Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4] 071-3029127 - tel do azylu, dolnośląskie, Zakrzów

503599424
lub
017-3134053 - telefony do osoby, która poprosiła mnie o wstawienie psa na forum.

Myślę, że jeśli chodzi o więcej informacji na temat charakteru psa, to lepiej dzwonić do azylu - psów tam nie wiele, prowadzący na pewno będzie w stanie o nim coś powiedzieć.

Ja z mojej strony postaram się też dowiedzieć czegoś więcej;)

Posted

YoungLady wstaw te numery do pierwszego postu napewno sie przydadza.

Bico to nie jest schron Wroclawski tylko azyl przytulisko takie w miare nieduze. Dlatego prowadzacy zna dosc dobrze psy ktore sa u niego.

Ten Pan ktory prowadzi ten azyl po podobno jakis trener P Marta z Oławy mowila ze czasami jak ma problem z jakims psem to prosi tego Pana o pomoc i zawsze jest pod duzym wrazenie umiejetnosci.

NO ale tak czy inaczej piesio potrzebuje domku.

Posted

YoungLady, dzięki za namiary do azylu, w razie co zawsze będą pod ręką:razz:
A dla Pana, który stworzył taki azyl i pomaga zwierzakom - szacuneczek i uznanie:Rose:

Posted

Bico;) chętnie zrobie ogłoszenia ale jest jeden poroblem- zdięcia. Trzeba ich więcej bo to jedno jest nieciekawe a na ludzi własnie zdięcia działają;)

Posted

No i taki okres czekania jest jeszcze dopuszczalny :)
Super, ze jest domek cieszymy sie bardzo :)

A co do nowego pieska to w Oławie a dokladnie na DT z przytuliska Oławskiego jest spaniel. MA 1,5 roku i jest przesliczny niestety nie nadaje sie do domu z dziecmi. Moze ktos ma jakiegos chetnego na mlodego slicznego spaniela?????

Posted

YoungLADY napisał(a):
[SIZE=5]niniejszym informuję, że psina znalazła dom!:multi:
mieszka teraz w Oleśnicy Śl.

wszystkim pomagającym w prowadzeniu wątku wielkie dzięki:lol:

:-o:-o:-o:-o ale tempo! Ale dobre nowiny!:multi::multi::multi:
A może coś więcej o tym domku i nowych właścicielach? Dobrze mu tam będzie?:razz: Oby wszystko było pomyślnie i szczęśliwie:happy1::happy1:
:laola: - fala radości, żeby każdy psiak tak szybko kochający domek znalazł.

Posted

Brysio napisał(a):
Bico;) chętnie zrobie ogłoszenia ale jest jeden poroblem- zdięcia. Trzeba ich więcej bo to jedno jest nieciekawe a na ludzi własnie zdięcia działają;)

Brysio - niezawodna i zawsze chętna do pomocy!:modla::modla::modla:

Dzięki za zainteresowanie się wątkiem i ogłoszeniami:Rose::Rose::Rose::Rose:
na szczęście już nie będą potrzebne - psinie się udało:multi:

Posted

graynew napisał(a):
No i taki okres czekania jest jeszcze dopuszczalny :)
Super, ze jest domek cieszymy sie bardzo :)

A co do nowego pieska to w Oławie a dokladnie na DT z przytuliska Oławskiego jest spaniel. MA 1,5 roku i jest przesliczny niestety nie nadaje sie do domu z dziecmi. Moze ktos ma jakiegos chetnego na mlodego slicznego spaniela?????

spaniel jest prześliczny!:loveu: i jaki zadbany!:-o jakby, nie przesadzając, na wystawę się wybierał:razz:

może więcej info o nim? Czemu dzieciaków nie lubi? Dały mu jakoś popalić w przeszłości?:roll: Młody jest, powinien lubić wszelkie zabawy z ludźmi lub psami:cool3::roll:
Będzie miał zakładany osobny watek?

Posted

bico napisał(a):
spaniel jest prześliczny!:loveu: i jaki zadbany!:-o jakby, nie przesadzając, na wystawę się wybierał:razz:

może więcej info o nim? Czemu dzieciaków nie lubi? Dały mu jakoś popalić w przeszłości?:roll: Młody jest, powinien lubić wszelkie zabawy z ludźmi lub psami:cool3::roll:
Będzie miał zakładany osobny watek?

Spaniel jest na watku spaniele do adopcji. A dzieci nie lubi tak do konca nie wiem czemu, ale napisali mi, ze potrafi zlapac jak mu sie chce np zabawke zabrac. Moze to i to wyplenienia ale nikt chyba by nie chcial zeby jego dziecko zostalo dziabniete.

Posted

Jeżeli to czernysz zanalazł dom ,to życzę im wielkiej wzajemnej miłóści.Ta rasa powstaała z rozkazu Stalina i to chyba jedyna rzecz dobra którą uczynił .Nowy właścicielu kochaj ale bądź konsekwentny a "dogadacie"się szybko i na zawsze.Mojej Tamary już prawie nie ma 2 lata a ja ciągle tęsknie.Jest Westonik,też kochany ,dobroduszny ale po tragicznych przejściach.Trafił do mnie mając około roku ,a był to jego 3 lub 4 dom.:multi:Już kończe ,bo oczy są w mokrym miejscu.