Owieczka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Zakładam zbiorczy wątek Owczarkowatych podrostków z Celestynowa. podrostki to młodzież czyli psiaki w wieku między 5 a 11 miesięcy. Psiaki które są w idealnym wieku do szkolenia :p Tych psiaków jest tam tyle , ze można sie pogubić, może dzieki temu wątkowi ktoś wypatrzy te piekne, młode psiaki :-( Przedstawiam : Sunia Wiktoria ( wiki) - ok 7 miesiecy ( jest wysterylizowana) Mieszaniec Owczarka Niemieckiego. Chudzielec z klapnietymi uszami, z wiekiem nabierze masy. Dobry stróż , jest bardzo czujna. Rozrabiara zaczepia i prowokuje psiaki do gonitw i zabawy, czasem im dokucza. Miła suńka ale do obcych ostrożna. Wielkośc drobnego ONka Owczarkowaty psiak - MORUS, bardzo młody , wesoły i przyjazny psiak . Wiek ok 6-7 miesięcy. Chce się bawić i ciagle prosi o pieszczoty. bezkonfliktowy innym psom schodzi z drogi. Pieszczoch :loveu: ma charakterystyczną czarną maskę Więcej zdjęć będę wysyłać na e-maila jak ktos chce w sprawie tych psiaków najlepiej kontaktowac się z Tanitka albo ze mną Quote
Owieczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Młody podrostek - wiek ok 7 miesięcy , jeszcze głupol ale bardzo czyjny. ARGUS -jest troche wychudzony wymaga odkarmienia, Mieszaniec Owczarka Niemieckiego z kłapciastymi uszami. Fajny psiak. Odrobina szkolenia i super piesek. Jest duży ( tzn wysoki ) i ma potężne łapy. Nie wiem dokładnie czy to suka czy pies (obstawiam suke), na pewno dobry stróż i nie do każdego obcego podejdzie. Bardzo fajna i inteligentyna psiak/suka CZARA . Wiek ok 8- 9 miesięcy. Do swoich bardzo przymilny do obcych z dystansem ale nie agresywna, po prostu odchodzi i trzyma się na dystans reaguje obojetnie. Quote
Dorothy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 cokolwiek to jest, jest ładne jak nie wiem co.:cool3: Quote
Owieczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ;)Psiaki z boksów pod lasem: BUDRYS. Wesoły i kontaktowy psiak ok 7 miesięcy. Taki podrostek. Idealny do szkolenia, chętny do zabawy. Zaczepiał nas i domagał sie pieszczot. Odprowadził nas do wyjścia i odrazu posmutniał jak wychodziłyśmy :-( Wklejał pycholka pod ręke żeby wyłudzic troche pieszczot.:-( A jak wychodziłysmy to spuścił ogonek i patrzył tak smutno... Przecudowna sunieczka ok 6 miesięcy. NUSIA - najcudowniejsza psina jaka tam poznałam. Ogon mało jej sie nie urwał, piszczała, gadała, lizała po rekach i te jej oczy... :-(:-(:-( Ona jest z tyłu boksów pod lasem , nikt jej tam nie widzi :placz: Sunieczka jest niesamowicie przylepna i konatktowa. To podrosniety szczyl który chce byc kochany i przytulany ... Ma stojące uszka i jest jasno umaszczona. Zobaczcie jakie cudeńko ... Złamała mi serce... :-( Quote
Owieczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dorothy napisał(a):cokolwiek to jest, jest ładne jak nie wiem co.:cool3: Dlatego załozyłam ten watek bo nikt tych cudaczków nie widzi :shake: Quote
beka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Owieczka co z jej klatą? uczulenie czy coś innego?? Quote
Owieczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 beka napisał(a):Owieczka co z jej klatą? uczulenie czy coś innego?? Nie mam pojęcia może to uczulenie na pchły :shake: Dlatego mi jej tak szkoda, ona jest taka cudowna ... :-( Quote
Maupa4 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Proszę o zmniejszenie zdjęć do wymiarów zgodnych z Regulaminem Forum. Dziękuję. 6. ZDJĘCIA - Maksymalny rozmiar zdjęcia,to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar. Jest to spowodowane tym, że foty w większym rozmiarze są za ciężkie i bardzo długo się otwierają. Quote
Owieczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Maupa4'] Proszę o zmniejszenie zdjęć do wymiarów zgodnych z Regulaminem Forum. Dziękuję. 6. ZDJĘCIA - Maksymalny rozmiar zdjęcia,to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar. Jest to spowodowane tym, że foty w większym rozmiarze są za ciężkie i bardzo długo się otwierają. Tak jest !! :oops2: Quote
Owieczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Do góry młodzieży !!! Może ktoś pomoże w ogłoszeniach :oops: Quote
tanitka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nigdzie indziej takich pięknych psów nie znajdziecie!!:razz: Quote
anouk92 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przecudowna sunieczka ok 6 miesięcy. NUSIA - najcudowniejsza psina jaka tam poznałam. Ogon mało jej sie nie urwał, piszczała, gadała, lizała po rekach i te jej oczy... :-(:-(:-( Ona jest z tyłu boksów pod lasem , nikt jej tam nie widzi :placz: Sunieczka jest niesamowicie przylepna i konatktowa. To podrosniety szczyl który chce byc kochany i przytulany ... Ma stojące uszka i jest jasno umaszczona. Zobaczcie jakie cudeńko ... Złamała mi serce... :-( Co ta sunia ma na klatce? To jakaśalergia? Musi ją bardzo swędzieć:shake: Quote
Owieczka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 anouk92 napisał(a): Co ta sunia ma na klatce? To jakaśalergia? Musi ją bardzo swędzieć:shake: Nie mam pojęcia co to jest :shake: Przydałby się suni jakiś tymczas i leczenie :-( Czy moze jej ktoś pomoc ?? Quote
anouk92 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czy w Celestynowie wydają psy bez problemu, czy coś się zmieniło? Quote
Owieczka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 anouk92 napisał(a):Czy w Celestynowie wydają psy bez problemu, czy coś się zmieniło? Pogadaj z Tatianą ona tam wie co i jak najlepiej bo nie kazdemu psa chcą wydać :shake: jak dla mnie to dobrze bo byle komu psiakow tam sie nie wydaje. Quote
Recommended Posts