Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozmawiałam z missieek... jesli się jej uda dotrzeć do schroniska przed 25.05 to będziemy mieć zdjęcia wcześniej...jeśli nie to bardzo proszę cię Ado-jeje o pamięć:modla::grins:

ponoć jest tam jeszcze parę wyżłowatych a ten na łańcuchu też:angryy: do adopcji
ale z wszystkich suńka najbiedniejsza:shake:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obawiam sie tylko jednego, poniewaz ona sie poddala to kazde wyprowadzenie jej z boksu i ponowne wprowadzenie grozi atakiem przez pozostale psy.
Zapytam jeszcze raz o wyzla ktory jest przy budzie po za schroniskiem ale z tego co pamietam to on twierdzi ze ten nie do adopcji :shake:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Obawiam sie tylko jednego, poniewaz ona sie poddala to kazde wyprowadzenie jej z boksu i ponowne wprowadzenie grozi atakiem przez pozostale psy.

dla niewtajemniczonych...sunia jest na ogólnym wybiegu...to rząd bud i ze 20 suk biegających luzem... jeśli jestem nieprecyzyjna prosze mnie poprawić...

a co zdjęć to nie wolno ich robic na terenie schroniska.. psa wyprowadza się poza jego teren...robi zdjęcia i wprowadza na nowo do boksu...innej metody nie ma ...wygląda na to, że dla dobra suni najpierw musimy ją zabrać a potem będziemy focić...za duże ryzyko...

Posted

Ja wysyłam w dalszym ciągu, ale nie mam kontaktu z osobą, która redaguje ogłoszenia. W zeszłym tygodniu zapomniałam, teraz patrzyłam na pocztę. Miałam pogrzeb babci i umknęło mi w natłoku przykrych spraw do zrealizowania ...

Dogomanka przydałaby się rekonesans zrobić, bo nie wiem które psiaki poszły już do adopcji.
Jak będziesz w schronie to zerknij które psiaki z tej aukcji są tam jeszcze:
Psy z Olkuskiego schronu, czy mają szansę??? (636166154) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

właśnie otrzymałam od missieek zdjęcia suni z kwietnia zeszłego roku...jestem wstrząśnieta i wściekła....
to była piękna suka....naprawdę piękna...cholera wyciągamy ją...
nie wiem czy to,że leży ciągle w budzie to apatia ale myslę, że to coś więcej..ona musi być chora... przedtem i teraz to tragedia..

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kanna jak ja wyciagniesz dam Ci namiary na kogos kto chce psa lowieckiego na swoja 20 arowa posesje do scigania zajecy na jego posesji. :evil_lol:
to ja już poprosze ten namiar:loveu:.. a sunię musimy podleczyć bo gonić to ona za szybko nie będzie....ale lubię działać kompleksowo:razz:

Posted

Kanna jak ja wyciagniesz dam Ci namiary na kogos kto chce psa lowieckiego na swoja 20 arowa posesje do scigania zajecy na jego posesji. :evil_lol: Wspomnialam mu o naszej suni. Skontaktuj sie i wyslij fotki, zreszta sama wiesz co i jak. ;)

Posted

Ati napisał(a):
sunia wyglada jakby postarzala sie o kilka ladnych lat, jakby nie ten sam pies:(
damy radę... postawiliśmy Thora na nogi , postawimy i sunię...

A sunia musi mieć imię......:razz:

Posted

superowo
Anka i tak doklada jezdzac od siebie po psy , przewozac do hotelu , i pozniej jezdzac do hotelu , sprawdzac co u psa, i zajmowac sie nim
a przy suczce jeszcze dojda jazdy do weta
Thor mial super szczescie, ze prawie od razu znalazl sie zakochany w nim przyszly Pan i Anke odciazyl w codziennych obowiazkach