Jump to content
Dogomania

GaBINET "DAGO" RUSZYŁ!!!STÓŁ OPERACYJNY KUPIONY I ZWIERZĘTA SA RATOWANE. DZIEKUJEMY!!

Recommended Posts

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arjuna']na allegro zbliżamy sie do 1 setki sprzedanych cegiełek:multi: jeszcze z 50 sztuk i spokojnie starczy i na stół i może nawet na lightbox.

Kasia, jak coś-jadę z Tobą. Mogłbybyśmy wyjechać rano; może nawet pozwolą nam pomóc w czymś tam?:cool3:
Wezme z soba puszki karmy. Gotować już nie mam zamiaru:lol:

Wreszcie chciałabym tez zobaczyć na własne oczy tę salkę-bo ostatnio nie zdążyłyśmy.

Poker-baardzo dziękuję kolejny raz zresztą, za pomoc:)[/quote]

No i ...guzik!
ALLEGRO ZAMKNĘŁo AUKCJĘ!!!:angryy::angryy::angryy:

Dostałam takiego maila

Witamy,
Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro:
PIES _ 250 Psów !!!! POMÓŻCIE RATOWAĆ !!! (565617273)

[B]Wszystkie opłaty za te aukcje/przedmioty zostały automatycznie zwrócone.[/B]
Usunięte aukcje/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują na Allegro.
Uprzejmie informujemy, że na Allegro zabronione są aukcje charytatywne, na których sprzedaje się tzw. "cegiełki" lub przedmioty przesyłane drogą elektroniczną. Jeśli są Państwo zainteresowani naszym wsparciem, np. przekazaniem prowizji na cel akcji oraz ewentualnymi formami promocji z naszej strony, prosimy o kontakt poprzez [URL="http://www.allegro.pl/contact/contact.php"]formularz[/URL] i wybór tematów [B]Usługi specjalne > Aukcje charytatywne[/B].

Nie wiem co teraz z deklarowanymi wpłatami,bo usunięte są też dane osób,które kupowały cegiełki!:-(
Giselle możesz sprawdzić ile osób wpłaciło? Ludzie wpłacając korzystają z informacji wysyłanej po zakupie więc coś jeszcze może napłynąć.

Zobaczę do tego formularza i dam znać co i jak.

Ale jestem zła!:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='zuzlikowa']No i ...guzik!

Dostałam takiego maila

Witamy,
Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro:

Usunięte aukcje/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują na Allegro.
Uprzejmie informujemy, że na Allegro zabronione są aukcje charytatywne, na których sprzedaje się tzw. "cegiełki" lub przedmioty przesyłane drogą elektroniczną. Jeśli są Państwo zainteresowani naszym wsparciem, np. przekazaniem prowizji na cel akcji oraz ewentualnymi formami promocji z naszej strony, prosimy o kontakt poprzez [URL="http://www.allegro.pl/contact/contact.php"]formularz[/URL] i wybór tematów [B]Usługi specjalne > Aukcje charytatywne[/B].

Nie wiem co teraz z deklarowanymi wpłatami,bo usunięte są też dane osób,które kupowały cegiełki!:-(
Giselle możesz sprawdzić ile osób wpłaciło? Ludzie wpłacając korzystają z informacji wysyłanej po zakupie więc coś jeszcze może napłynąć.

Ale jestem zła!:angryy::angryy::angryy:[/quote]
O Bogowie
nikt nie skopiowal listy?
Napisz aby tylko przysłali liste gdyz musisz wywiązac sie
i wyslac do ludzi...niech ich szlag....:-(

Posted

[quote name='monika083']a ja mam karme sensitive i oliwe z oliwek dla tej jednej suni ,mozliwe ,ze bede jutro we wrocku -do niedzieli,tez bym chciala komus to przekazac[/quote]
napisz gdzie odebrac i o której
moze michelle po pracy sie wyrobi:evil_lol:

Posted

[quote name='arjuna']na allegro zbliżamy sie do 1 setki sprzedanych cegiełek:multi: jeszcze z 50 sztuk i spokojnie starczy i na stół i może nawet na lightbox.

Kasia, jak coś-jadę z Tobą. Mogłbybyśmy wyjechać rano; może nawet pozwolą nam pomóc w czymś tam?:cool3:
Wezme z soba puszki karmy. Gotować już nie mam zamiaru:lol:

Wreszcie chciałabym tez zobaczyć na własne oczy tę salkę-bo ostatnio nie zdążyłyśmy.

Poker-baardzo dziękuję kolejny raz zresztą, za pomoc:)[/quote]
Teraz pol schroniska rozkopane bo szlag trafił rury kanalizacyjne....
brak odpływów scieków i nie ma jak umyć porządnie boksow
Jezeli chcesz mozemy sie ustawiac po 15,,ponoc juz będzie po robocie i wyrównają teren....
oj cos nam sie ostatnio knoci a to rury,a to centralne....:-(

Posted

[quote name='monika083']najlepiej w piatek lub sobote..we wrocku nie mam netu takze jak cos prosze pisac sms na 00491778945871, lub dzwonic na polski numer 692643488 to jest boczna grabiszynskiej -kolo stadionu slaska,[/quote]
OK...MOZE W PIĄTEK...:evil_lol:

Posted

[quote name='giselle4']napisz gdzie odebrac i o której
moze michelle po pracy sie wyrobi:evil_lol:[/quote]

najlepiej w piatek lub sobote..we wrocku nie mam netu takze jak cos prosze pisac sms na 00491778945871, lub dzwonic na polski numer 692643488 to jest boczna grabiszynskiej -kolo stadionu slaska,

Posted

[quote name='zuzlikowa']No i ...guzik!

Dostałam takiego maila

Witamy,

Ale jestem zła!:angryy::angryy::angryy:[/quote]
Chyba ich po******* :angryy::angryy:
Czemuż to zamknęli co im przeszkadzało?!

Posted

Zuzliku, ale po każdym zakupie dostawałaś maila - kto kupił i za ile - więc spokojnie, dane wszystkich darczyńców powinnaś mieć ;)
Swoją drogą skur....stwo, ktoś zazdrosny musiał zgłosić aukcję do usunięcia, bo sami z siebie raczej nie usuwają :roll:

Posted

no, nie dołujcie mnie...

ja tez tam kupiłam cegiełki i jeszcze kasy nie wpłaciłam-ale oczywiscie wpłacę.
liczę, że większość osób, ktore to kupiły, przelały już kase.

miesza nam to bardzo szyki..

ps. z tego, co zrozumiałam na allegro qwystwiłyscie cegiełki "5zł", które potem miałyście wysłac pocztą, tak?

jesli tak-to niech allegro odszczeka swój błąd i przywróci aukcję-bo nie sprzedawałyście tam czegoś, co jest przesyłane drogą elektroniczną.

Zuzlikowa: możesz założyć kolejną aukcję, w której przedmiotem sprzedaży będą realne kurde 5 złotowe cegiełki, które będziemy wysyłac po zakończeniu aukcji??

musi9my dozbierac ok.500zł!!!!

Posted

[quote name='arjuna']no, nie dołujcie mnie...

ja tez tam kupiłam cegiełki i jeszcze kasy nie wpłaciłam-ale oczywiscie wpłacę.
liczę, że większość osób, ktore to kupiły, przelały już kase.

miesza nam to bardzo szyki..

ps. z tego, co zrozumiałam na allegro qwystwiłyscie cegiełki "5zł", które potem miałyście wysłac pocztą, tak?

jesli tak-to niech allegro odszczeka swój błąd i przywróci aukcję-bo nie sprzedawałyście tam czegoś, co jest przesyłane drogą elektroniczną.

Zuzlikowa: możesz założyć kolejną aukcję, w której przedmiotem sprzedaży będą realne kurde 5 złotowe cegiełki, które będziemy wysyłac po zakończeniu aukcji??

musi9my dozbierac ok.500zł!!!![/quote]
Te no właśnie. Była cena była określona ilość przedmiotów no i co najważniejsze był przedmiiot który kupowano. Tak więc nie rozumiem...:roll:

Posted

[quote name='piekuc']a czy potrzebne dalej są bandaże, igły, strzykawki ?[/quote]
Nie chcę się wtrącać, ale wydaje mi się, że tak, bo wszystko się przyda. Ale to najlepiej wie arjuna :-)

Posted

[quote name='piekuc']a czy potrzebne dalej są bandaże, igły, strzykawki ?[/quote]

Piekuc, tego nigdy za wiele i się nie starzeje :) Jak będzie stół i leczenie ruszy pełną parą, to szybko będzie wszystko znikać :roll:
Pewnie, że potrzeba :loveu:

Posted

[quote name='arjuna']
dziewczynki-bazarki!!!
allegro!!
cokolwiek!

[/quote]
ale te bazarki nie idą:(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/sam-wybierz-o-co-grasz-apaszki-kubeczek-pajacyk-torebka-8-03-a-132848/[/url]
już drugi wystawiłam i cisza:( pierwszy zamknęłam z braku zainteresowania:(

Posted

bierzemy wszystko i każdą ilosć:loveu: z góry dziękuję!!!

Kombinujcie z tym allegro, jest tam do kogoś jakis telefon, trzeba znowu ruszyć z cegiełkami, bo nigdy te biedne psy nie będą leczone jak należyt!!

potem lightbox!
potem budy!
potem-trzeba uzbierać na centralne ogrzewanie!

Jest mnstwo pracy i mnóstwo potrzeb!
Trzeba sie sprężać!!!

dziewczynki-bazarki!!!
allegro!!
cokolwiek!

propagujcie akcję na innych forach-założyłam wątek na miau i popatrzcie jaki efekt: parę osób kupiło cegiełki, 2 dziewczyny spontanicznie zorganizowało bazarki, z których mamy 200 zl.!!!

moze ktoś jeszcze zna miejsce, gdzie ktoś da choc złotówkę ze swego portfela??

Posted

Oczywiście,że było wyraźnie zaznaczone,że cegiełki wysyłane pocztą!!!!:angryy:
Napisałam do allegro .Czekam na odpowiedź. Zadałam min. pytanie...czy zdjęcia psów mogą być przedmiotem sprzedaży!
[B]Wy też się nad tym zastanówcie![/B]
A na co pieniądze...to już allegro nie powinno obchodzić!:angryy:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Oczywiście,że było wyraźnie zaznaczone,że cegiełki wysyłane pocztą!!!!:angryy:
Napisałam do allegro .Czekam na odpowiedź. Zadałam min. pytanie...czy zdjęcia psów mogą być przedmiotem sprzedaży!
[B]Wy też się nad tym zastanówcie![/B]
A na co pieniądze...to już allegro nie powinno obchodzić!:angryy:[/quote]
cegiełka jest jak widokówka
a te wolno sprzedawac:mad:

Posted

[quote name='giselle4']cegiełka jest jak widokówka
a te wolno sprzedawac:mad:[/quote]

Laski, ale na tej aukcji nie miałyśmy zdjęcia cegiełki - może stąde ten problem :roll:

Posted

Zuzlkikowa, czy mogłabyś wystawić identyczną aukcję, tyle, że ze zdjęcie mcegiełki?
No, chyba, że allegro odszczeka swój błąd i przywróci starą.

Posted

[quote name='arjuna']Zuzlkikowa, czy mogłabyś wystawić identyczną aukcję, tyle, że ze zdjęcie mcegiełki?
No, chyba, że allegro odszczeka swój błąd i przywróci starą.[/quote]

Niech nie przywracają, zaoszczędzimy na prowizji. A nową się puści od zera :)

Posted

[quote name='gameta']Niech nie przywracają, [B]zaoszczędzimy na prowizji[/B]. A nową się puści od zera :)[/quote]
Dobrze gameta kombinuje :evil_lol:
Ale allegro powinno zauważyc swoj blad. zuzlik nie daj sie! :mad: