Charly Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Dobi już w nowym domku. Nie wiem jak to dokladnie szlo, czy przez Gdynie, czy Natalię. w kazdym razie Rybcia wie wszytko jak i co i napisze:) Quote
natalia_aa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ania, jak się dalej potoczyły/ toczą losy Dobiego? Quote
Charly Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 a no srednio:roll:. Dobik wrócil z adopcji, gdyż zaatakował panią:roll:. raz mily, raz atakujący. obecnie przebywa w schronisku w Bydgoszczy, gdzie dziewczyny z nim pracują. Quote
natalia_aa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Wiedziałam, że wrócił, wiedziałam, ze właścicielka sobie nie poradziła... Tylko Ania wspominała o jakimś DT... myślałam, że ktoś z nim pracuje w normalnych warunkach, a nie w schronisku. Został wykastrowany? Myślę, że to podstawa w jego przypadku. Quote
Charly Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 acha. wiem tylko o Bydgoszczy. nic poza tym. Quote
kordonia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Tak naprawde, to pies wtedy zosta uśpiony, po powrocie z nieduanej adopcji... Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
Recommended Posts