plinka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Super wieści, bardzo się cieszę! :multi: a jak wspomniałaś o tym miejscu, gdzie koczował Łatuś to aż mnie ciarki przeszły.. Quote
Randa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='plinka']Super wieści, bardzo się cieszę! :multi: a jak wspomniałaś o tym miejscu, gdzie koczował Łatuś to aż mnie ciarki przeszły.. Dobrze ,że miejsce na nowo nie zamieszkane, Evelin specjalnie zabrała stamtąd łańcuch, zeby tym debilom nie przyszło do łba nowego psa na nim wieszać.A tak łańcuch pare groszy kosztuje, jak się go nie ma. Quote
akucha Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Widziałam ich wczoraj :lol:, przejeżdżałam obok samochodem. Łatuś w czerwonych szelkach, prowadził swoja Panią :evil_lol: Roześmiany, rozmerdany, wygląda dobrze, boczki okrągłe,sierść zadbana. Oboje pędzili na powitanie kogoś, kto wysiadał z autobusu. Łatusiowi mało ogon nie odpadnie. Pani biegła za nim z uśmiechem od ucha do ucha. Fajny z niego pies. Quote
ronja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 akucha aż mamy mokre oczy z radości:multi: wielkie dzięki rozesmiany Łatulek to najlepsze co może być. Quote
ronja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 akucho, masz jakieś wieści od Łatusia? nam się dziś zebrało na wspominanie i znowu usłyszałam jak mój mąż wzdycha "Łatek to był pies..." :) Quote
akucha Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A mam! :lol: Dorwałam takich gadających pierwszaków-gimnazjalistów z Kamińska, którzy sprawozdają mi na bieżąco. Pokazałam im wątek, szybko psa rozpoznali. Łatuś nie jest takim pospolitym psem, który zadaje się z wszystkimi i wszystkich zna! Proszę Pani! On ciągle na smyczy chodzi, pilnują go czy co? Nie lata po podwórku,widzę go tylko na spacerach Łatuś trafił do bardzo dobrych, ciepłych ludzi. Jest ich skarbem, takim prawdziwym. To kochający dom. Wyślę "podglądacz" na fotograficzne łowy. Tylko u nas buro i ciemno, a dzieciaki dopiero o 15 wracają do domu. Ale fotki obiecuję! Quote
ronja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 akucha jesteś super!!! bardzo Ci dziękujemy różne psy przechodzą przez nasz dom, ale "żaden nie jest taki ładny, mądry, kochany jak Łatuś" Quote
akucha Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wiesz, on tam był bardzo potrzebny ;) Miał tam trafić, bo na niego czekali. Najbardziej wzruszyło mnie, ze ta Pani chodziła codziennie do biblioteki - tam jest Internet- i szukala psa. Pośród tysięcy ogłoszeń wybrała jego. Wydrukowała zdjęcia, tekst z ogłoszeń. Kartki stały na regale. Oni na niego tak czekali. Codziennie chodziła do biblioteki i sprawdzała ogłoszenie, potem zadzwoniła. On wziął od was wszystko co najlepsze - zaufanie, miłośc do ludzi, pogodny charakter, teraz to oddaje. Pamiętajcie o tym, gdy mocno do niego zatęsknicie :lol: Quote
Randa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ale super!!!! Łatek tyle się nabiedził, a teraz ma kochający domek. I Bartek się ucieszy. Quote
Evelin Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Na mnie p.Ewa wywarła bardzo dobre wrażenie..Jej synek też...naprawdę nie szkoda mi było Go zostawiać... Bardzo się cieszę,że to wrażenie sie potwierdziło.. Quote
Recommended Posts