Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciałam chłopczyka tutaj: darmobranie.pl adopcjapsa.pl polskastrefa.eu/ogloszenia/ 4lapy.pl/ogloszenia/ ogloszenia.tresura.pl/
ogloszenia.aleokazja.pl schronisko24.pl/ rsoz.superhost.pl dwukropek.pl/ kotopies.webd.pl ogloszeniasuwalki.pl neeon.pl psy.low.pl eoferty.com.pl
izg.pl rozglos.net ale.gratka.pl adpost.pl

Co tam u niego?

Posted

bardzo dziękujemy :loveu:
Niestety nie udało mi się dziś być u niego, bo wpadłam tylko po Kire.... i musiałam wracac do domu...
Ale mozę w tygodniu wpadne do schronu i go wyprowadze.....

Posted

Mam chętny domek na Karla... Bardzo sympatyczny Pan, sensownie mówił ;)
Ma trójkę (albo dwójke) dzieci, ... najmłodze dziecko jest w przedszkolu a starsze chodzą do podstawówki.
Pan ma duży ogród i Karl miałby dostęp i do domu i do ogrodu, a spał by w przybudówce, czy w garażu, w każdym razie ocieplane to jest. Nie siedział by ani w budzie, ani w kojcu :)
Pan mówił, ze weekend zabierał by Karla z rodziną na długi spacer.. mieszkają niedaleko łąk i plaży (jeśli dobrze zrozumiałam)
wcześniej mysleli o bernardynie, ale stwierdził, zę benek mógłby niechcący zrobić krzywde dzieciom ( w sensie, ze przewrócił by, albo jak by skoczył do zabawy... bo to duże cielsko )
Pani Irenka ma się zająć resztą.... Bo Państwo mieszkają w ....Skierniewicach.... w tych nieszczęsnych skierniewicach :roll:
az mnie coś zakłuło jak sobie to uzmysłowiłam :roll:
W każdym razie teraz czekamy na decyzje toz, czy mozemy się sami zająć kontrolą...

Posted

Irenko, na FC jest bardzo sympatyczna osoba spod Torunia zainteresowana adopcją Karla. I nie mieszakałby w żadnej przybudówce :roll:
btw niestety skasowałam numer, ale jakiś pan ze Skierniewic dzwonił do mnie już w sprawie Lorda z Łodzi i sprawił na mnie wrażenie hmm... nienajlepsze :roll: choć oczywiście nie wiem, czy to ten sam...

Posted

Hmmmm, jeśli miałby mieszkac w domu to oczywiście też jestem za....

Pani Irenko mam adres tego faceta już od kilku dni, ale mi umknęło, bo tyle mam spraw, ze nie wyrabiam. ....:oops:
Wysyłać jego adres czy czekamy na tą drugą opcję

Posted

Karl nie będzie jechał do Dr Lucy, bo to ani po drodze, ani specjalnie sensu nie ma, skoro na Karla czeka już domek :) Karl pojechałby od razu do domu. Państwo mogą po niego wyjechać do Łodzi, szukamy transportu Kraków - Łódź.

Posted

DZIEWCZYNY.. NIE MACIE JAKIEGOŚ ŁAGODNEGO DO DZIECI COLLAKA?? Ten facet bardzo się zmartwił, ze nie dostanie Karla...
Facet zgadza się na kontrolę przedadopcyjną, mieszka w skierniewicach...
Może by wysłać kogoś na kontrolę jak macie jakiegoś Colaka
Szkoda domku.... Pies mieszkał by na zewnątrz, ale spał by w pomieszczeniu....

Posted

A przy okazji dogomaniak najbardziej zadowolony z życia. Nie sposób się nie uśmiechnąć :)

Mam już chętną na wizytę. Jeśli pan się zgodzi spotkać i pogadać, to czekam na sygnał.