Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nesssssa napisał(a):
:multi::multi::multi:

dzwoniłam do schronu!!! jakaś pani dzwoniła w sprawie zgubionego jamnika z tatuazem w uchu!!! jutro rano bedzie do nich dzwonic, tez bez sensu ze namiaru nie podała na siebie. Mam nadzieje ze to wlascicielka chłopaka ;)

To trzymamy kciuki

Posted

jestem strasznie ciekawa skąd on się tu wziął, czy blisko ode mnie czy daleko mieszka. Bo jak blisko to jakoś nie kwapił się do domu jak obłaziłam z nim całe osiedle. No nic, pozostaje czekać i liczyć na telefon jutro. Dziękuję wszystkim za odzew!!! :loveu:

Posted

nesssssa napisał(a):
:multi::multi::multi:

dzwoniłam do schronu!!! jakaś pani dzwoniła w sprawie zgubionego jamnika z tatuazem w uchu!!! jutro rano bedzie do nich dzwonic, tez bez sensu ze namiaru nie podała na siebie. Mam nadzieje ze to wlascicielka chłopaka ;)

Oby się udało!!!
Trzymam kciuki!
A szorstkie są mi szczególnie bliskie, sama szukałam na dogo szorściaka do adopcji, ale.... inną bidulkę tu znalazłam :lol:
Gdyby nie wypaliło "tfu, tfu,tfu" i "odpukać" z właścicielką, to na tymczas bliżej nieokreślony mogę zabrać. Dwie jamniorki mam ale i trzecie, właśnie chłopczyk (bo by się nie kłócił z babami) mógłby mieszkać(a może i na zawsze?;)).

Posted

czekam w napięciu na telefon :roll:

wczoraj z matką jeszcze łaziłyśmy z nim po całym osiedlu, ktoś go poznał, ale okazało się że to taki sam jamnik jak czyjś.

Posted

UFFFFFFF

właśnie był u mnie Pan i zabrał piesiola. Okazało się, że on głuchy jest, w sumie faktycznie nawet na gwizdanie nie reagował ani na głos. Uciekł im z Jedności Narodowej, więc kawałek się przespacerował. Ucieszył się na widok faceta, ale potem wlazł do mnie domu :lol: no i oni mieszkają na parterze, co tłumaczyłoby czemu głupol stał i szczekał na parterze do sąsiadki

Posted

no niestety to ten typ właścicieli, którzy wypuszczają psa licząc na jego inwencję :shake: w każdym razie facet sam był zdziwiony że pies tak zawędrował, no ale zawsze musi być ten pierwszy raz z tego co widać. oby im dało to trochę do myślenia

Posted

To mógłby właściciel swojemu pieskowi identyfikator (np.:grawerowany) zafundować i zaoszczędzić stresu :shake:
Ale najważniejsze, że piesio jest znowu w swoim domku :multi:

Posted

Nie rozumiem takich właścicieli i chyba już nigdy nie zrozumiem :shake:.
I na dodatek głuchego psa nie pilnować.............:shake:
Dobrze, że tam byłaś i się nim zaopiekowałaś :loveu: