Kaya93 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Hej! :multi: Co tam u was? Jak tam? ;) za chwilę foty :cool3:[/quote] Hejka:loveu: U nas .... narazie emocje opadają i obecnie pełny relax:eviltong::loveu: Zaraz do Was lecimy:multi::loveu: [quote name='Moniek193']Ulala część:evil_lol:Część mogę Cię zjęść:evil_lol: Maj nejm ys Monika end jor??[/quote] Ohohoho:loveu::diabloti: Ależ proszę bardzo:cool3: smacznego:eviltong: Maj nejm ys Zdzisia:loveu: gud morning:loveu: .....No tak przygotowywania do egzaminu z angielskiego idą wyśmienicie xD:evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Kaya93']Hejka:loveu: U nas .... narazie emocje opadają i obecnie pełny relax:eviltong::loveu: Zaraz do Was lecimy:multi::loveu:[/quote] a "z czego" emocje opadają? :cool3: właśnie dodałam filmiki takie fajne krótkie! :lol::cool3: Quote
cockermaister Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hej :multi::multi: kiedy focie ?? :mad: Quote
Kaya93 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [B]Aga&Ganja[/B] - testy pisałam xD na koniec 3 gim:eviltong: jeszcze jutro z angielskiego, ale to już luzik, bo z tego pkt nie bedą wliczane:p [B]cockermaister - [/B]hejka:loveu: No przecież były 3 dni temu:evil_lol: od str 101,102:eviltong: postaram sie coś pstryknąć i na weekendzie wstawić;) Quote
sandrulka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 3 dni temu to dawno!:( czekamy z niecierpliwością na nowe fotki! Quote
Karolina. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Fotek chcemy :diabloti:[/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic]Popieram w 100% :cool3:[/FONT] Quote
Izuuus Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja też chce foty! Leniu tyy ! :mad: A masz :mad: :cool1: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Kaya93'][B]Aga&Ganja[/B] - testy pisałam xD na koniec 3 gim:eviltong: jeszcze jutro z angielskiego, ale to już luzik, bo z tego pkt nie bedą wliczane:p[/quote] ach, no racja. Ty też pisałaś... :roll: a jak ci poszło ogólnie? jak tam? :) ja będę zamiast anglika, niemiecki pisać. ;) Quote
Kaya93 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='sandrulka']3 dni temu to dawno!:( czekamy z niecierpliwością na nowe fotki![/quote] Jak dawno:roll: ale ja mam usprawiedliwienie:cool3: miałam ciężko-stresujący tydzień :placz: i tak jakoś musiałam sie na nauce skupić :roll: ale obiecuje, że nadrobie te 4 dniowe braki:eviltong: [quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Fotek chcemy :diabloti:[/CENTER] [/quote] [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Popieram w 100% :cool3:[/FONT][/quote] Osz Wy :diabloti: dziś postaram sie o coś :eviltong: Quote
Kaya93 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Izuuus']Ja też chce foty! Leniu tyy ! :mad: A masz :mad: :cool1:[/quote] Ty nie dobra!:placz: Ostatnio tylko z pała na mnie więsz:shake: jak możesz:roll: nic tylko bys mnie biła oh :-( znów mnie zraniłaś, wiesz, że ja bardzo wrażliwa jestem a Ty takie coś:eviltong: Ja leniem ja :mad: a kto sie pilnie uczył na egzaminy? Bo nie powiem co Ty robiłaś:eviltong: zaraz ja wpadam do Cie jak fotek nie będzie to to to... nie wiem co ale wymyśle!:evil_lol: [quote name='Aga&Ganja']ach, no racja. Ty też pisałaś... :roll: a jak ci poszło ogólnie? jak tam? :) ja będę zamiast anglika, niemiecki pisać. ;)[/quote] Nawet nie pytaj:roll: Z humanistycznych tak średnio, z ścisłych - słabo, a z ang nie wiem :roll: pewnie tak średnio, w ogóle skupic sie nie mogłam:roll: ...taki przystojny nauczyciel stał przede mną, że Ci mówie:loveu: niestety nie z mojej szkoły:placz: A Tobie jak? Matko niemiecki:crazyeye: uczyłam sie go w podst 3 lata i nic nie umiem xD :diabloti: [quote name='Sweet']Hejo:p co tam u was?:D fotki chcemy:D[/quote] Helo słitasku xD U nas już git:eviltong: emocje opadły i teraz zabieram sie do fotek xD Quote
Aga&Ganja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Kaya93']Nawet nie pytaj:roll: Z humanistycznych tak średnio, z ścisłych - słabo, a z ang nie wiem :roll: pewnie tak średnio, w ogóle skupic sie nie mogłam:roll: ...taki przystojny nauczyciel stał przede mną, że Ci mówie:loveu: niestety nie z mojej szkoły:placz: A Tobie jak? Matko niemiecki:crazyeye: uczyłam sie go w podst 3 lata i nic nie umiem xD :diabloti:[/quote] Na pewno dobrze wszystko poszło! :) łaa, przystojny nauczyciel... :cool3: nie za stary? :evil_lol: ja jestem w II klasie. Test gimnazjalny będę pisać za rok. :placz: No jak byłam młodsza, to angielski był moim ulubionym przedmiotem. Mówiłam, że będę uczyć angielskiego itd. a teraz... To raczej niemiecki dominuje, bo anglika w szkole nie mam. :multi: Niemiecki w sumie lubię. Dobrze się uczę z tego przedmiotu. Jakoś samo mi tak wchodzi do głowy. :lol: Quote
Kaya93 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Na pewno dobrze wszystko poszło! :) łaa, przystojny nauczyciel... :cool3: nie za stary? :evil_lol: ja jestem w II klasie. Test gimnazjalny będę pisać za rok. :placz: No jak byłam młodsza, to angielski był moim ulubionym przedmiotem. Mówiłam, że będę uczyć angielskiego itd. a teraz... To raczej niemiecki dominuje, bo anglika w szkole nie mam. :multi: Niemiecki w sumie lubię. Dobrze się uczę z tego przedmiotu. Jakoś samo mi tak wchodzi do głowy. :lol:[/quote] No chciałabym ale niestety :roll: eee tam jakoś sie nie przejmuje :evil_lol: I to jak przystojny :loveu: ja wiem tak ok 30 miał :loveu: ale mi to nie przeszkadza:loveu::diabloti: A próbne piszecie już:cool3: No ja angielski lubie ale może nie koniecznie wychodzi mi nauka:evil_lol: ale jako drugi jezyk mam hiszpański:loveu::loveu: jest o wiele ciekawszy... moim zdaniem:cool3: Dobrze Ci tak:lol: jakby mi tak nauka wchodziła do głowy to bym lubiła wszystkie przedmioty:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']co tam ??:lol::lol::lol::lol:[/quote] Hejo:loveu: a dobrze tam:eviltong: Jutro do schorniska jade:loveu::multi: wiem wiem zazdrościsz:eviltong:ale wymiziam Suzi za Cie :cool3: Quote
sandrulka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Kaya93']Jak dawno:roll: ale ja mam usprawiedliwienie:cool3: miałam ciężko-stresujący tydzień :placz: i tak jakoś musiałam sie na nauce skupić :roll: ale obiecuje, że nadrobie te 4 dniowe braki:eviltong: masz usprawiedliwienie? ok! przyjmuje tylko od rodziców.Proszę zeskanować i wkleić w mój wątek.Mam nadzieję że nadrobisz! wiem testy są stresujące,sama kiedyś przez to przechodziłam.Pozdrawiam!;) Quote
Kaya93 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='sandrulka'] masz usprawiedliwienie? ok! przyjmuje tylko od rodziców.Proszę zeskanować i wkleić w mój wątek.Mam nadzieję że nadrobisz! wiem testy są stresujące,sama kiedyś przez to przechodziłam.Pozdrawiam!;)[/quote] Tylko, że jest problem:eviltong: nie mam skanera:evil_lol: Ciesze sie, że rozumiesz:diabloti: PS Mam z 10 fotek - wstawie dopiero jak dorobie jeszcze z pare ;) ale kiedy to nastąpi to nie mam pojęcia :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 miziaj Suzi miziaj Dziękuje że to za mnie zrobisz czuje sie zaszczycona xD:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Moja Suziiiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 heh... ja naszczęście nie muszę jej mówić żeby wymiziała Nuczusia, bo napewno to zrobi gdyż Paulina koffa go tak jak ja :loveu: ahhhh... ten Wnuczuś to ma dobrze :loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='gosiulaa']heh... ja naszczęście nie muszę jej mówić żeby wymiziała Nuczusia, bo napewno to zrobi gdyż Paulina koffa go tak jak ja :loveu: ahhhh... ten Wnuczuś to ma dobrze :loveu::loveu:[/QUOTE] Suzi też kochają tylko troszkę w inny sposób xD ale Suzi jest mi oddana dlatego ja ją tak kocham i ona mnie xDxDxD a Nuczika każdy kocha więc wiesz .. :D:D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']Suzi też kochają tylko troszkę w inny sposób xD ale Suzi jest mi oddana dlatego ja ją tak kocham i ona mnie xDxDxD a Nuczika każdy kocha więc wiesz .. :D:D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Bo Nuczuś to pies niesamowity :loveu: Jak nie jedne na wiosne kwiatów rozkwity... Jest tak zabawny gdy łapkami przebiera On chyba do wszystkich serducho otwiera Gdy widzę go gdy przyjeżdżam do schroniska I gdy te łapki między kolana mi wciska To biorę go na rączki, bo tam się ładuje I gdy go już wezmę to w pysiu całuje :loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Hej :p Co tam u Was ? Ja dziś jak wychodziłam ze sklepu z mamą i właśnie do samochodu wsiadałam to widziałam Spanielkę i wyglądała całkiem jak Maja. :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 nie zdążyłam sie pożegnać z suzi ??:-(:-(:-(:-(:-( ale przynajmniej ma domek:loveu: chociaz cos mi tu nie pasuje xD Quote
Kaya93 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']miziaj Suzi miziaj Dziękuje że to za mnie zrobisz czuje sie zaszczycona xD:multi::multi: Moja Suziiiiii :loveu::loveu:[/quote] Musze Cie zmartwić :roll: Bo ja dziś Suzi nie widziałam, ani w recepcji ani na polu, może jej sie poszczęściło:cool3::loveu: [quote name='gosiulaa']heh... ja naszczęście nie muszę jej mówić żeby wymiziała Nuczusia, bo napewno to zrobi gdyż Paulina koffa go tak jak ja :loveu: ahhhh... ten Wnuczuś to ma dobrze :loveu:[/quote] A Nuczi był:loveu: wymizainy oczywiście, ale podkradany mi był :mad: pierwszy raz te dziewczyny widziałam, :roll: Chyba za dużo sobie pozwalają :mad: :evil_lol: Ale Nuczi i tak jest nasz :loveu::diabloti: [quote name='gosiulaa']Bo Nuczuś to pies niesamowity :loveu: Jak nie jedne na wiosne kwiatów rozkwity... Jest tak zabawny gdy łapkami przebiera On chyba do wszystkich serducho otwiera Gdy widzę go gdy przyjeżdżam do schroniska I gdy te łapki między kolana mi wciska To biorę go na rączki, bo tam się ładuje I gdy go już wezmę to w pysiu całuje :loveu:[/quote] Ale bomba :loveu: Quote
Kaya93 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Mqrtynq']Hej :p Co tam u Was ? Ja dziś jak wychodziłam ze sklepu z mamą i właśnie do samochodu wsiadałam to widziałam Spanielkę i wyglądała całkiem jak Maja. :eviltong:[/quote] Hej u nas ok;) Tzn, Maja, znów coś ma z żoładkiem, co zje to zwymiotuje:roll: A Ja właśnie wróciłam od koleżanki:loveu:(Psiulki) I było .... słit :evil_lol: Powoli wracam do równowagi psychicznej:diabloti: Hah może to była Maja :eviltong: Quote
Recommended Posts