Kaya93 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='akira']Aha :) bo się zastanawiam kiedy moja cieczki dostanie:)[/quote] A Twoja piękność ile ma:cool3:? [quote name='Izuuus']Dziękuje za mus :loveu: Nisteety Bolusiu już zjadłam i się nie podziele :diabloti:[/quote] Proszę Cie bardzo:eviltong: do usług:cool1: Ale sknera :roll::diabloti: [quote name='Efciq']smaki: mleczna,orzechowax2,łaciata-czyli czarno biała,biała,jogurtowa,jagodowa przed chwilą zjadłam mleczną, ale jeszcze jedna została :eviltong: mleczna for you ;) [IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41O3QMq%2B31L._SL500_AA280_.jpg[/IMG] ehh... to masz orzechową :cool3: [IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41A-%2B%2BjJLcL._SL500_AA280_.jpg[/IMG][/quote] Mmmm jaka pyszna:loveu: Dziekować:buzi: Gosiu orzechową też sie poczęstowałam:oops: [quote name='Moniek193']Te naturalsy som po 1 zdrowe, a po 2 pyszne ale szczegolnie te z octem balsamicznym <mniam> cos cudownego:loveu: Nie dam Ci lizkaka bo...mam tylko jednego:evil_lol: I jest pmaranczowy Ale pozniej zjem:loveu: Gosia jakie wiersze:loveu:Grozne napewno Paulina sie teraz przestraszyla:evil_lol:[/quote] Może i zdrowe :roll:, ale nie smaczne :eviltong: Hah a przed chwilką leciała ta reklama :evil_lol: ''Pewnie nazwalibyśmy je świetymi gdyby nie to, że są nieprzyzwoicie pyszne'' czy jakoś tak:evil_lol: A tego chupa chupsa miałaś dzis w szkole :cool3: um cyk cyk xD Nooo :nerwy: to było mocne :eek: Oj Gocha :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale na czekoladke orzechowa mi smaka zrobiłyście :-([/quote] [quote name='cockermaister']Nie tylko tobie smaka zrobiły :-( mi też ;)[/quote] [IMG]http://a.pl/Zdjecie-2474/Milka-Hazelnuts-czekolada-100g-Full.jpg[/IMG] [B][SIZE=4]To macie i nie smutajcie:loveu:[/SIZE][/B] [quote name='Feigned']heej wam dziewczęta :cool3::loveu:[/quote] Hej dziewuszko:loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Shappy']Zdrowe są? :cool3: to musze zakupic. ja je raz jadlam jakies pieprzne. ale kupie te z tym octem i zobaczymy :cool3: [SIZE=1][B]a miałam sie odchudzać[/B] :evil_lol:[/SIZE][/quote] :evil_lol: Ja już to robie od .... :hmmmm: niepamiętnych czasów :evil_lol: [quote name='gosiulaa']Co by nie...:eviltong: Kiedyś się spotkamy na bank :loveu: Ja myślałam że mnie zmieszasz z błotem a ta mi tu pochwały sypie :roll: Takie złe słowa poleciały :evil_lol: a tu nic... no ja już nie mam na Ciebie rady:shake: Jesteś niezniszczalna :loveu:[/quote] Yhy... kiedyś:eviltong: No wiesz z błotem:cool3: za talent sie nie mszcze:cool1::loveu: A tak poza tym to fakt :cool3: silna baba ze mnie :evil_lol::diabloti: Mnie pokonac trudno xD [quote name='gosiulaa']No właśnie o to chodzi że nie O.o Ona mnie jeszcze chwali :cool3: Niezła jest :thumbs::loveu:[/quote] :loveu::diabloti: Quote
Cockerfanka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Czekam na więcej fotek! :cool3:;) Pozdrawiam!!! Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A ju jak zwykle nagadane. :-o :mad: :evil_lol: [quote name='Moniek193']Te naturalsy som po 1 zdrowe, a po 2 pyszne ale szczegolnie te z octem balsamicznym <mniam> cos cudownego:loveu::multi:[/quote] [quote name='Kaya93']Może i zdrowe :roll:, ale nie smaczne :eviltong:[/quote] To ja tylko dodam, żebyście się tak chipsami nie zachwycały, że żadne chipsy nie są zdrowe, wszystkie zawierają substancje rakotwórcze. :cool1: Quote
akira Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [QUOTE]A Twoja piękność ile ma?[/QUOTE] Siedem miesięcy 15 maja kończy :P Quote
Moniek193 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzien doberek:loveu::multi: Glosowac prosze na nasze rzeszowkie schronisko Kundelek:roll: Prosimy mamy duuze szanse:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/[/URL] Quote
gosiulaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Kaya93']:evil_lol: Yhy... kiedyś:eviltong: No wiesz z błotem:cool3: za talent sie nie mszcze:cool1::loveu: A tak poza tym to fakt :cool3: silna baba ze mnie :evil_lol::diabloti: Mnie pokonac trudno xD :loveu::diabloti:[/quote] Dam radę -.-" Nie będziesz mi smaka więcej robiła... o nieee:diabloti: Kiedyś wymyślę na Ciebie lepszy wierszyk :cool3: tylko dziś nie mam weny twórczej :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [FONT=Century Gothic]Dzieńdoberek zapracowana dziewczyno[/FONT] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/bokmal.gif[/IMG] :p Quote
Kaya93 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Cockerfanka']Śliczna:cool3::lol:[/quote] [quote name='Cockerfanka']Czekam na więcej fotek! :cool3:;) Pozdrawiam!!![/quote] Witamy:loveu: i dziekujemy:loveu: Fotki będą jutro, albo w piątek;) bo teraz mam tyle nauki, że nie wyrabiam:shake: Ale w sobote odwiedza nas Psiulka :multi::loveu: i Maja będzie mieć mini sesyjke:loveu: takim profesjonalnym aparatem co potrafi cuda zdziałać:loveu: [quote name='Asia & Ginger']A ju jak zwykle nagadane. :-o :mad: :evil_lol: To ja tylko dodam, żebyście się tak chipsami nie zachwycały, że żadne chipsy nie są zdrowe, wszystkie zawierają substancje rakotwórcze. :cool1:[/quote] No ja nie wiem co sie ostatnio dzieje:evil_lol::crazyeye: Ale ja jestem niewinna:diabloti: A co do chipsów to ja je spożywam okazjonalnie:cool3::evil_lol: wole żelki:loveu: [quote name='akira']Siedem miesięcy 15 maja kończy :P[/quote] :loveu: ale juz pannica z niej :loveu: [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Dzieńdoberek zapracowana dziewczyno[/FONT] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/bokmal.gif[/IMG] :p[/quote] Hejka:loveu: Quote
Kaya93 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Moniek193']Dzien doberek:loveu: Glosowac prosze na nasze rzeszowkie schronisko Kundelek:roll: Prosimy mamy duuze szanse:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/[/URL][/quote] Hejaski:loveu: Taak głosować, Reszowskie psiaki liczą na Was :eviltong: [quote name='gosiulaa']Dam radę -.-" Nie będziesz mi smaka więcej robiła... o nieee:diabloti: Kiedyś wymyślę na Ciebie lepszy wierszyk :cool3: tylko dziś nie mam weny twórczej :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:[/quote] No ja myśle:eviltong: No to czekam na ten wierszyk z niecierpliwością:loveu::evil_lol: A dziś pokłuciłam sie z babką z biologi:placz::angryy: teraz mam przewalone lekko mówiąc do końca roku:placz: No bo miałam zaległe 2 kartkówki, i albo nauczycielki nie było albo ja nie mogłam, i wkońcu dziś sie udało, (to nic, że miałam 3 spr do napisania + te 2 kartkówki, ) uczyłam sie tego juz z 2 tyg ale przez ten czas pozapominałam i tak na 5 umiałam tylko pierwszą, poprosiłam czy moge jutro albo kiedy jej tam odpowiada zaliczyc bo bym sie poduczyła, a ta do mnie wyskoczyła, że co to ma być tyle lekcji niby opuszczam, i nie brała pod uwage że byłam juz pare razy przygotowana ale jej nie było:angryy: ale sie zgodziła, siadłam, podyktowała mi 3 pytania i zaczęłam pisać, napisałam w 10 min oddałam i wkońcu zdecydowałam sie ze napisze tą drugą bo mi jakoś poszło:cool3:. Podchodze do niej a ona zaczyna i to oceniać i tak: pierwsze zadania miałam dobrze to dała mi 1,5/2 pkt pytam sie jej dlaczego a ona, że nie wyczerpałam tematu:crazyeye:jak napisałam wszystko z podręcznika (uczyłam sie na pamięć:evil_lol:) drugie zadanie: mówi, że podyktowała mi inne pytanie a ja napisałam o czymś innym:crazyeye: to ja sie z nia kłucić zaczełam, że wcale nie i powiedziałam, że na tamte pytanie też znam odp jak ma jakieś wąty i zaczęłam jej recytowac tą odpowiedz:cool1: a ona i tak mi 0 pkt dała:angryy: potem za trzecie zad dała mi 1.5/3 bo nie pisałam pełnymi zdaniami:angryy: tylko od pałz :mad: i postawiła mi -3:angryy: to ja że to nie sprawiedliwe, pokazywałam jej podręcznik i zaczęłam sie kłucić ona na to, że to moja sprawa, więc zrezygnowałam z pisania tej drugiej kartkówki wyszłam trzasnęłam drzwiami i koniec:placz: I jeszcze dodała, że nie wie czy mi 3 na koniec postawi:placz: a zawsze 4 albo 5 miałam:placz: Quote
Sweet Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Hej:) to nie za ciekawie z ta biologią:roll: Ale może jakoś uda ci się jeszcze wyjść na dobrą ocenę... w każdym razie dziwna ta twoja pani:cool1: I fajnie że majka będzie miała professional sesje:evil_lol::eviltong: :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Kaya93']Hejaski:loveu: Taak głosować, Reszowskie psiaki liczą na Was :eviltong: No ja myśle:eviltong: No to czekam na ten wierszyk z niecierpliwością:loveu::evil_lol: A dziś pokłuciłam sie z babką z biologi:placz::angryy: teraz mam przewalone lekko mówiąc do końca roku:placz: No bo miałam zaległe 2 kartkówki, i albo nauczycielki nie było albo ja nie mogłam, i wkońcu dziś sie udało, (to nic, że miałam 3 spr do napisania + te 2 kartkówki, ) uczyłam sie tego juz z 2 tyg ale przez ten czas pozapominałam i tak na 5 umiałam tylko pierwszą, poprosiłam czy moge jutro albo kiedy jej tam odpowiada zaliczyc bo bym sie poduczyła, a ta do mnie wyskoczyła, że co to ma być tyle lekcji niby opuszczam, i nie brała pod uwage że byłam juz pare razy przygotowana ale jej nie było:angryy: ale sie zgodziła, siadłam, podyktowała mi 3 pytania i zaczęłam pisać, napisałam w 10 min oddałam i wkońcu zdecydowałam sie ze napisze tą drugą bo mi jakoś poszło:cool3:. Podchodze do niej a ona zaczyna i to oceniać i tak: pierwsze zadania miałam dobrze to dała mi 1,5/2 pkt pytam sie jej dlaczego a ona, że nie wyczerpałam tematu:crazyeye:jak napisałam wszystko z podręcznika (uczyłam sie na pamięć:evil_lol:) drugie zadanie: mówi, że podyktowała mi inne pytanie a ja napisałam o czymś innym:crazyeye: to ja sie z nia kłucić zaczełam, że wcale nie i powiedziałam, że na tamte pytanie też znam odp jak ma jakieś wąty i zaczęłam jej recytowac tą odpowiedz:cool1: a ona i tak mi 0 pkt dała:angryy: potem za trzecie zad dała mi 1.5/3 bo nie pisałam pełnymi zdaniami:angryy: tylko od pałz :mad: i postawiła mi -3:angryy: to ja że to nie sprawiedliwe, pokazywałam jej podręcznik i zaczęłam sie kłucić ona na to, że to moja sprawa, więc zrezygnowałam z pisania tej drugiej kartkówki wyszłam trzasnęłam drzwiami i koniec:placz: I jeszcze dodała, że nie wie czy mi 3 na koniec postawi:placz: a zawsze 4 albo 5 miałam:placz:[/QUOTE] jaka ........:angryy: ale nie przejmuj sie ja mam same takie xD jedynie baba od polaka jest normalna xD rozumie mlodziez :D nawet na egzaminach probnych nie miała przeciwko żeby ściągać:evil_lol: Quote
Izuuus Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Hej, przyszłam Ci dać kwaituszka na pocieszenie. O, masz :Rose: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Hej :multi: nie przejmuj się będzie dobrze jeszcze wyciągniesz na 4 :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 to ja ci daje to 4:loveu: no dobra skoro tak błagasz to dam ci 5:evil_lol: teraz mozesz isc do LO Quote
Kaya93 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Sweet']Hej:) to nie za ciekawie z ta biologią:roll: Ale może jakoś uda ci się jeszcze wyjść na dobrą ocenę... w każdym razie dziwna ta twoja pani:cool1: I fajnie że majka będzie miała professional sesje:evil_lol::eviltong: :D[/quote] Hejka:loveu: No nie za ciekawie :shake: ale babka jest nie fair :placz: obawiam sie, że sytuacja sie nie poprawi bo ja, ja przepraszać nie mam zamiaru:cool3: :loveu:sesja będzie w sobote ale kiedy autorka zdjęć wstawi fotki to jest wielki znak zapytania :evil_lol: (ona zdjęcia ze schroniska wstawia z 2 miesięcznym spóźnieniem:diabloti:) [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jaka ........:angryy: ale nie przejmuj sie ja mam same takie xD jedynie baba od polaka jest normalna xD rozumie mlodziez :D nawet na egzaminach probnych nie miała przeciwko żeby ściągać:evil_lol:[/quote] No ja sie nie przejmuje tylko chialam isc na profil humanistyczny w LO i tam sie pkt z ocen z biologi liczą:placz: [quote name='Izuuus']Hej, przyszłam Ci dać kwaituszka na pocieszenie. O, masz :Rose:[/quote] Dziekuje prosiaczku:loveu: już mi lepiej:eviltong: [quote name='Bartiśkowa_']Hej :multi: nie przejmuj się będzie dobrze jeszcze wyciągniesz na 4 :loveu:[/quote] Hej:multi: obawiam sie, że jak uda mi sie na 3 to będzie dobrze:-( Quote
Kisses Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dobry :diabloti: [B]Kaya93[/B], inicjały biologiczki :mad: [SIZE=1]ej. Ty mnie na gg bloknęłaś :> ? Bo na kompie nie-u-siebie wygląda na to, że tak, a tutaj jesteś nie dostępna, chociaż jesteś na z/w...[/SIZE] Quote
Sweet Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Kaya93']Hejka:loveu: No nie za ciekawie :shake: ale babka jest nie fair :placz: obawiam sie, że sytuacja sie nie poprawi bo ja, ja przepraszać nie mam zamiaru:cool3: :loveu:sesja będzie w sobote ale kiedy autorka zdjęć wstawi fotki to jest wielki znak zapytania :evil_lol: (ona zdjęcia ze schroniska wstawia z 2 miesięcznym spóźnieniem:diabloti:) No ja sie nie przejmuje tylko chialam isc na profil humanistyczny w LO i tam sie pkt z ocen z biologi liczą:placz: [/quote] eh.. bywa.. nieuczciwi nauczyciele to widok codzienny ...:roll: :D zobaczymy:D oby jak najszybciej je wstawiła:razz::diabloti: na humanistyczny biologia:crazyeye: u nas zawsze historia sie liczy na humanistyczny:eviltong: Quote
gosiulaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nie przejmuj się:loveu: Ja bym pewnie zrobiła to samo :cool3: Albo jeszcze zwyzywałabym ją do tego... ale nie naśladuj mnie:diabloti: musisz być dla niej miła żeby dała ci jakąś lepszą ocenke na koniec roku :roll: Myślę że i tak da Ci 4 TRZYMAM ZA TO KCIUKI :loveu::loveu: Quote
psiulka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Kaya93'] A dziś pokłuciłam sie z babką z biologi:placz::angryy: teraz mam przewalone lekko mówiąc do końca roku:placz: No bo miałam zaległe 2 kartkówki, i albo nauczycielki nie było albo ja nie mogłam, i wkońcu dziś sie udało, (to nic, że miałam 3 spr do napisania + te 2 kartkówki, ) uczyłam sie tego juz z 2 tyg ale przez ten czas pozapominałam i tak na 5 umiałam tylko pierwszą, poprosiłam czy moge jutro albo kiedy jej tam odpowiada zaliczyc bo bym sie poduczyła, a ta do mnie wyskoczyła, że co to ma być tyle lekcji niby opuszczam, i nie brała pod uwage że byłam juz pare razy przygotowana ale jej nie było:angryy: ale sie zgodziła, siadłam, podyktowała mi 3 pytania i zaczęłam pisać, napisałam w 10 min oddałam i wkońcu zdecydowałam sie ze napisze tą drugą bo mi jakoś poszło:cool3:. Podchodze do niej a ona zaczyna i to oceniać i tak: pierwsze zadania miałam dobrze to dała mi 1,5/2 pkt pytam sie jej dlaczego a ona, że nie wyczerpałam tematu:crazyeye:jak napisałam wszystko z podręcznika (uczyłam sie na pamięć:evil_lol:) drugie zadanie: mówi, że podyktowała mi inne pytanie a ja napisałam o czymś innym:crazyeye: to ja sie z nia kłucić zaczełam, że wcale nie i powiedziałam, że na tamte pytanie też znam odp jak ma jakieś wąty i zaczęłam jej recytowac tą odpowiedz:cool1: a ona i tak mi 0 pkt dała:angryy: potem za trzecie zad dała mi 1.5/3 bo nie pisałam pełnymi zdaniami:angryy: tylko od pałz :mad: i postawiła mi -3:angryy: to ja że to nie sprawiedliwe, pokazywałam jej podręcznik i zaczęłam sie kłucić ona na to, że to moja sprawa, więc zrezygnowałam z pisania tej drugiej kartkówki wyszłam trzasnęłam drzwiami i koniec:placz: I jeszcze dodała, że nie wie czy mi 3 na koniec postawi:placz: a zawsze 4 albo 5 miałam:placz:[/quote] Witaj w klubie znienawidzonych uczniów nauczycieli. :diabloti: Dzisiaj już Ci się chwaliłam geografią, a do tego jeszcze doszło mi 1 z historii, bo nagle mu się zachciało pytać zaraz przed piątkową kartkówką. Szczęście, że jutro biorę udział w jakiejś akademii i dostanę lepszą ocenę na koniec z WOS'u i myślę, że z polskiego będzie 6. :loveu: Chyba przyszły nasze obroże, bo dostałam avizo, więc jutro wybierając się na pocztę, odbiorę tą paczkę i Ci jeszcze napiszę na galerii (bo sms'y mam do Ciebie za drogie, a dzwonienie tym bardziej! :shake: Weź się przerzuć na Heyah, będziemy mieć wtedy prawie za darmo!). W sobotę jedziemy do schroniska i później od razu do Ciebie, tak? Weź mi to napisz albo zadzwoń, bo nigdy Cię nie ma na gadu, jak ja jestem. Dziękuję za Majuli zdjęcie, co mi dzisiaj wysłałaś! :loveu: Quote
Feigned Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 dziwna ta babka jakaś. weź z wychowawczynią pogadaj może, my dla naszej się zawsze żalimy :evil_lol: będzie dobrze :cool3::loveu: Quote
Recommended Posts