DG32 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
MartynaP Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Kruszyna juz w domku :multi: Jednak ci panstwo zadzwonili-posadzilam ich pochopnie :shake: Domek naprawde super,byłam sprawdzilam ;) Quote
Lilmo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Oooo już kolejna dobra wiadomość w dniu dzisiejszym ! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Kruszynko mam nadzieję,że będziesz tam niesamowicie szczęśliwa ! Oczywiście czekam na dalsze wieści jak małej żyje się w nowym domku no i oczywiście na zdjęcia :loveu: Kruszynko :Rose: Quote
halbina Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :multi: :multi: :multi: świetnie, teraz pora na Deniska... Quote
Natussiaa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 super:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ogłoszenie kruszyny jest dalej w necie zawsze mozna polecic innego psiak ale wiecie co jest najlepsze ze juz chyba ze cztery osoby jak mnie o nia pytaja to mowia:Dzien dobry ja w sprawie tego szczeniaka chihuahua" wiecie to tacy znawcy ras dzwonia :roll: a tymczasem kruszynka jest ale moze cziłała :evil_lol: Quote
Recommended Posts