Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogo07 napisał(a):
to znaczy mając na myśli założycielke to właśnie o Kasi myślałam

Jolek68 a Ty nie masz z nią kontaktu?
bo ja pisałam do niej na pw - taka upierdliwa jestem :p ale po prostu zainteresował mnie Billy - zauroczył ten biedny piesek, zresztą był apel Kasi o pomoc dla psiaka - a teraz co ? nic nie wiadomo. Nie wiadomo czy nadal go ogłaszać czy też piesek ma już dawno dobry dom.
Czekamy na wieści od Kasi !!!

napisz lub zadzwoń do gunia, jest na tym wątku i regularnie jeździ do schronu ;) bo ja też nic nie wiem :shake: na pw masz telefon do niej ;)

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie

Piesio prze ponad 3 tygodnie byl zarezerwowany przez pewna pania, ktora tak umowilam sie z pania dyrektor, ze jak tylko znajdzie transport to popsiaka przyjedzie.
W miedzy czasie bylo chyba ze 3 telefony!ale ps anie mozna bylo ruszyc..
wczoraj napisała mi ze niesety ojciec trafił do szpitala i psa nie weżmi (zupelnie nie chce o tym dyskutowac, ale w ciagu ostatnich kilku lat kiedy zajmuje sie adopcjami co druga osoba ktora chce zrezygniwac z psa, ma problemy z rodzicem w szpitalu...)

zadzwonilalm od razu do innej pani ktora byla Billim bardzi zaintereswana, ucieszyla sie i miała jescze wczoraj po niego jechac.

Jak bede cos wiedziala dam znac.

Posted

Kasiek - mam do Ciebie prośbę - na przyszłość to dawaj znać na wątku co się dzieje z psiakiem , nawet jeśli sama nie wiesz i czekasz, to jakbyś napisała że pies jest zarezerwowany i czeka to byśmy też czekali a tak to żeśmy się trochę denerwowali - no chyba że chcesz mieć na sumieniu jakiegoś dogomaniaka, który z niepewności o psa padnie ;).

A wracając do Billiego - to mam nadzieję że będzie miał dobry dom i kochających opiekunów !!!
A czy ten jego przyszły domek to będzie jakoś wcześniej sprawdzany - tzw. wizyta przedadopcyjna czy raczej nie ?

No i czekamy na wieści.

Posted

Naprawde ciezko mi opanowac watki o naszych psach zakladane przez róznych (kochanych swoja droga:) ludzi. staram sie.Niesety powiadomienia o posatach do mnie dochdza wybiórczo ;/

na maile zawsze odpisuje jakby co.

Posted

Dzięki Kasiu za informacje ;) ja już zaczęłam siwieć ze zmartwienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i czekałam kiedy Dogo07 i inni mnie :mad:
Jak będziesz miała jakieś konkrety to daj znać, proszę ;)

Posted

Skontaktowałam sie z pania:)
Piesek od soboty jest u niej i sie przyzwyczaja.
jak sie zadomowi to przysle zdjecia :))

juhu!!!!!!!

NO i bardzo dziekuje wam za pomoc!!! TEn dom to przeciez dzieki WAm ;-*

Posted

Kasiu - jak ja się cieszę , że Billy ma dom :) :multi: !!!
Mam nadzieję, że Billy będzie tam bardzo szczęśliwy i kochany.

No i czekam na zdjęcia z nowego domu.

Posted

Kasiek napisał(a):
Skontaktowałam sie z pania:)
Piesek od soboty jest u niej i sie przyzwyczaja.
jak sie zadomowi to przysle zdjecia :))

juhu!!!!!!!

NO i bardzo dziekuje wam za pomoc!!! TEn dom to przeciez dzieki WAm ;-*

moje cudo od soboty tyłeczek wygrzewa w nowym domciu a Ty dziś to mi dopiero mówisz :mad: ja kiedyś całkiem osiwieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ślicznie Kasiu ;) tak się cieszę że maluch jest już bezpieczny ;)

Posted

Nie czytałam całego watku i nie wiem czy ktoś już to wcześniej zauważył, ale Billy to owczarek kataloński. Gdy zobaczyłam banerek, to myślałam, że na swojego Dramka patrzę. Te psy są niwzwykle łagodne, cierpliwe, wrazliwe. Wiem, bo mam u siebie identycznego na DT. Miał mieć domek w Warszawie (Kabaty), ale właściciel lokum się nie zgadza na psy. Skoro ktoś jeszcze interesował się Billym, to może pomożecie znaleźć mi domek dla Dramka? Chłopaki są identyczne.

Zdjęcia od 15 strony. Ma troszkę krótszą sierść, bo był sfilcowany i musiałam go powycinać.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/halinow-k-w-wy-dram-juz-nie-dramat-juz-nie-glodny-prosi-o-wsparcie-na-dt-132872/index39.html

PS. Ile Billy ma lat?

Posted

O rany, ale numer! Ten pies wygląda jak klon Billego!

Ale czy to możliwe, że taka rzadka rasa u nas i bez tatuażu i czipa, a w dodatku porzucona?

• 4 weeks later...
Posted

Oprocz tego ze jest dobrze, nic nie wiem.
Pani sie nie odzywa wiec nie znam szczegółow.
Obiecla ze jakis czas przysle zdjecia, wiec trzymam ja za słowo:)

• 2 weeks later...