Jump to content
Dogomania

Lara oraz dwa Aniołki: Rutusia [*] i Agencik [*].

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
Hej hoooo :multi: Kopę lat ;)

Ulalala jaka z Ciebie laska wyrosła! :lol: Początek liceum i już półtoraroczny związek? Podziwiam ;) Jak ta dzisiejsza młodzież szybko dojrzewa :eviltong: ja w gimnazjum zupełnie o chłopakach nie myslałam jeszcze :diabloti:

"Nie myślałam" - jasne, jasne :* Ciotka, takie bajery to księdzu, nie mnie! :lol: A ze mnie taka trochę spasiona laska :> no ale dziękuję, milusia jesteś! :loveu:

Moniek193 napisał(a):
No spodziewałam się fotek Lary, bo te znam na pamięć, uwielbiam, no ale jednak wiadomo, muszę być wymagającym odwiedzającym! :diabloti:

Ty się nie odzywaj, bo masz inne źródła! Ważne, że pamiętam i kocham, tak? :razz: A fotek Lary jeszcze wszyscy będziecie mieć dosyć : d

kasia14 napisał(a):
I jak się wszystko dobrze poukładało ;)

Tak, Kasiu! I cieszy mnie to baardzo :) Chwila przyjemnego wytchnienia. Widzę, że też sobie o dogomanii przypomniałaś, a i Łódź odwiedziłaś :> Wątek pabianicki to jeden z nielicznych, które regularnie śledzę. W ogóle organizuję jutro zbiórkę pieniędzy w mojej szkole, może parę groszy się przyda : )

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A zbiórka dla Łodzi czy dla Pabianic ? :)

Co jakiś czas do schroniska wpadam, teraz w sobotę planuje się wybrać i zapisać na wolontariat w Krakowie (o ile zdąrze się wczesniej nauczyć na kolokwium z botaniki i zoologii... ) , nie mniej o Pabianicach caly czas pamiętam z tym, że czasu niestety mniej.... :( W wakacje 2 miesiące siedziałam w anglii, wczesniej matura, kryzysy itp. dobrze znane Ci rzeczy sprawiły, że przez ostatni rok faktycznie byłam tam gościem... Nie mniej myślę, że teraz to się zmieni, szczególnie, że tak co 2,3tyg. wracam do domu :)

Posted

Zbiórka dla Pabianic. Ciekawe, jak hojni są ludzie w moim liceum :> Wcale Ci nie współczuję tych zaliczeń! Moja polonistka kazała dzisiaj przeczytać na jutro 4 pieśni "Odysei", a jak patrzę na długość jednej, to zaczynam wątpić w swoje możliwości. Język, którym jest pisana wcale nie ułatwia sprawy, chociaż po całej "Iliadzie", na którą mieliśmy raptem kilka dni, można się przyzwyczaić ; /

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
"Nie myślałam" - jasne, jasne :* Ciotka, takie bajery to księdzu, nie mnie! :lol: A ze mnie taka trochę spasiona laska :> no ale dziękuję, milusia jesteś! :loveu:

Serio serio, to inne czasy były, ja w dresach popylalam a nie w mini i makijażu :evil_lol: Spasiona??? Proszę Cię, chyba nie chcesz być kolejnym wieszakiem?! :cool3:

Kiedy ta Lara??? :razz:

Posted

Witamy sie i my i tez musze stwierdzic, Ze z Ciebie niezła laseczka:) Pięknie isę prezentujesz na fotkach; może pokusisz się o portfolio? Kto wie, co w zyciubedziemy robić:)

I ja tez czekam na foteczki larki:)

pzdr.

• 5 months later...
Posted

Jestem taka skromna, delikatna, subtelna, ach i och, co za dog.

Potrafię być dystyngowaną damą:

Ale częściej jednak pozostaję tępakiem:

Przynajmniej obrożę mam ładną, to odciąga uwagę od głupoty:

Jak widać - jestem pięknym psem:

Ale moja pani to dupa i nie potrafi robić zdjęć. Wtedy się o tak na nią wkurzam:

Posted

Przerażają mnie beagle:

Są moją największą zmorą:

A nie, jednak nie największą. Zapomniałam na moment o Justynie

Ma dziesięć podbródków i psuje tym nasze samojebki:

Ogólnie to cztery miesiące po ostatnim poście rozstała się z chłopakiem, byli razem prawie dwa lata (zagryzę go, jak stanie mi na drodze). Ale ona jakoś nie płakała, nie przeżywała, teraz cieszy się wiosną i ma dla mnie więcej czasu. Żaden inny nie przeszedł jeszcze próby wody i ognia, które im przyrządzam ; ) W liceum podoba jej się bardzo, niedługo jedzie na wymianę do Niemiec, jej przyjaciółki są najfajowniejsze na świecie, więc wszystko się układa. Pozdrawiamy Was serdecznie, kochamy, pamiętamy, całujemy i lizamy :loveu:

Posted

Widzę zmiany duże w twoim życiu :) Najważniejsze, że sobie bez problemu jak piszesz poradziłaś z tym wszystkim :) Na długo ta wymiana? Matko, przeżyłam bym wszędzie wymianę, tylko nie do Niemiec. Język ten był dla mnie zmorą przez całe liceum. Na szczęście już mam go za sobą. Liceum trochę szkoda, wiele ciekawych wspomnień, ale jak to się mówi, byle do przodu z uśmiechem na twarzy :)

• 5 months later...
Posted (edited)

Dzień Dobry, Kochane :* Z góry przepraszam za ilość, jakość i scenerię, ale w tym chłodnym dniu leżymy sobie z Laurusią w łóżeczku, zrobiłam jej dwa zdjęcia i postanowiłam Wam udowodnić, że żyjemy :razz: No ale powiedzcie mi, widziałyście kiedyś słodszego Szczurosława?

Całujemy cieplutko!

Edited by Cieplutkaa.
Posted

O, no to fajnie, że jednak zyjecie:)
Larka - jak zawsze Słodka. więc jakichs specjalnych zachwytów to z mojej strony nie bedzie...

A może bys tak się pokusiła o zdjęcia z jakiegos spacerku, co?:)

pzdr.

• 2 months later...
  • 8 months later...