Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna bida z Olkusza. Tym razem jest to ok. 5 letnia sunia w typie wyżła. Spokojna. Szukamy pilnie DT lub DS!

Sunia jest śliczna,zresztą..sami zobaczcie:

Sunia nie jest agresywna,jest zdezorientowana i wystraszona pobytem w schronie.
Naprawde szybko potrzebny tymczas lub stały domek! O schronisku w Olkuszu każdy moze sobie przeczytać klikając na bannerek w moim podpisie.

Może ktoś zrobić suni allegro ?

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Suni w schronie nie widziałam (mogłam ją przoczyć bo byłam tylko chwilke.),ale za to sunai dzisiaj ukazała się w Przeglądzie Olkuskim,razem z Truflą i Młodym.;)

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Suni w schronie nie widziałam (mogłam ją przoczyć bo byłam tylko chwilke.),ale za to sunai dzisiaj ukazała się w Przeglądzie Olkuskim,razem z Truflą i Młodym.;)
ojej , chcialam założyc jej wątek na zaprzęgowych ale teraz nie wiem czy ma to sens :shake:

Posted

dobra... tak czy siak założę jej watek na zaprzęgowych... wbrew pozorom jest sporo osób, które lubią biegać z wyżłowatymi...

jeśli będziesz tam następnym razem..prosze obejrzyj ja dokładnie...te jej uszy na poprzednim zdjęciu bardzo mnie martwią :-(

Posted

Ja jeszcze nic nie zrobiłam,szczególnie,ze nawet nie wiem kiedy uda mi się do schronu zajrzeć bo nie jestem zmotoryzowana i jako osobę niepełnoletnią ostatnio nie chcieli mnie wpuścic samej.:shake:

• 3 weeks later...
Posted

a czy ktoś wie co to za psiak (nie wiem czy to sunia czy pies) jest tam koło tej `kanciapy` na łańcuchu ? Kiedyś się pracownika pytałam czy jest do adopcji to stwierdził,że chyba tak więc już nie wiem..

Posted

jak to się poddała ? trzymaj się mała... zaradzimy coś choćby nie wiem co...

czy sa może jakieś zdjęcia czarnuszki poza tymi pokazywanymi na forum... bardzo ale to bardzo byłyby mi potrzebne..

• 4 weeks later...
Posted

Pisze ze sie poddala bo zawsze jak tam jestesmy to sunie trzeba szukac w jednej z bud, zawsze siedzi w budzie, my bedziemy w OL 25.05.09 ale mozna tez napisac PW do missieek bo wczoraj mi mowila ze sie tam wybiera i chce porobic troche fotek.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Pisze ze sie poddala bo zawsze jak tam jestesmy to sunie trzeba szukac w jednej z bud, zawsze siedzi w budzie, my bedziemy w OL 25.05.09 ale mozna tez napisac PW do missieek bo wczoraj mi mowila ze sie tam wybiera i chce porobic troche fotek.
to ja się tym szybciutko zajmę