mru Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ponoć kręci się tam od jesieni, ale nie wiemy czy jest czyjś, czy "tamtejszy" ale bezdomny... oto on: czy może ktoś kojarzy takiego psa? Quote
KWL Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ktoś musi cos o nim wiedzieć. Trzeba zrobić wywiad środowiskowy, pojeździć popytać. Chyba prawie dwa lata temu podobną operację robiliśmy z Kazikiem. Poszukam wątku to podlinkuję. Ale i tak bez miejscówki jakiejś choćby ttymczasowej nic nie da się zrobić. Quote
mru Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 obiecam popytać niestety przez ostatnie dni nie wiem co z nim nie było szansy go obserwować bo mój TZ, który mieszka tam w okolicy jest choooory :razz: nawet nie wiem, czy pies się kręci (ale pewnie tak!) mieliśmy plan za nim pochodzić, ale szlag wziął na razie Quote
KWL Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wątek Kazia chyba już usunięty - nie mam w subskrypcji. Generalnie bez informacji co to za pies i chociaż czegokolwiek o nim cięzko będzie cośkolwiek zrobić. Na zdjęciach trudno ocenić wielkość, ale poza tym wygląda dość mocno w typie rasy. Jeśli się kręci od jesieni to chyba nie jest agresywny, co by zresztą się zgadzało - poza własnym terenem są spokojne. A stan futra woła o pomstę do nieba... Quote
mru Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 KWL napisał(a):Generalnie bez informacji co to za pies i chociaż czegokolwiek o nim cięzko będzie cośkolwiek zrobić. wiem wiem, doskonale wiem KWL napisał(a): Na zdjęciach trudno ocenić wielkość, ale poza tym wygląda dość mocno w typie rasy. Jeśli się kręci od jesieni to chyba nie jest agresywny, co by zresztą się zgadzało - poza własnym terenem są spokojne. A stan futra woła o pomstę do nieba... raczej nie jest agresywny :) no stan futra okropny... nikt go nie dotykał chyba od tej jesieni... jeśli jest czyjś... to kurde gratuluję :shake: Quote
morisowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mru, przeglądałam moje stare subskrypcje i wygrzebałam toto. Ta historia ma jakiś koniec? Pies się więcej nie pojawił czy okazało się, że ma właściciela? Quote
mru Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 najprawdopodobniej ma TZ długo go nie widział ale jakoś niedawno znów go spotkał w tym samym miejscu więc pewnie jakiś niesamowicie mądry człowiek ma wychodzącego kaukaza bo kaukaz oprócz tego, że nie wyczesany to jest sobie normalnie niezabiedzony, więc pewnie czyjś.... :/ porażka Quote
Recommended Posts