Aga_Mazury Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Karl przypomina się ...wszystkim... i co z tą jego łapką?,, Quote
Kolia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wrzuciałam chłopczyka tutaj: darmobranie.pl adopcjapsa.pl polskastrefa.eu/ogloszenia/ 4lapy.pl/ogloszenia/ ogloszenia.tresura.pl/ ogloszenia.aleokazja.pl schronisko24.pl/ rsoz.superhost.pl dwukropek.pl/ kotopies.webd.pl ogloszeniasuwalki.pl neeon.pl psy.low.pl eoferty.com.pl izg.pl rozglos.net ale.gratka.pl adpost.pl Co tam u niego? Quote
Kolia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Karolina z FC zrobiła psiakowi allegro :) Owczarek collie - piękny "Karl" (576992405) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Asior Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 bardzo dziękujemy :loveu: Niestety nie udało mi się dziś być u niego, bo wpadłam tylko po Kire.... i musiałam wracac do domu... Ale mozę w tygodniu wpadne do schronu i go wyprowadze..... Quote
Asior Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Mam chętny domek na Karla... Bardzo sympatyczny Pan, sensownie mówił ;) Ma trójkę (albo dwójke) dzieci, ... najmłodze dziecko jest w przedszkolu a starsze chodzą do podstawówki. Pan ma duży ogród i Karl miałby dostęp i do domu i do ogrodu, a spał by w przybudówce, czy w garażu, w każdym razie ocieplane to jest. Nie siedział by ani w budzie, ani w kojcu :) Pan mówił, ze weekend zabierał by Karla z rodziną na długi spacer.. mieszkają niedaleko łąk i plaży (jeśli dobrze zrozumiałam) wcześniej mysleli o bernardynie, ale stwierdził, zę benek mógłby niechcący zrobić krzywde dzieciom ( w sensie, ze przewrócił by, albo jak by skoczył do zabawy... bo to duże cielsko ) Pani Irenka ma się zająć resztą.... Bo Państwo mieszkają w ....Skierniewicach.... w tych nieszczęsnych skierniewicach :roll: az mnie coś zakłuło jak sobie to uzmysłowiłam :roll: W każdym razie teraz czekamy na decyzje toz, czy mozemy się sami zająć kontrolą... Quote
Kolia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Trzymam kciuki za Karla! Dajcie znać jak będzie wiadomo, czy psiak jedzie do Skierniewic :) Quote
irenaka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Czekam na adres faceta. Dziewczyny:loveu:, roześlijcie wątek gdzie się da: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/ Quote
Asior Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Ja tyŻ czekam.. Nie odpisaŁ na esa... Poczekam do jutra i najwyzej zadzwoniĘ... Quote
irenaka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Chyba Asiu:loveu: facet mi zaczyna podpadać:mad: Quote
zurdo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Irenko, na FC jest bardzo sympatyczna osoba spod Torunia zainteresowana adopcją Karla. I nie mieszakałby w żadnej przybudówce :roll: btw niestety skasowałam numer, ale jakiś pan ze Skierniewic dzwonił do mnie już w sprawie Lorda z Łodzi i sprawił na mnie wrażenie hmm... nienajlepsze :roll: choć oczywiście nie wiem, czy to ten sam... Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Hmmmm, jeśli miałby mieszkac w domu to oczywiście też jestem za.... Pani Irenko mam adres tego faceta już od kilku dni, ale mi umknęło, bo tyle mam spraw, ze nie wyrabiam. ....:oops: Wysyłać jego adres czy czekamy na tą drugą opcję Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Karla jedzie do dr Lucy :multi: stamtąd do nowego domku... do mieszkania, nie na pole :) Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 acha :) w każdym razie Karl jedzie do domku.... Quote
zurdo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Karl nie będzie jechał do Dr Lucy, bo to ani po drodze, ani specjalnie sensu nie ma, skoro na Karla czeka już domek :) Karl pojechałby od razu do domu. Państwo mogą po niego wyjechać do Łodzi, szukamy transportu Kraków - Łódź. Quote
Asior Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 DZIEWCZYNY.. NIE MACIE JAKIEGOŚ ŁAGODNEGO DO DZIECI COLLAKA?? Ten facet bardzo się zmartwił, ze nie dostanie Karla... Facet zgadza się na kontrolę przedadopcyjną, mieszka w skierniewicach... Może by wysłać kogoś na kontrolę jak macie jakiegoś Colaka Szkoda domku.... Pies mieszkał by na zewnątrz, ale spał by w pomieszczeniu.... Quote
zurdo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Karl jutro jedzie do domu, będzie miał towarzystwo 2 collaczków i 2 szelcików :lol: Sprawdźcie tego gościa, proszę... Collaków u nas dostatek :shake:, najlepiej niech facet zajrzy na stronę fundacji: Psy do adopcji albo forum collie: Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Zobacz Forum - Collie do adopcji / Collie Rescue Quote
Asior Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 No właśnie trzeba sprawdzić ten domek, ale to w pierniki daleko... to blizek warszawy :roll: Quote
zurdo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Fakt, z Warszawy bliżej... Może kogoś z forum collie znajdę, bo ja teraz nieruchliwa jestem ;) Asior, masz kosmiczny avat :lol: Quote
Asior Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='zurdo'] Asior, masz kosmiczny avat :lol: :) aaa dziękuje :) to mój najmłodzy dogomaniak :) Quote
zurdo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 A przy okazji dogomaniak najbardziej zadowolony z życia. Nie sposób się nie uśmiechnąć :) Mam już chętną na wizytę. Jeśli pan się zgodzi spotkać i pogadać, to czekam na sygnał. Quote
Recommended Posts