kanna Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 rozmawiałam z missieek... jesli się jej uda dotrzeć do schroniska przed 25.05 to będziemy mieć zdjęcia wcześniej...jeśli nie to bardzo proszę cię Ado-jeje o pamięć:modla::grins: ponoć jest tam jeszcze parę wyżłowatych a ten na łańcuchu też:angryy: do adopcji ale z wszystkich suńka najbiedniejsza:shake: Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Obawiam sie tylko jednego, poniewaz ona sie poddala to kazde wyprowadzenie jej z boksu i ponowne wprowadzenie grozi atakiem przez pozostale psy. Zapytam jeszcze raz o wyzla ktory jest przy budzie po za schroniskiem ale z tego co pamietam to on twierdzi ze ten nie do adopcji :shake: Quote
kanna Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ada-jeje napisał(a):Obawiam sie tylko jednego, poniewaz ona sie poddala to kazde wyprowadzenie jej z boksu i ponowne wprowadzenie grozi atakiem przez pozostale psy. dla niewtajemniczonych...sunia jest na ogólnym wybiegu...to rząd bud i ze 20 suk biegających luzem... jeśli jestem nieprecyzyjna prosze mnie poprawić... a co zdjęć to nie wolno ich robic na terenie schroniska.. psa wyprowadza się poza jego teren...robi zdjęcia i wprowadza na nowo do boksu...innej metody nie ma ...wygląda na to, że dla dobra suni najpierw musimy ją zabrać a potem będziemy focić...za duże ryzyko... Quote
IKA & SONIA Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Oby wytrzymała do czasu wyciągnięcia :shake: Wysyłałam ją kilkakrotnie do Przeglądu, ale jak widać nie zainteresowała nikogo. Quote
polciuaa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 apropo Przeglądu..czemu od kilku tygodni nie ma żadnych psów ogłaszanych w nim ? Quote
IKA & SONIA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ja wysyłam w dalszym ciągu, ale nie mam kontaktu z osobą, która redaguje ogłoszenia. W zeszłym tygodniu zapomniałam, teraz patrzyłam na pocztę. Miałam pogrzeb babci i umknęło mi w natłoku przykrych spraw do zrealizowania ... Dogomanka przydałaby się rekonesans zrobić, bo nie wiem które psiaki poszły już do adopcji. Jak będziesz w schronie to zerknij które psiaki z tej aukcji są tam jeszcze: Psy z Olkuskiego schronu, czy mają szansę??? (636166154) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ika & Sonia, napewno w schronie 11.05.09 byla:lisiczka,kudlacz na kwarantannie bo go atakuja (jest pogryziony) Trufla, Klara i wyzlowata sunia. Quote
IKA & SONIA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Prześlij foty! Kanna to kiedy po nią jedziesz? Quote
kanna Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Prześlij foty! jużci przesyłam na maila ... i dziękuję:loveu: Quote
kanna Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 właśnie otrzymałam od missieek zdjęcia suni z kwietnia zeszłego roku...jestem wstrząśnieta i wściekła.... to była piękna suka....naprawdę piękna...cholera wyciągamy ją... nie wiem czy to,że leży ciągle w budzie to apatia ale myslę, że to coś więcej..ona musi być chora... przedtem i teraz to tragedia.. Quote
kanna Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kanna jak ja wyciagniesz dam Ci namiary na kogos kto chce psa lowieckiego na swoja 20 arowa posesje do scigania zajecy na jego posesji. :evil_lol:to ja już poprosze ten namiar:loveu:.. a sunię musimy podleczyć bo gonić to ona za szybko nie będzie....ale lubię działać kompleksowo:razz: Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kanna jak ja wyciagniesz dam Ci namiary na kogos kto chce psa lowieckiego na swoja 20 arowa posesje do scigania zajecy na jego posesji. :evil_lol: Wspomnialam mu o naszej suni. Skontaktuj sie i wyslij fotki, zreszta sama wiesz co i jak. ;) Quote
kanna Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 zdjęcia wysłałam...i poproszę o kurs nauki obsługi dogomanii:oops: Quote
IKA & SONIA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kanna masz rację, ta sunia to obraz nędzy i rozpaczy :-(, wyglądała kiedyś pięknie a teraz ... Sami zobaczcie: Quote
IKA & SONIA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 kanna napisał(a):zdjęcia wysłałam...i poproszę o kurs nauki obsługi dogomanii:oops: Napisz na PW w jakiej kwestii mogę pomóc to wytłumaczę to i owo :evil_lol: Quote
kanna Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 np dlaczego nie dociera do Ciebie moje pw od kilku minut:oops::evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 kanna napisał(a):np dlaczego nie dociera do Ciebie moje pw od kilku minut:oops::evil_lol: Jakieś opóźnienia są. Prześlij mi jeszcze tego linka raz, nie mogę go otworzyć :shake: Quote
Ati Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 sunia wyglada jakby postarzala sie o kilka ladnych lat, jakby nie ten sam pies:( Quote
kanna Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ati napisał(a):sunia wyglada jakby postarzala sie o kilka ladnych lat, jakby nie ten sam pies:( damy radę... postawiliśmy Thora na nogi , postawimy i sunię... A sunia musi mieć imię......:razz: Quote
kanna Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ati - dziękuję za sponsoring na leczenie suni....:loveu: Dajcie imię suni..plissss ...ja kompletnie nie mam pomysłu :oops: Quote
IKA & SONIA Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Moje propozycje: Noemi, Emma, Mona, Reda .., sama nie wiem. Może ktoś coś jeszcze wymyśli? Quote
Ati Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 a moze poczekajmy jak ja wyciagniesz, zapoznacie sie, zobaczysz i opiszesz wstepnie jaka ona jest i wtedy sie cos wymysli? Quote
Panca Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 przemyslalam to wszystko i mysle ze mozna pieniadze z Thora przeznaczyc na ta biedulke Quote
Ati Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 superowo Anka i tak doklada jezdzac od siebie po psy , przewozac do hotelu , i pozniej jezdzac do hotelu , sprawdzac co u psa, i zajmowac sie nim a przy suczce jeszcze dojda jazdy do weta Thor mial super szczescie, ze prawie od razu znalazl sie zakochany w nim przyszly Pan i Anke odciazyl w codziennych obowiazkach Quote
Recommended Posts