keciulinka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ooo Majeczka miała urodzinki :) to spóźnione STO LAT :* pierwszy raz zaglądam do Waszej galeriii i stwierdzam ,że psinka jest przecudna :) :loveu: Quote
Efciq Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Hej :) spóźnione WSZYSTKIEGO NAJ :D [url]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Slj6adoIHEI/AAAAAAAAEoU/zJDh1cUcWsI/s640/Obraz%20127.jpg[/url] Irokez xD hahaha Quote
taxelina Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 a gdzie foty? a kiedy bedzie u nas? dawno cie nie bylo :( Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Paulina, Ty leniu! :mad: Jak możesz tak zanidbywać galerię?! :mad: Mam się tam przejść?! No pytam .. MAM SIĘ TAM PRZEJŚĆ? :mad: :loveu: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Foxowa']Za te cudne życzonka, jakieś fotki możesz dac mamciu :diabloti:[/quote] :siara: :diabloti: [quote name='keciulinka']ooo Majeczka miała urodzinki :) to spóźnione STO LAT :* pierwszy raz zaglądam do Waszej galeriii i stwierdzam ,że psinka jest przecudna :) :loveu:[/quote] Dzięki;) [quote name='Efciq']Hej :) spóźnione WSZYSTKIEGO NAJ :D [URL]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Slj6adoIHEI/AAAAAAAAEoU/zJDh1cUcWsI/s640/Obraz%20127.jpg[/URL] Irokez xD hahaha[/quote] O jak ja Cie dawno nie czytałam:eviltong: Hej:loveu: i dziękować :D [quote name='deer_1987']a gdzie foty? a kiedy bedzie u nas? dawno cie nie bylo :([/quote] Fotków ni mo:oops: U Was jesteśmy codziennie :eviltong: tylko nie pozostawimy śladu:oops: Ale obiecuje nadrobić;) [quote name='Izuuus']Paulina, Ty leniu! :mad: Jak możesz tak zanidbywać galerię?! :mad: Mam się tam przejść?! No pytam .. MAM SIĘ TAM PRZEJŚĆ? :mad: :loveu:[/quote] Hę Izu? Co Ty do mnię rozmawiasz?:evil_lol: leń - to jest bardzo ciężka choroba :shake: mogłabyś to uszanować :cool1: Takie groźby to ja lubie:loveu: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93']Hę Izu? Co Ty do mnię rozmawiasz?:evil_lol: leń - to jest bardzo ciężka choroba :shake: mogłabyś to uszanować :cool1: Takie groźby to ja lubie:loveu:[/QUOTE] Rozmawiam do Ciebie dużo :eviltong: Szanuje :shake: To nie nie przejde sie, dam ci w pape! :diabloti: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Izuuus']Rozmawiam do Ciebie dużo :eviltong: Szanuje :shake: To nie nie przejde sie, dam ci w pape! :diabloti:[/quote] Gdzie :-o przecież Ty taka wstydliwa i małomówna :evil_lol: No nie i znów mi grozisz :shake: w pape możesz mi dać tylko buuzi :evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93']Gdzie :-o przecież Ty taka wstydliwa i małomówna :evil_lol: No nie i znów mi grozisz :shake: w pape możesz mi dać tylko buuzi :evil_lol:[/QUOTE] Ja? :diabloti: I będę tak wiele razy jeszcze :shake: Nie dam, nie dam :diabloti: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Izuuus']Ja? :diabloti: I będę tak wiele razy jeszcze :shake: Nie dam, nie dam :diabloti:[/quote] Tak, Ty, Ty :diabloti: Pfy :cool1: jesteś zua! To nie chce! o! Jeszcze ma mi kto, dawać buuzi:eviltong::lol:! Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93']Tak, Ty, Ty :diabloti: Pfy :cool1: jesteś zua! To nie chce! o! Jeszcze ma mi kto, dawać buuzi:eviltong::lol:![/QUOTE] Prze jestem, rozmawiałm z Tobą :diabloti: Nie jesteś jedyna, która mi to mówi :placz::evil_lol: Kto? :cool3: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Izuuus']Prze jestem, rozmawiałm z Tobą :diabloti: Nie jesteś jedyna, która mi to mówi :placz::evil_lol: Kto? :cool3:[/quote] Tak? kiedy?:razz::evil_lol: Ale wiesz, że zue kobiety są fajne?:loveu::diabloti: Jaka ciekawska :P a na przykład M.... Majula:diabloti::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93']Tak? kiedy?:razz::evil_lol: Ale wiesz, że zue kobiety są fajne?:loveu::diabloti: Jaka ciekawska :P a na przykład M.... Majula:diabloti::loveu:[/QUOTE] no to w takim razie ty nie jestes zla :D:D:D zartuje :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93']Tak? kiedy?:razz::evil_lol: Ale wiesz, że zue kobiety są fajne?:loveu::diabloti: Jaka ciekawska :P a na przykład M.... Majula:diabloti::loveu:[/QUOTE] A raz jak robiłyście se 'jaja', na skype, raz dzwoniłam wieczorem po piwku :diabloti: Wiem, jestem fajna :loveu: Pff.. Maja woli mi dawać buziaki :cool1: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no to w takim razie ty nie jestes zla :D:D:D zartuje :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Jaka Ty śmieszna jesteś :mad: Joke:cool3: Sie czasem zastanawiam za co ja Cie lubie:evil_lol: [quote name='Izuuus']A raz jak robiłyście se 'jaja', na skype, raz dzwoniłam wieczorem po piwku :diabloti: Wiem, jestem fajna :loveu: Pff.. Maja woli mi dawać buziaki :cool1:[/quote] To nie były jaja! to był koncert, powinnś być wdzięczna bo jako jedyna miałaś za free! :diabloti: Ta tego po piwku napewno nie zapomne:eviltong: Fajna:loveu: ... prawie taka jak ja:evil_lol: Ale mi daje więcej:loveu: i nie tylko ona:diabloti: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93'] To nie były jaja! to był koncert, powinnś być wdzięczna bo jako jedyna miałaś za free! :diabloti: Ta tego po piwku napewno nie zapomne:eviltong: Fajna:loveu: ... prawie taka jak ja:evil_lol: Ale mi daje więcej:loveu: i nie tylko ona:diabloti:[/QUOTE] Ale nie te jaja na skype na twych urodzinach tylko te jaja inne. Te pierwsze :diabloti: Dlaczego? Z resztą to ty oddzwoniłaś i gadałyśmy na Twój koszt :multi: Prawie.. bo jednak fajniejsza :eviltong: Czy ja o czymś nie wiem? :cool3: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Izuuus']Ale nie te jaja na skype na twych urodzinach tylko te jaja inne. Te pierwsze :diabloti: Dlaczego? Z resztą to ty oddzwoniłaś i gadałyśmy na Twój koszt :multi: Prawie.. bo jednak fajniejsza :eviltong: Czy ja o czymś nie wiem? :cool3:[/quote] Aaaa:evil_lol: o tym rozmawiasz :diabloti: Jak na mój :-o. Ha!Ha!Ha! fajniejszy jest Fiodor :D a nad Tobą muszę pomyśleć:evil_lol: A powinnaś wiedzieć?:razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 hmmm a bo ja wiem w sumie to nie wiem za co mnie można lubieć przecież brzydkie i głupie stworzenie jestem ale cóż :roll::eviltong: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93']Aaaa:evil_lol: o tym rozmawiasz :diabloti: Jak na mój :-o. Ha!Ha!Ha! fajniejszy jest Fiodor :D a nad Tobą muszę pomyśleć:evil_lol: A powinnaś wiedzieć?:razz:[/QUOTE] Ehe :eviltong: Fiodor jest mój! Powinnam! :cool1: Gadaj! :cool3: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hmmm a bo ja wiem w sumie to nie wiem za co mnie można lubieć przecież brzydkie i głupie stworzenie jestem ale cóż :roll::eviltong:[/quote] Tak :evil_lol: oj Ty gopku:eviltong: Takie moje stworzenie:loveu:;) Mam nadzieje, że o naszym mieście nie zpomniałaś?:razz: sie zgdamy jeszcze:loveu: [quote name='Izuuus']Ehe :eviltong: Fiodor jest mój! Powinnam! :cool1: Gadaj! :cool3:[/quote] Aha:eviltong: Chciałabyś :evil_lol::cool1: Tutaj też musiałabym sie zastnowić :eviltong: narazie nic nie mówie, tym razem to moje TOP SECRET :diabloti: Na dziś koniec spamu, z mojej strony:eviltong: Branoc wszystkim;):loveu: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93']Aha:eviltong: Chciałabyś :evil_lol::cool1: Tutaj też musiałabym sie zastnowić :eviltong: narazie nic nie mówie, tym razem to moje TOP SECRET :diabloti: Na dziś koniec spamu, z mojej strony:eviltong: Branoc wszystkim;):loveu:[/QUOTE] Aha, nie kradnij mi Top Secret'a. Jest mój :diabloti: Ale jak nie chcesz, nie mów :eviltong::eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kaya93']Tak :evil_lol: oj Ty gopku:eviltong: Takie moje stworzenie:loveu:;) Mam nadzieje, że o naszym mieście nie zpomniałaś?:razz: sie zgdamy jeszcze:loveu: Aha:eviltong: Chciałabyś :evil_lol::cool1: Tutaj też musiałabym sie zastnowić :eviltong: narazie nic nie mówie, tym razem to moje TOP SECRET :diabloti: Na dziś koniec spamu, z mojej strony:eviltong: Branoc wszystkim;):loveu:[/QUOTE] nie zapomniałam:loveu::loveu:, właśnie trzaa sie zgadac :lol::razz::loveu: Quote
Pestka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No właśnie, nagadane nagadane a fot nie ma... Quote
Paulina_mickey Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gdzie foty z urodzin :mad::evil_lol: Quote
Efciq Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hej ;) gadacie i gadacie... a gdzie Fotki??!! Quote
Recommended Posts