Jump to content
Dogomania

BYTOM, 17-05-2009, Krajowa Wystawa Psów

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']Zgłoszenia przedłużone do 4 maja, można jeszcze na Mp się zgłaszać? Bo tam wczesniej było wyszczególnione, że do 25-tego, a 26-tego ktoś tam jeszcze się załapał.... dziś 29, przyjmą mi ???[/quote]
Ja się załapałam jak 26 wysłałam.
Myślę, ze jak przedłużyli normalne do 4 to MP też.

Posted

Zgłoszenia przedłużone do 4 maja, można jeszcze na Mp się zgłaszać? Bo tam wczesniej było wyszczególnione, że do 25-tego, a 26-tego ktoś tam jeszcze się załapał.... dziś 29, przyjmą mi ???

Posted

[quote name='McDzik']Zgłoszenia przedłużone do 4 maja, można jeszcze na Mp się zgłaszać? Bo tam wczesniej było wyszczególnione, że do 25-tego, a 26-tego ktoś tam jeszcze się załapał.... dziś 29, przyjmą mi ???[/quote]
No skoro zgłoszenia przedłuzone to przyjmą.

Posted

Zgłoszenie wysłałem normalnym listem przez ukochaną naszą Polską Pocztę. Mam nadzieję że doszło. Czy Bytom wysyła jakieś potwierdzenia listownie czy trzeba zadzwonić do nich ? bo wczoraj dzwoniłem zgodnie z ich informacją podana na stronce od 15 do 19 ale nikt nie odbierał.
-------------------------------------------------
Dzisiaj zadzwoniłem ponownie. Pani bardzo miła poświęciła mi wiele czasu i uwagi. Wszystko w porządku.

Posted

Takie w nim są byki ( literówki ) że nie wiem :mad::mad::mad:.
Ciekawe jak będzie nazwana moja suka w katalogu :diabloti:.
Jak byłam 2 lata temu to też były cyrki bo moją sukę zamiast Fjona to ochrzcili Fajna :evil_lol:.

Rozumiem że czasem zgłoszenie może nie być czytelne ale chyba można od czasu do czasu zajrzeć do kopii rodowodu i się upewnić a nie robić takich byków że nie wiem czy listonosz się połapie gdzie ma dostarczyć pocztę :shake:.

Posted

[quote name='ryjkomanka'][url=http://www.zkwpbytom.pl/sub/spis_wystawcow.htm]ODDZIA[/quote]
Nie potrafię wejść na ten adres:placz:
Taki ze mnie tępaczek komputerowy:oops:
pomóżcie Ktoś proszę:oops::oops:

Posted

[quote name='Aga&Morka']Nie potrafię wejść na ten adres:placz:
Taki ze mnie tępaczek komputerowy:oops:
pomóżcie Ktoś proszę:oops::oops:[/quote]

Proszę ;) [URL="http://www.zkwpbytom.pl/sub/spis_wystawcow.htm"]ODDZIA� BYTOM[/URL]

Posted

[quote name='Błyskotka']Takie w nim są byki ( literówki ) że nie wiem :mad::mad::mad:.
Ciekawe jak będzie nazwana moja suka w katalogu :diabloti:.
Jak byłam 2 lata temu to też były cyrki bo moją sukę zamiast Fjona to ochrzcili Fajna :evil_lol:.

Rozumiem że czasem zgłoszenie może nie być czytelne ale chyba można od czasu do czasu zajrzeć do kopii rodowodu i się upewnić a nie robić takich byków że nie wiem czy listonosz się połapie gdzie ma dostarczyć pocztę :shake:.[/quote]

Błyskotka, matka mojej suki nazywa się Thornapple Ragtime Blu My Mind, a po wszystkich katalogach wpisują mi Thornapple Ragtime Blu[B]e [/B]My Mind...:evil_lol: Jakby to był bład w zgłoszeniu i rodowodzie...:p