Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Guciek']A my Dosk 1/1, CWC, NSwR, BOB, ale byliśmy sami ;-) Uroki posiadania rzadkiej rasy:evil_lol: [/quote]

My również rzadka rasa :diabloti: (kelpie), więc w debiucie wystawowym mamy najlepszego juniora i rasę w konkurencji 1/1 :evil_lol:.

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goshka dziękuję bardzo :loveu:..moja moja... zobaczymy co z niej wyrośnie...
z tego co mi wiadomo pierwsza :razz: w Polsce... zakładam, ze rasa będzie się u nas podobać, bo ja zakochałam sie na zabój na Światówce i nie spoczęłam póki nie osiągnęłam celu :p

Posted

[quote name='Cervarius']ja też właśnie jak apacz wyglądam, bałam sie że mojej łaciatej gończej bernence będzie gorąco, ale ona pod koniec, to nawet uciekała z tego cienia i specjalnie na słoneczku się kładła :roll:[/quote]

Cervarius, to Twoje było to cudo???:loveu:
Piekna suczka, naprawdę śliczna i chyba pierwszy przedstawiciel tej rasy w Polsce, czy sie mylę?

Posted

[quote name='Cervarius']Goshka dziękuję bardzo :loveu:..moja moja... zobaczymy co z niej wyrośnie...
z tego co mi wiadomo pierwsza :razz: w Polsce... zakładam, ze rasa będzie się u nas podobać, bo ja zakochałam sie na zabój na Światówce i nie spoczęłam póki nie osiągnęłam celu :p[/quote]
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba widziałam was w Łodzi przy ringu przygotowawczym, przed finałami. Rozmawiałaś z panią od amstaffów.[?]

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba widziałam was w Łodzi przy ringu przygotowawczym, przed finałami. Rozmawiałaś z panią od amstaffów.[?][/quote]

tak jest z Panią Anią - to my :lol:
a może ktoś ma zdjecie mojego łaciatka, bo ja jak zawsze bez aparatu...:razz:

Posted

[quote name='Cervarius']tak jest z Panią Anią - to my :lol:
a może ktoś ma zdjecie mojego łaciatka, bo ja jak zawsze bez aparatu...:razz:[/quote]
Ja byłam z 2 weściakami wtedy.
To ja tez dołączam się do zachwytów na d sunia, bo na prawdę śliczna :loveu:

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja byłam z 2 weściakami wtedy.
To ja tez dołączam się do zachwytów na d sunia, bo na prawdę śliczna :loveu:[/quote]

:loveu: wielkie dzięki, bardzo mi miło, następnym razem już będę kojarzyć :lol:

Posted

[quote name='Goshka']Oj chetnie bym ja sfotografowała, ale padły mi baterie w aparacie:shake:
A gdzie bedziecie teraz??[/quote]
w Lublinie, Krakowie (oba dni) i Warszawie...

Posted

[quote name='Viris']Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:).
Jutro zacznę wstawiać.

Ja najbardziej jestem na siebie zła że krem z filtrem miałam w torebce... A teraz na prawej ręce pęcherze, z nosa zdarłam właśnie kawał czegoś co było kiedyś skórą i wyglądam jak miss apaczów:angryy:[/quote]

Mi spiekło prawą połowe, ale obyło się bez bąbli i zdzierania skóry :evil_lol::evil_lol:
za to moja piękna linia podkreślająca gdzie kończy się rękaw jest coraz lepiej widoczna :diabloti:

Posted

i ja sie pochwale:
Wczoraj na wystawie w Radomiu Bimek uzyskal tytul NDPwR- i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu :)
[URL=http://img35.imageshack.us/my.php?image=98337174.jpg][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/2192/98337174.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='AnkaW']A ja bardzo cierpliwie czekam na piękne fotki z wystawy :cool3:[/quote]
To moje nie były piękne? :mad:
A ja się tak namęczyłam :mad:
[SIZE=1]
Żarcik :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='Biutka']To moje nie były piękne? :mad:
A ja się tak namęczyłam :mad:

[SIZE=1]Żarcik :eviltong:[/SIZE][/quote]

Piękne, ale nie ma tam mojej rasy :evil_lol: i czekam dalej ;).
A ten erdelek baaaardzo mi się na finałach podobał :loveu: ślicznie się prezentował.

Posted

[quote name='AnkaW']Piękne, ale nie ma tam mojej rasy :evil_lol: i czekam dalej ;).[/quote]

Nie no spoko :p Ja się tylko śmieję :evil_lol:
Gdybym wcześniej wiedziała... :roll:

Posted

[quote name='AnkaW']
A ten erdelek baaaardzo mi się na finałach podobał :loveu: ślicznie się prezentował.[/quote]
Miód na moje serce - dzięki wielkie! :loveu: Prawdę mówiąc, to był pierwszy raz w naszej karierze w Polsce, gdy nie zostaliśmy zauważeni na grupie... Zawsze wcześniej byliśmy wybierani przynajmniej do finałowej szóstki... Ale za to zrewanżował się trochę mój Guinness w konkurencji na najlepszego psa oddziału radomskiego, za co otrzymaliśmy całą masę pięknych i ogromnych pucharów! :)

Posted

[quote name='Viris']Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:).
Jutro zacznę wstawiać.[/quote]
Viris, nie żebym Cię próbowała pogonić, bo na te najlepsze w życiu rzeczy zawsze trzeba trochę poczekać ;) , ale już pojutrze jest... :(