Jump to content
Dogomania

GaBINET "DAGO" RUSZYŁ!!!STÓŁ OPERACYJNY KUPIONY I ZWIERZĘTA SA RATOWANE. DZIEKUJEMY!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='jaanka']No to super , teraz trzeba ustalić gdzie kierować wpłaty .
I bardzo prosimy o przyłączenie się do zbiórki , może ktoś jeszcze zagląda do Gabinetu Dago .
Każdy grosik mile widziany :)[/QUOTE]

Dokładnie tak jak pisze jaanka:)

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt się do nas nie przylączy ? Wpłaty nie muszą być duże , niestety wsród nas nie ma zbyt wielu milionerów a szkoda ;)
Myślę że warto wspierac taki gabinet schroniskowy , on służy właśnie tym najbiedniejszym .

Posted

[quote name='jaanka']Nikt się do nas nie przylączy ? Wpłaty nie muszą być duże , niestety wsród nas nie ma zbyt wielu milionerów a szkoda ;)
Myślę że warto wspierac taki gabinet schroniskowy , on służy właśnie tym najbiedniejszym .[/QUOTE]
masz racje
tym co nie zarabiaja i sie nie poprosza:(

Posted

[quote name='ŚWIAT']Giselle, jak zdrówko?
Zaczynam zwoływać cioteczki. Na dobry początek - ode mnie 50 zł na tran/witaminki.[/QUOTE]

o kobieto ,poszlas po bandzie:)
dziekuje
a zdrowie
jak widzisz juz szaleje....ale jeszcze troche boli:)

Posted

[quote name='Alicja']Melduję się , ale póki sama nie poukładam moich wydatków przed pójściem do szpitala nie moge ani grosza już wydać :([/QUOTE]
teraz tylko Ty nie choruje....Alu dzieki ze jestes:)

Posted

[quote name='giselle4']teraz tylko Ty nie choruje....Alu dzieki ze jestes:)[/QUOTE]

musze sie udać do szpitala ale jak wrócę to przynajmniej będę pomocna w robieniu ogłoszeń bo będe uziemiona na maxa w domu przez jakiś czas :roll:czego sobie nie wyobrażam

Podnoszę wąteczek , mam nadzieje ze zostanie zauważony