Mokka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Guciek']A my Dosk 1/1, CWC, NSwR, BOB, ale byliśmy sami ;-) Uroki posiadania rzadkiej rasy:evil_lol: [/quote] My również rzadka rasa :diabloti: (kelpie), więc w debiucie wystawowym mamy najlepszego juniora i rasę w konkurencji 1/1 :evil_lol:. Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Flaire']Dzięki wielkie za Guinnessa! :)[/quote] Nie ma za co :cool3: Dzień 2... Jestem jak burak :mad: Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Goshka dziękuję bardzo :loveu:..moja moja... zobaczymy co z niej wyrośnie... z tego co mi wiadomo pierwsza :razz: w Polsce... zakładam, ze rasa będzie się u nas podobać, bo ja zakochałam sie na zabój na Światówce i nie spoczęłam póki nie osiągnęłam celu :p Quote
Goshka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Cervarius']ja też właśnie jak apacz wyglądam, bałam sie że mojej łaciatej gończej bernence będzie gorąco, ale ona pod koniec, to nawet uciekała z tego cienia i specjalnie na słoneczku się kładła :roll:[/quote] Cervarius, to Twoje było to cudo???:loveu: Piekna suczka, naprawdę śliczna i chyba pierwszy przedstawiciel tej rasy w Polsce, czy sie mylę? Quote
Zuza i Noddy Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Cervarius']Goshka dziękuję bardzo :loveu:..moja moja... zobaczymy co z niej wyrośnie... z tego co mi wiadomo pierwsza :razz: w Polsce... zakładam, ze rasa będzie się u nas podobać, bo ja zakochałam sie na zabój na Światówce i nie spoczęłam póki nie osiągnęłam celu :p[/quote] Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba widziałam was w Łodzi przy ringu przygotowawczym, przed finałami. Rozmawiałaś z panią od amstaffów.[?] Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba widziałam was w Łodzi przy ringu przygotowawczym, przed finałami. Rozmawiałaś z panią od amstaffów.[?][/quote] tak jest z Panią Anią - to my :lol: a może ktoś ma zdjecie mojego łaciatka, bo ja jak zawsze bez aparatu...:razz: Quote
Zuza i Noddy Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Cervarius']tak jest z Panią Anią - to my :lol: a może ktoś ma zdjecie mojego łaciatka, bo ja jak zawsze bez aparatu...:razz:[/quote] Ja byłam z 2 weściakami wtedy. To ja tez dołączam się do zachwytów na d sunia, bo na prawdę śliczna :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ma ktos westikowe białaski na fotaskach?:lol: Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Ja byłam z 2 weściakami wtedy. To ja tez dołączam się do zachwytów na d sunia, bo na prawdę śliczna :loveu:[/quote] :loveu: wielkie dzięki, bardzo mi miło, następnym razem już będę kojarzyć :lol: Quote
Goshka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Oj chetnie bym ja sfotografowała, ale padły mi baterie w aparacie:shake: A gdzie bedziecie teraz?? Quote
Cervarius Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Goshka']Oj chetnie bym ja sfotografowała, ale padły mi baterie w aparacie:shake: A gdzie bedziecie teraz??[/quote] w Lublinie, Krakowie (oba dni) i Warszawie... Quote
Frytela Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Viris']Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:). Jutro zacznę wstawiać. Ja najbardziej jestem na siebie zła że krem z filtrem miałam w torebce... A teraz na prawej ręce pęcherze, z nosa zdarłam właśnie kawał czegoś co było kiedyś skórą i wyglądam jak miss apaczów:angryy:[/quote] Mi spiekło prawą połowe, ale obyło się bez bąbli i zdzierania skóry :evil_lol::evil_lol: za to moja piękna linia podkreślająca gdzie kończy się rękaw jest coraz lepiej widoczna :diabloti: Quote
pati1033 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 i ja sie pochwale: Wczoraj na wystawie w Radomiu Bimek uzyskal tytul NDPwR- i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu :) [URL=http://img35.imageshack.us/my.php?image=98337174.jpg][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/2192/98337174.jpg[/IMG][/URL] Quote
AnkaW Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ja bardzo cierpliwie czekam na piękne fotki z wystawy :cool3: Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='AnkaW']A ja bardzo cierpliwie czekam na piękne fotki z wystawy :cool3:[/quote] To moje nie były piękne? :mad: A ja się tak namęczyłam :mad: [SIZE=1] Żarcik :eviltong:[/SIZE] Quote
AnkaW Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Biutka']To moje nie były piękne? :mad: A ja się tak namęczyłam :mad: [SIZE=1]Żarcik :eviltong:[/SIZE][/quote] Piękne, ale nie ma tam mojej rasy :evil_lol: i czekam dalej ;). A ten erdelek baaaardzo mi się na finałach podobał :loveu: ślicznie się prezentował. Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='AnkaW']Piękne, ale nie ma tam mojej rasy :evil_lol: i czekam dalej ;).[/quote] Nie no spoko :p Ja się tylko śmieję :evil_lol: Gdybym wcześniej wiedziała... :roll: Quote
Biutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mam fotki- pieska z naszej hodowli, nie sunię :p Quote
AnkaW Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mnie chodziło o tą wystawianą w kalsie szczeniąt, twojego szczeniaczka już widziałam na foteczce bo to chyba był on? Quote
Flaire Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='AnkaW'] A ten erdelek baaaardzo mi się na finałach podobał :loveu: ślicznie się prezentował.[/quote] Miód na moje serce - dzięki wielkie! :loveu: Prawdę mówiąc, to był pierwszy raz w naszej karierze w Polsce, gdy nie zostaliśmy zauważeni na grupie... Zawsze wcześniej byliśmy wybierani przynajmniej do finałowej szóstki... Ale za to zrewanżował się trochę mój Guinness w konkurencji na najlepszego psa oddziału radomskiego, za co otrzymaliśmy całą masę pięknych i ogromnych pucharów! :) Quote
Flaire Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [quote name='Viris']Tak jak pisałam mam zdjęcia z finałów w tym wszystkie pudła (jak ktoś kojarzy taką sprinterkę przełajową przez cały honorowy co latała - to byłam ja :evil_lol:). Jutro zacznę wstawiać.[/quote] Viris, nie żebym Cię próbowała pogonić, bo na te najlepsze w życiu rzeczy zawsze trzeba trochę poczekać ;) , ale już pojutrze jest... :( Quote
Recommended Posts