Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech, i spróbuj takiej gadzinie dogodzić. Nie ma rozet, najpierw jęczy, że nie ma, a za chwilę gada, że ich nie chce. Nie to nie :evil_lol:

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

IraKa sory za głupie może pytanie - wysłałam przelew z internetu (przed chwilą, bo nie doczytałam że płatność do 31 i chciałam jak zawsze przed samą wystawą), muszę na wystawę zabrać potwierdzenie płatności?? jakbym musiała to niech mi ktoś powie jak to się robi, bo ja pod tym względem - noga!

Posted

Bura napisał(a):
Słuchajcie, a macie jakiś dobry hotel gdzie z psami przyjmują??

Bura my mamy w "Prząśniczce". Psy bez problemu, za jakąś tam dopłatą mniewielką, nie pamiętam ile, jak rezerwowałam to było dużo miejsca, jak jest teraz nie wiem.

Posted

Gośka napisał(a):
muszę na wystawę zabrać potwierdzenie płatności??

Poczekaj na papierowe potwierdzenie zgłoszenia. Powinnaś dostać, że wystawy są opłacone. Wtedy nie musisz mieć ze sobą potwierdzenia wpłaty.

Posted

A ja mam jeszcze małe pytanko jeśli wpłaciłam kase mam dowód wpłaty i przyszło mi potwierdzenie zgłoszenia na neta to juz mam pewne?Musi przyjść tradycyjną poczta potwierdzenie czy nie.Pozdrawiam

Posted

Masz pewne. Potwierdzenie papierowe przyjdzie jak z każdej innej wystawy bo przeważnie jak opłacone to dostajesz numer startowy , kwitek na katalog i na to papierowe potwierdzenie wpuszczają cię na teren wystawy.

To chyba nie nowości:evil_lol: ;)

• 2 weeks later...
Posted

W sobotę pudelsy będą na hali.
Jeszcze dziś można wysłać zgłoszenie tj 15.04.
Chętnych do ufundowania pucharków informuję, że mile widziani sponsorzy poszczególnych klas ponieważ Zw.Rasy i konkurencji hodowlanych już obdzieleni.

Przewidujemy mały bufet, sponsorzy też coś dorzucili więc powinno być miło;)

Posted

Mnie też niestety nie będzie,ale jak zwykle liczę na fotorelację,i oczywiście trzymam kciuki.

Ps Na wystawie będzie możliwość kupienia bieżący The Scandinavian Poodle Magazine (zostało kilka ostatnich numerów) ,cena 35euro.
szczegółowe informacje na PW, albo na wystawie u p.Iwony Guz
pozdrowienia Justyna i Brocca

Posted

Proszę mnie oświecić,czy wystawa w Łodzi to ta która co roku odbywała się w Ostrowie Wielkopolskim?Jeśli tak to znowu przegapiłam klubówkę a szkoda:placz:

Posted

[quote name='EFMAN']Proszę mnie oświecić,czy wystawa w Łodzi to ta która co roku odbywała się w Ostrowie Wielkopolskim?Jeśli tak to znowu przegapiłam klubówkę a szkoda:placz:

EFMAN tak to jest dokładnie ta wystawa , organizowana przez Klub Pudla .