Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To s膮 chyba jeszcze fotki z 'czas贸w' kiedy zima by艂a w pe艂ni, co? ;)
Bo teraz na szcz臋艣cie post臋puj膮 roztopy i czu膰 wiosn臋 w Warszawie. Uszatek jak zwykle cudny i dumny:)
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000024.jpg to jest pi臋kne i widz臋, 偶e chyba ma t膮 super obro偶臋 , kt贸ra mi si臋 strasznie podoba:P
Mamy tak膮 sam膮 zabawk臋 ale Bezik jej nie lubi... Mudiku, mog臋 Wam j膮 odda膰 jakby co, tylko dopiero w maju si臋 widzimy :)

[SIZE=2]Anetta a w og贸le to gdzie te fotki robione? 艁adnie tam :)

Posted

[quote name='Bzikowa']To s膮 chyba jeszcze fotki z 'czas贸w' kiedy zima by艂a w pe艂ni, co? ;)
Bo teraz na szcz臋艣cie post臋puj膮 roztopy i czu膰 wiosn臋 w Warszawie. Uszatek jak zwykle cudny i dumny:)
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000024.jpg to jest pi臋kne i widz臋, 偶e chyba ma t膮 super obro偶臋 , kt贸ra mi si臋 strasznie podoba:P
Mamy tak膮 sam膮 zabawk臋 ale Bezik jej nie lubi... Mudiku, mog臋 Wam j膮 odda膰 jakby co, tylko dopiero w maju si臋 widzimy :)

Dzi臋ki wielkie Bzikowa;):multi:, tak b臋dziemy w Radomiu/Kozienicach

Posted

:hand: witam wszyskich.
By艂am w ko艅cu na Avatarze...Jezuu :mdleje: Fantastyczny film :loveu::loveu: 艂apie za serducho....Chcia艂abym by膰 jedym z nich, znaczy si臋 Na'vi :p:cool3:
Nogi mi odpadaj膮, godzina sp臋dzona na lodowisku. Moja -10 kondycja da艂a o sobie zna膰 :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Mudik']eee tam 艣ciemniasz, jak to nie ma 艣niegu a to na fotkach to co, fatamorgana?

Super Uszaty:-)

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000020.jpg

Te偶 chc臋 mojemu 艂aciatemu tak膮 zabawk臋 kupi膰.
Bo to jest c.d. zdj臋膰 z ostatniego spacerku.
Kup, fajna jest.

[quote name='Bzikowa']To s膮 chyba jeszcze fotki z 'czas贸w' kiedy zima by艂a w pe艂ni, co? ;)

Dok艂adnie 31.01 by艂y robione.
Ma EzyDog'a, wi臋c jak to ona to tak :evil_lol: Strasznie posz艂y w g贸r臋...teraz to bym si臋 mocno zastanawia艂a czy j膮 kupi膰. Jesli chodzi o wykonanie to rewela.
Ooo, widzisz Mudik, ju偶 masz zabawk臋 :lol:
Park M艂oci艅ski.

[quote name='zuzolandia']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000029.jpg

sie boroczek zasnie偶y艂 hihihih

witankoo;-)

Trrroszeczk臋 :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']zabawka bardzo fajna tez taka mamy Long mot chyba sie nazywa :d
O w艂a艣nie!!

[quote name='zaba14']cze艣膰 Aneta!! :)
艣niegu ju偶 chyba nie macie, a foty 艣wietne!! :)

sliczna mordeczka! :)
Dzi臋ki!!
Na szcz臋艣cie ju偶 nie, chocia偶 w zesz艂ym tygodniu jeszcze pada艂 :shake:

Posted

[quote name='jamnicze']Pracowity pies nadal w akcji, a pa艅cia chce mu fanta odebra膰, oj nie 艂adnie ...
:evil_lol: Nooo, 偶eby rzuci膰 trza zabra膰, nie ma zmi艂uj hihihihih

[quote name='Dobcia']Ale偶 tam u Was 艣niegu!
U nas ju偶 prawie nic nie ma;)

Masajek ma niez艂膮 zabaw臋:loveu:
U nas te偶 nie ma :eviltong:
Jemu te偶 przypad艂a do gustu.

[quote name='Cola']艣liczne 艣niegowo-zimowe fotki :)
ja mam ju偶 wiosn臋, czyli na chodnikach i trawnikach jeden wielki syf
Nawet nic nie m贸w o syfie...:shake:

[quote name='Alicja']bosh ...utopi艂by si臋 w 艣nie偶ku ;)
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000015.jpg

mam ten sam problem z fotami ...jaka ma by膰 rozdzielczo艣膰 by mie膰 dany format
Bo to taki 艣niego艂amacz :evil_lol::evil_lol:

No w艂a艣nie...wczoraj da艂am do druku. Ju偶 si臋 boj臋 co zobacz臋...w艣rod臋 wszystko si臋 okarze :roll:

Ponad po艂owa szerko艣ci Wis艂y pokryt膮 kr膮 :mdleje:

Posted

Pod nami by艂 l贸d, mimo 偶e normalnie jest l膮d, ale i tak mia艂am stracha :evil_lol::evil_lol: i d艂ugo tam nie byli艣my.

L贸d, l贸d, wsz臋dzie l贸d....

:evil_lol:

Posted

O! przypomnia艂o mi si臋 jak zobaczy艂am t膮 fot臋 :evil_lol: Wczoraj ma艂y spotka艂 m艂odego bajgla, bajgiel znakomicie wysy艂a艂 CS'y. Pow膮cha艂y si臋, a nast臋pnie bajgiel usiad艂 bokiem a Uszaty nie wiedzia艂 o co kaman??! :niedowia: :evil_lol: Za chwil臋 bajgiel jeszcze dodatkowo si臋 po艂o偶y艂 wi臋c Uszaty pow膮cha艂 go jeszcze, zrezygnowany podla艂 krzaka i se poszed艂 :evil_lol::evil_lol: Po raz pierwszy zda偶y艂o mu si臋 偶e inny pies CS'owa艂 w ten pierwszy spos贸b na jego widok

Posted

[quote name='anetta']
Park M艂oci艅ski.
[/QUOTE]

A to wiem gdzie, moja przyjaci贸艂ka mieszka przy tym parku, a w zasadzie to prawie w nim :P Miejsce wydawa艂o mi si臋 znajome ze zdj臋膰 ;)

• 2 weeks later...
Posted

No i wiosna przysz艂a :sweetCyb: Zrobi艂o si臋 cieplutko (no, powiedzmy:cool1: ) i sezon czas zacz膮膰 :megagrin::question::mdleje::drinking:

A co na to Ba艂wanki??
A no to 偶e zrobi艂y Demonstracje przeciwko nadej艣ciu wiosny!! :crazyeye: " WIO艢NIE STOP"

:evil_lol:

Sezon rowerowy czas zacz膮膰 a ja z glutami :-( buuuuu. Mo偶e to i lepiej bo musze da膰 go na przegl膮d. A tak ju偶 bym chcia艂a poje藕dzi膰 i spali膰 conieco :roll:
Przerwa by艂a bo mia艂am zaj臋ty caalutki zesz艂y weekend. Pojecha艂am w roli nia艅ki do szczeniaczk贸w :loveu: Mog艂am do艣wiadczy膰 jak to jest mie膰 takie ma艂e stadko wampirk贸w. Powiem tak: Nigdy szczeni膮 :evil_lol: Owszem, fajnie patrze膰 jak si臋 zachowuj膮 w stadzie, j臋zyk cia艂a, jak mama je uczy zasad psiego zachowania idt. To by艂o super do艣wiadczenie! Ale jak si臋 jeszcze ma inne psie g艂owy do zaj臋cia si臋 nimi to ju偶 jest mniej fajnie :evil_lol: Ale nie 偶a艂uje, o nie nie nie :lol!:

Odebra艂am w ko艅cu! zdj臋cia. JUPI! Po trzech pr贸bach si臋 uda艂o hahha. Polecam www.ufoto.pl. Kontakt bardzo dobry, pomogli mi gdy mia艂am problemy.
Najpierw da艂a do Leclerka, zwi臋艂am 9x13 bo tak by艂o napisane na albumie od zdj臋膰 :roll: Okaza艂y si臋 tak ma艂e 偶e mog臋 je sobie schowa膰 do dokument贸w :roll::evil_lol: Druga pr贸ba, zmierzy艂am linijk膮:diabloti: kartki w albumie, no jak nic wychodzi 10x15 :wallbash:. No to dawaj, szukam w sieci najlepszych www. Wtrafi艂am na www.foto4u.pl, spodoba艂o mi si臋, 0,29 gr i mia艂am tam dodatkowo gratis jedno wybrane zdj臋cie 20x30. Fajna oferta, ale mia艂am problemy z wgraniem zdj臋膰 :shake: kilka pr贸b i nic. Napisa艂am do nich (do tej pory nie odpisali), po 2 dniach da艂am sobie spok贸j i poszuka艂am innnego serwisu. Jak nie dbaj膮 o klienta to niech si臋 wal膮 :angryy: Trzecia pr贸ba, zacz臋艂am szuka膰 dalej, wtrafi艂am na ww stronk臋 i jest mi艂o, szybko i bez problem贸w :p Zdj臋cia maj膮 艂adne kolorki, jedyny minus to to 偶e na niekt贸rych fotach s膮 ma艂e skazy?? nie wiem jak to nazwa膰 :niewiem: Ale akurat mi to nie przeszkadza bo to foty tylko do albumu, ale jakbym chcia艂a powi臋kszy膰 do znacznych rozmiar贸w fote i powiesi膰 na 艣cian臋 i by by艂o co艣 takiego to....:boom: :mad:
Dobra koniec gadania :evil_lol:

Wiecie 偶e te cholerstwa zwane kleszczami ju偶 s膮? :angryy:

Mudik, ucina, ale jak wci艣niesz minus z prawej strony klawiatury to poka偶e si臋 ca艂e zdj臋cie.

Bzikowa, no to fajnie ma ta znajoma, pewnie mieszka w tych domkach przy uliczce? nazwy nie pami臋tam. Ale to s膮 chyba jedyne domki przy samym parku?

Jamnicze, ju偶 wiesz, Agacia mnie ubieg艂a hihihhihi

Agaciaa, dzi臋ki, te偶 mi si臋 podoba. Nie mia艂am kiedy wpa艣膰 :evil_lol:

Uff, si臋 natrudzi艂am bo za du偶o emot powstawia艂am hhahaha