polciuaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kolejna bida z Olkusza. Tym razem jest to ok. 5 letnia sunia w typie wyżła. Spokojna. Szukamy pilnie DT lub DS! Sunia jest śliczna,zresztą..sami zobaczcie: Sunia nie jest agresywna,jest zdezorientowana i wystraszona pobytem w schronie. Naprawde szybko potrzebny tymczas lub stały domek! O schronisku w Olkuszu każdy moze sobie przeczytać klikając na bannerek w moim podpisie. Może ktoś zrobić suni allegro ? Quote
kanna Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 suńcia będzie ogłoszona w gazecie miechowskiej ..trzymajcie kciuki :kciuki: Quote
polciuaa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Trzymamy!:kciuki: Oby tylko nie znalazł się jakiś `chodoffca` .:shake: Quote
kanna Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 czy ktoś ją ostatnio widział w schronie ? jak sie biedaczysko ma ? Quote
polciuaa Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Suni w schronie nie widziałam (mogłam ją przoczyć bo byłam tylko chwilke.),ale za to sunai dzisiaj ukazała się w Przeglądzie Olkuskim,razem z Truflą i Młodym.;) Quote
kanna Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 dogomanka_ napisał(a):Suni w schronie nie widziałam (mogłam ją przoczyć bo byłam tylko chwilke.),ale za to sunai dzisiaj ukazała się w Przeglądzie Olkuskim,razem z Truflą i Młodym.;)ojej , chcialam założyc jej wątek na zaprzęgowych ale teraz nie wiem czy ma to sens :shake: Quote
polciuaa Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Mam nadzieje,że ona poprostu byłą schowana do budy... Quote
kanna Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 dobra... tak czy siak założę jej watek na zaprzęgowych... wbrew pozorom jest sporo osób, które lubią biegać z wyżłowatymi... jeśli będziesz tam następnym razem..prosze obejrzyj ja dokładnie...te jej uszy na poprzednim zdjęciu bardzo mnie martwią :-( Quote
polciuaa Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Ja jeszcze nic nie zrobiłam,szczególnie,ze nawet nie wiem kiedy uda mi się do schronu zajrzeć bo nie jestem zmotoryzowana i jako osobę niepełnoletnią ostatnio nie chcieli mnie wpuścic samej.:shake: Quote
kanna Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dobra, dobra....:mdrmed: a to że zaglądasz tam kiedy możesz... Quote
Ada-jeje Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ta sunia nadal czeka na swoje pana. :placz: Quote
polciuaa Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 a czy ktoś wie co to za psiak (nie wiem czy to sunia czy pies) jest tam koło tej `kanciapy` na łańcuchu ? Kiedyś się pracownika pytałam czy jest do adopcji to stwierdził,że chyba tak więc już nie wiem.. Quote
Ada-jeje Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Bidulka ona tak dlugo czeka na swojego pana, chyba juz sie poddala.:-( Quote
kanna Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 jak to się poddała ? trzymaj się mała... zaradzimy coś choćby nie wiem co... czy sa może jakieś zdjęcia czarnuszki poza tymi pokazywanymi na forum... bardzo ale to bardzo byłyby mi potrzebne.. Quote
Panca Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 melduje sie na watku i potrzebuje aktualne zdjecia jesli mam jej sprobowac pomoc Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Pisze ze sie poddala bo zawsze jak tam jestesmy to sunie trzeba szukac w jednej z bud, zawsze siedzi w budzie, my bedziemy w OL 25.05.09 ale mozna tez napisac PW do missieek bo wczoraj mi mowila ze sie tam wybiera i chce porobic troche fotek. Quote
kanna Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ada-jeje napisał(a):Pisze ze sie poddala bo zawsze jak tam jestesmy to sunie trzeba szukac w jednej z bud, zawsze siedzi w budzie, my bedziemy w OL 25.05.09 ale mozna tez napisac PW do missieek bo wczoraj mi mowila ze sie tam wybiera i chce porobic troche fotek.to ja się tym szybciutko zajmę Quote
Recommended Posts