betka-sp Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 no to oby...ale faktycznie jakaś niegramotna....żeby namiarów na siebie nie zostawić ;);) Quote
nesssssa Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 tak dziś mogę przenocować, jutro jeszcze mam wolne, ale oby to była właścicielka, bo od czwartku powrót na studia :roll: Quote
DG32 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Oby to była ona. Trochę ją ochrzań, że pies bez adresówki :cool3:. Quote
Isadora7 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nesssssa napisał(a)::multi::multi::multi: dzwoniłam do schronu!!! jakaś pani dzwoniła w sprawie zgubionego jamnika z tatuazem w uchu!!! jutro rano bedzie do nich dzwonic, tez bez sensu ze namiaru nie podała na siebie. Mam nadzieje ze to wlascicielka chłopaka ;) To trzymamy kciuki Quote
nesssssa Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 jestem strasznie ciekawa skąd on się tu wziął, czy blisko ode mnie czy daleko mieszka. Bo jak blisko to jakoś nie kwapił się do domu jak obłaziłam z nim całe osiedle. No nic, pozostaje czekać i liczyć na telefon jutro. Dziękuję wszystkim za odzew!!! :loveu: Quote
betka-sp Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 spoko...daj koniecznie znać czy to ona i jak daleko mieszka...i skąd psiak wziął się w twojej okolicy...:mad: Quote
Bella1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Więc czekamy do jutra z wielką nadzieją Quote
A-s-i-a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nesssssa napisał(a)::multi::multi::multi: dzwoniłam do schronu!!! jakaś pani dzwoniła w sprawie zgubionego jamnika z tatuazem w uchu!!! jutro rano bedzie do nich dzwonic, tez bez sensu ze namiaru nie podała na siebie. Mam nadzieje ze to wlascicielka chłopaka ;) Oby się udało!!! Trzymam kciuki! A szorstkie są mi szczególnie bliskie, sama szukałam na dogo szorściaka do adopcji, ale.... inną bidulkę tu znalazłam :lol: Gdyby nie wypaliło "tfu, tfu,tfu" i "odpukać" z właścicielką, to na tymczas bliżej nieokreślony mogę zabrać. Dwie jamniorki mam ale i trzecie, właśnie chłopczyk (bo by się nie kłócił z babami) mógłby mieszkać(a może i na zawsze?;)). Quote
EVA2406 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Oby wszystko dobrze sie skończyło i jamnior wrócił do własnego domku. Quote
nesssssa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 czekam w napięciu na telefon :roll: wczoraj z matką jeszcze łaziłyśmy z nim po całym osiedlu, ktoś go poznał, ale okazało się że to taki sam jamnik jak czyjś. Quote
nesssssa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 UFFFFFFF właśnie był u mnie Pan i zabrał piesiola. Okazało się, że on głuchy jest, w sumie faktycznie nawet na gwizdanie nie reagował ani na głos. Uciekł im z Jedności Narodowej, więc kawałek się przespacerował. Ucieszył się na widok faceta, ale potem wlazł do mnie domu :lol: no i oni mieszkają na parterze, co tłumaczyłoby czemu głupol stał i szczekał na parterze do sąsiadki Quote
DG32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No to super, że to jego właściciele :multi::multi::multi:. Quote
betka-sp Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 to super , że wszystko się wyjaśniło i jamnior znalazł swojego ludzia ;) ale właściwie pan wyjaśnił jak on im uciekł??? przeciez to nie chart.....hihihihihihihi Quote
nesssssa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 no niestety to ten typ właścicieli, którzy wypuszczają psa licząc na jego inwencję :shake: w każdym razie facet sam był zdziwiony że pies tak zawędrował, no ale zawsze musi być ten pierwszy raz z tego co widać. oby im dało to trochę do myślenia Quote
A-s-i-a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 To mógłby właściciel swojemu pieskowi identyfikator (np.:grawerowany) zafundować i zaoszczędzić stresu :shake: Ale najważniejsze, że piesio jest znowu w swoim domku :multi: Quote
EVA2406 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nie rozumiem takich właścicieli i chyba już nigdy nie zrozumiem :shake:. I na dodatek głuchego psa nie pilnować.............:shake: Dobrze, że tam byłaś i się nim zaopiekowałaś :loveu: Quote
Recommended Posts