Jump to content
Dogomania

Jeśli była by taka możliwość czy przystąpisz do Stowarzyszenia Miłośników Pomka ?  

13 members have voted

1. 1. Jeśli była by taka możliwość czy przystąpisz do Stowarzyszenia Miłośników Pomka ?

• Tak - przystąpię i będę popierać tą inicjatywę
    • Nie - nie przystąpię - uważam, że to bez sensu
      0

Recommended Posts

Posted

@ Wiolu

Pamiętam jak sędzia był zmęczony po wystawie w Piotrkowowie Tryb gdzie mu asystowałam , a to była kameralna wystawa.

Może jak zbierzemy myśli w całość dobrze by było napisać jakiś list przewodni i rozesłać do zarejestgrowanych posiadaczy szpiców. Niewiele osób jest na forum. Pamiętam jak sie organizował KLUB Yorków potworków - rozsyłali jeden do drugiego informację o Klubie.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARTO -Z JEDNEJ STRONY TO SWIETNY POMYSŁ Z TYM LISTEM PRZEWODNIM ALE JEST TEŻ DRUGA STRONA MEDALU i powiem o tym glośno- SĄ HODOWCY i hodofffffcy( ci drudzy- niestety rownież zrzeszeni są w ZK).

CIEKAWA JESTEM-JAK "YORKOWCY" PORADZILI SOBIE Z TYM PROBLEMEM ( PRZY DZISIEJSZEJ MODZIE NA YORKI) TYCH drugich hodofffffców jest zatrzęsiesnie. Myślę,że rownież KLUBY -JAK I ODDZIAŁY TERENOWE -NIESTETY nie radzą sobie.

Marto -poczekajmy na INNYCH -bo w tej chwili prowadzimy dialog same ze sobą-ha ha ha.
Jak będziesz miała ochotę-zapraszam na maila.

Pozdrowionka

Posted

deptusie napisał(a):
MARTO -Z JEDNEJ STRONY TO SWIETNY POMYSŁ Z TYM LISTEM PRZEWODNIM ALE JEST TEŻ DRUGA STRONA MEDALU i powiem o tym glośno- SĄ HODOWCY i hodofffffcy( ci drudzy- niestety rownież zrzeszeni są w ZK).

CIEKAWA JESTEM-JAK "YORKOWCY" PORADZILI SOBIE Z TYM PROBLEMEM ( PRZY DZISIEJSZEJ MODZIE NA YORKI) TYCH drugich hodofffffców jest zatrzęsiesnie. Myślę,że rownież KLUBY -JAK I ODDZIAŁY TERENOWE -NIESTETY nie radzą sobie.

Marto -poczekajmy na INNYCH -bo w tej chwili prowadzimy dialog same ze sobą-ha ha ha.
Jak będziesz miała ochotę-zapraszam na maila.

Pozdrowionka

ale jak zrobisz selekcje ? nie mozesz komus powiedziec ze jest hodoofca ... najwyzej jak sie zrzeszy (a pewnie nie bedzie chcial bo bedzie uwazal ze zbytnio go ludzie beda inwigilowac) to mozesz cos zaczac robic w ramach klubu ...