Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Hej! :multi: Co tam u was? Jak tam? ;)
za chwilę foty :cool3:[/quote]
Hejka:loveu:
U nas .... narazie emocje opadają i obecnie pełny relax:eviltong::loveu:
Zaraz do Was lecimy:multi::loveu:

[quote name='Moniek193']Ulala część:evil_lol:Część mogę Cię zjęść:evil_lol:
Maj nejm ys Monika end jor??[/quote]
Ohohoho:loveu::diabloti:
Ależ proszę bardzo:cool3: smacznego:eviltong:
Maj nejm ys Zdzisia:loveu: gud morning:loveu:
.....No tak przygotowywania do egzaminu z angielskiego idą wyśmienicie xD:evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya93']Hejka:loveu:
U nas .... narazie emocje opadają i obecnie pełny relax:eviltong::loveu:
Zaraz do Was lecimy:multi::loveu:[/quote]

a "z czego" emocje opadają? :cool3:
właśnie dodałam filmiki takie fajne krótkie! :lol::cool3:

Posted

[B]Aga&Ganja[/B] - testy pisałam xD na koniec 3 gim:eviltong: jeszcze jutro z angielskiego, ale to już luzik, bo z tego pkt nie bedą wliczane:p

[B]cockermaister - [/B]hejka:loveu:
No przecież były 3 dni temu:evil_lol: od str 101,102:eviltong: postaram sie coś pstryknąć i na weekendzie wstawić;)

Posted

[quote name='Kaya93'][B]Aga&Ganja[/B] - testy pisałam xD na koniec 3 gim:eviltong: jeszcze jutro z angielskiego, ale to już luzik, bo z tego pkt nie bedą wliczane:p[/quote]

ach, no racja. Ty też pisałaś... :roll: a jak ci poszło ogólnie? jak tam? :)
ja będę zamiast anglika, niemiecki pisać. ;)

Posted

[quote name='sandrulka']3 dni temu to dawno!:(
czekamy z niecierpliwością na nowe fotki![/quote]

Jak dawno:roll: ale ja mam usprawiedliwienie:cool3: miałam ciężko-stresujący tydzień :placz: i tak jakoś musiałam sie na nauce skupić :roll: ale obiecuje, że nadrobie te 4 dniowe braki:eviltong:

[quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Fotek chcemy :diabloti:[/CENTER]

[/quote]

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Popieram w 100% :cool3:[/FONT][/quote]
Osz Wy :diabloti:
dziś postaram sie o coś :eviltong:

Posted

[quote name='Izuuus']Ja też chce foty! Leniu tyy ! :mad: A masz :mad: :cool1:[/quote]
Ty nie dobra!:placz: Ostatnio tylko z pała na mnie więsz:shake: jak możesz:roll: nic tylko bys mnie biła oh :-( znów mnie zraniłaś, wiesz, że ja bardzo wrażliwa jestem a Ty takie coś:eviltong:
Ja leniem ja :mad: a kto sie pilnie uczył na egzaminy? Bo nie powiem co Ty robiłaś:eviltong: zaraz ja wpadam do Cie jak fotek nie będzie to to to... nie wiem co ale wymyśle!:evil_lol:
[quote name='Aga&Ganja']ach, no racja. Ty też pisałaś... :roll: a jak ci poszło ogólnie? jak tam? :)
ja będę zamiast anglika, niemiecki pisać. ;)[/quote]

Nawet nie pytaj:roll:
Z humanistycznych tak średnio, z ścisłych - słabo, a z ang nie wiem :roll: pewnie tak średnio, w ogóle skupic sie nie mogłam:roll:
...taki przystojny nauczyciel stał przede mną, że Ci mówie:loveu: niestety nie z mojej szkoły:placz:
A Tobie jak? Matko niemiecki:crazyeye: uczyłam sie go w podst 3 lata i nic nie umiem xD :diabloti:
[quote name='Sweet']Hejo:p
co tam u was?:D
fotki chcemy:D[/quote]

Helo słitasku xD
U nas już git:eviltong: emocje opadły i teraz zabieram sie do fotek xD

Posted

[quote name='Kaya93']Nawet nie pytaj:roll:
Z humanistycznych tak średnio, z ścisłych - słabo, a z ang nie wiem :roll: pewnie tak średnio, w ogóle skupic sie nie mogłam:roll:
...taki przystojny nauczyciel stał przede mną, że Ci mówie:loveu: niestety nie z mojej szkoły:placz:
A Tobie jak? Matko niemiecki:crazyeye: uczyłam sie go w podst 3 lata i nic nie umiem xD :diabloti:[/quote]

Na pewno dobrze wszystko poszło! :)
łaa, przystojny nauczyciel... :cool3: nie za stary? :evil_lol:
ja jestem w II klasie. Test gimnazjalny będę pisać za rok. :placz:

No jak byłam młodsza, to angielski był moim ulubionym przedmiotem.
Mówiłam, że będę uczyć angielskiego itd.
a teraz...
To raczej niemiecki dominuje, bo anglika w szkole nie mam. :multi:
Niemiecki w sumie lubię. Dobrze się uczę z tego przedmiotu.
Jakoś samo mi tak wchodzi do głowy. :lol:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Na pewno dobrze wszystko poszło! :)
łaa, przystojny nauczyciel... :cool3: nie za stary? :evil_lol:
ja jestem w II klasie. Test gimnazjalny będę pisać za rok. :placz:

No jak byłam młodsza, to angielski był moim ulubionym przedmiotem.
Mówiłam, że będę uczyć angielskiego itd.
a teraz...
To raczej niemiecki dominuje, bo anglika w szkole nie mam. :multi:
Niemiecki w sumie lubię. Dobrze się uczę z tego przedmiotu.
Jakoś samo mi tak wchodzi do głowy. :lol:[/quote]

No chciałabym ale niestety :roll: eee tam jakoś sie nie przejmuje :evil_lol:
I to jak przystojny :loveu: ja wiem tak ok 30 miał :loveu: ale mi to nie przeszkadza:loveu::diabloti:
A próbne piszecie już:cool3:
No ja angielski lubie ale może nie koniecznie wychodzi mi nauka:evil_lol:
ale jako drugi jezyk mam hiszpański:loveu::loveu: jest o wiele ciekawszy... moim zdaniem:cool3:
Dobrze Ci tak:lol: jakby mi tak nauka wchodziła do głowy to bym lubiła wszystkie przedmioty:evil_lol:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']co tam ??:lol::lol::lol::lol:[/quote]

Hejo:loveu:
a dobrze tam:eviltong:
Jutro do schorniska jade:loveu::multi:
wiem wiem zazdrościsz:eviltong:ale wymiziam Suzi za Cie :cool3:

Posted

[quote name='Kaya93']Jak dawno:roll: ale ja mam usprawiedliwienie:cool3: miałam ciężko-stresujący tydzień :placz: i tak jakoś musiałam sie na nauce skupić :roll: ale obiecuje, że nadrobie te 4 dniowe braki:eviltong:

masz usprawiedliwienie? ok! przyjmuje tylko od rodziców.Proszę zeskanować i wkleić w mój wątek.Mam nadzieję że nadrobisz! wiem testy są stresujące,sama kiedyś przez to przechodziłam.Pozdrawiam!;)

Posted

[quote name='sandrulka']

masz usprawiedliwienie? ok! przyjmuje tylko od rodziców.Proszę zeskanować i wkleić w mój wątek.Mam nadzieję że nadrobisz! wiem testy są stresujące,sama kiedyś przez to przechodziłam.Pozdrawiam!;)[/quote]

Tylko, że jest problem:eviltong: nie mam skanera:evil_lol:
Ciesze sie, że rozumiesz:diabloti:
PS Mam z 10 fotek - wstawie dopiero jak dorobie jeszcze z pare ;) ale kiedy to nastąpi to nie mam pojęcia :evil_lol:

Posted

heh... ja naszczęście nie muszę jej mówić żeby wymiziała Nuczusia, bo napewno to zrobi gdyż Paulina koffa go tak jak ja :loveu: ahhhh... ten Wnuczuś to ma dobrze :loveu::loveu:

Posted

[quote name='gosiulaa']heh... ja naszczęście nie muszę jej mówić żeby wymiziała Nuczusia, bo napewno to zrobi gdyż Paulina koffa go tak jak ja :loveu: ahhhh... ten Wnuczuś to ma dobrze :loveu::loveu:[/QUOTE]

Suzi też kochają tylko troszkę w inny sposób xD ale Suzi jest mi oddana dlatego ja ją tak kocham i ona mnie xDxDxD a Nuczika każdy kocha więc wiesz .. :D:D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']Suzi też kochają tylko troszkę w inny sposób xD ale Suzi jest mi oddana dlatego ja ją tak kocham i ona mnie xDxDxD a Nuczika każdy kocha więc wiesz .. :D:D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Bo Nuczuś to pies niesamowity :loveu:
Jak nie jedne na wiosne kwiatów rozkwity...
Jest tak zabawny gdy łapkami przebiera
On chyba do wszystkich serducho otwiera
Gdy widzę go gdy przyjeżdżam do schroniska
I gdy te łapki między kolana mi wciska
To biorę go na rączki, bo tam się ładuje
I gdy go już wezmę to w pysiu całuje :loveu:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']miziaj Suzi miziaj Dziękuje że to za mnie zrobisz czuje sie zaszczycona xD:multi::multi: Moja Suziiiiii :loveu::loveu:[/quote]

Musze Cie zmartwić :roll: Bo ja dziś Suzi nie widziałam, ani w recepcji ani na polu, może jej sie poszczęściło:cool3::loveu:

[quote name='gosiulaa']heh... ja naszczęście nie muszę jej mówić żeby wymiziała Nuczusia, bo napewno to zrobi gdyż Paulina koffa go tak jak ja :loveu: ahhhh... ten Wnuczuś to ma dobrze :loveu:[/quote]

A Nuczi był:loveu: wymizainy oczywiście, ale podkradany mi był :mad: pierwszy raz te dziewczyny widziałam, :roll: Chyba za dużo sobie pozwalają :mad: :evil_lol:
Ale Nuczi i tak jest nasz :loveu::diabloti:

[quote name='gosiulaa']Bo Nuczuś to pies niesamowity :loveu:
Jak nie jedne na wiosne kwiatów rozkwity...
Jest tak zabawny gdy łapkami przebiera
On chyba do wszystkich serducho otwiera
Gdy widzę go gdy przyjeżdżam do schroniska
I gdy te łapki między kolana mi wciska
To biorę go na rączki, bo tam się ładuje
I gdy go już wezmę to w pysiu całuje :loveu:[/quote]

Ale bomba :loveu:

Posted

[quote name='Mqrtynq']Hej :p

Co tam u Was ?

Ja dziś jak wychodziłam ze sklepu z mamą i właśnie do samochodu wsiadałam to widziałam Spanielkę i wyglądała całkiem jak Maja. :eviltong:[/quote]

Hej u nas ok;)
Tzn, Maja, znów coś ma z żoładkiem, co zje to zwymiotuje:roll:
A Ja właśnie wróciłam od koleżanki:loveu:(Psiulki) I było .... słit :evil_lol:
Powoli wracam do równowagi psychicznej:diabloti:
Hah może to była Maja :eviltong: