńki

kurcze ja wiem, że jestem chaotyczna ale wybaczcie nie śpię już od wielu godzin a Diuna nie spuszcza mnie z oczu...jak znikam zaraz chce wstawać ..

tak bardzo teraz przydaje się łóżeczko , które Diuna dostała od "krzestnej" Ati:loveu: suwamy się po domu i mamy się na oku....

Posted

uf , dobrze, ze nie musiala miec nacinanych czy przecinanych jelit- przeszlam to ze swoja suka SH
trzy pierwsze dni sa najgorsze, pozniej mam nadzieje z gorki
trzymam kciuki
wyspij sie:)

Posted

oj :(

biedna czarna panna - kilka dni na dogo człowieka prawie nie ma i takie wieści , ale teraz może być już tylko lepiej , MUSI

powiem AMikowi ze tez ma kciuki trzymać

Posted

sunia słaba ale nie gorączkuje... śpi , macha delikatnie ogonem i wykorzystuje mnie do cna... już się nie martwię...jestem dobrej myśli..ten ogon mnie dobrze nastraja:cool3: