cynio6 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 He he ja tam jestem za Orsini zapomniałaś podać numer konta :lol: Quote
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 spoko:)))albo mozecie do mnie dzwonic 0700...:)))) Quote
Cardi Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 JESTEM ZA .Wystarczy mi status swiadka.Jakie kary przewidujesz?JA proponuje taczki,kratki i kwiatki. :evilbat: Quote
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 JESTEM ZA .Wystarczy mi status swiadka.Jakie kary przewidujesz?JA proponuje taczki,kratki i kwiatki. :evilbat: a ja proponuje kastracje w przypadku samcow, a z samicami...hmmm co by zrobic z samicami...:))))) Quote
Cardi Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Orsini czy bedziesz wystawiac rachunki.W naszych kregach zwyczajem jest branie kasy bez pokwitowania :o Quote
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 nie no oczywiscie , ze bede, tak?w koncu jestem na poziomie:))ale te z pokwitowaniem 50% drozsze:))))))) Quote
cynio6 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Cardi ty chyba zostaniesz pisarzem hehe :angel: Quote
Cardi Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 OJ! ORSINI - BÓJ SIĘ BÓJ!!!!! STARY PSIARZ CI KRZYKNIE STÓJ I JAK CARDI BĘDZIESZ FUJ!!! Quote
cynio6 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja tam mam wszystko w.... http://pub.sinuspl.net/swf/motylek.swf dzieci nie słuchać Mam nadzieję że moderator się nie pogniewa. Quote
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 stary pies chce nas zjesc albo jak w imadle zgniesc bo mu cos tam nie pasuje tak przynajmniej sie o to pluje on gryzie i kasa na boki wykonujac rozne skoki wiec dobrze,ze sobie spi smacznie bo jak zacznie,to...sie ZACZNIE :)))))) Quote
cynio6 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Orsini jesteś nie do przebicia hehe,ciebie damy do CBŚ Quote
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 CBŚ to mnie zciga,wiec niestety:)))ale ciii bo sie wyda:))a jak mnie namierza to juz koniec:))))))) Quote
Gosiak Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Bo stary pies przyczaił się, intrygi swej już snuje sieć. Posiedzi cicho w zaciszu łączy co jakiś czas na Forum się włączy. Wypatrzy temat jakiś ciekawy i już pisze posty, tak dla zabawy tu o coś spyta, tam grosz dorzuci, lecz tylko po to, by wszystkich skłócić! Zatrząść całym Dogo to dopiero jatka! Wsadzać kij w mrowisko to przy tym igraszka! I tak czas upływa...znowu nic nowego Nie ma psa starego? Nie ma się co smucić jutro pod innym nickiem może do nas wrócić.... Quote
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Marek z Gromem Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Chyba niektóre osoby powinny sobie odpocząć od forum, i czas ten poświęcić na studiowanie regulaminu !! Piszcie na temat !! Quote
Basenji Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 To jest na temat! Chociaż raczej jako "krzyk bólu i rozpaczy". Generalnie swoje już wybiegałem na ringu, ale trzeba wymyśleć jakieś rozwiązanie, które potrząśnie i oczyści tą "stajnię Augiaszową" naszego piesiactwa. Zdrówko Quote
JustynaJK Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 oj widzę,że tą kopalnię sporów zasypał śnieg...... :wink: Quote
cynio6 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 zima się zaczeła wiec wszyscy poszli spać jak niedzwiedzie :angel: :angel: :angel: Quote
Basenji Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 To nie śnieg tylko ŚWIĘTA czas pokoju imiłości Zdrówko Quote
orsini Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 no i zaraz znowu dostaniemy opierpapier,ze nie na temat:)))) to moze cos na temat: zna ktos jakis skandal sedziowski?:)))))moze byc zwiazany ze Swietami:))) Quote
basia Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Orsini, nie wiem czy się kwalifikuje... Wielu hodowców vel wystawców, wysyła życzenia świąteczne wraz ze zdjęciami swoich piesków do tych znanych i mniej znanych sędziów kynologicznych. Czy tu chodzi wyłącznie o miły świąteczny akcent czy o coś więcej? Sami oceńcie :wink: Zdrówko! Quote
Gosiak Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 ooo, to jest dla mnie zupełna nowość, o tym nie słyszałam (jeszcze)! Basia, na prawdę ludzie robią coś takiego? Quote
orsini Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Dobre podoba mi sie:)))))a ja tylko mailikiem spam puszczam Merry Christmas a tu mozna od razu z oferta sprzedazy szczeniecia lub reproduktora itp:)))))hmmm...niezle,ze sama na to nie wpadlam:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i co na Wielkanoc tez wystylaja?:))) Quote
Recommended Posts